ΑρχικήgamingApex Legends Season 20: Ανάλυση των Skill Tree

Apex Legends Season 20: Ανάλυση των Skill Tree

Δεν υπάρχει νέος Legend για το Apex Legends Season 20. Δεν υπάρχει νέο όπλο, κανένας νέος χάρτης. Κοιτάζοντας το παιχνίδι στην επιφάνεια, φαίνεται ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει. Αλλά κάνοντας μια μικρή ανάλυση, ένας από τους βασικούς μηχανισμούς του παιχνιδιού έχει ανατραπεί με έναν τρόπο που θα αλλάξει τον τρόπο παιξίματος ολόκληρου του παιχνιδιού. Στην πέμπτη επέτειό του, το Apex Legends κάνει ένα βήμα προς το άγνωστο.

Δείτε επίσης: ΤΤο DLC του Fate/Samurai Remnant Κυκλοφορεί 9 Φεβρουαρίου

Το Armour δεν εμφανίζεται πλέον στο έδαφος. Ξεκινάτε το παιχνίδι με λευκές ασπίδες και πρέπει να τις αναβαθμίσετε για να τα βελτιώσετε. Αυτό συνδέεται με το Legend Levelling, μια διαδικασία που εξελίσσει το Armour και τον Legend σας ταυτόχρονα κατά τη διάρκεια του match. Κάνετε level up με βάση το damage όπως συνήθως, αλλά λαμβάνετε μπόνους για τα knocks, kills, assists, squad wipes και χρήση των abilities της κλάσης σας, όπως το scanning των Survey Beacons ή των Ring Consoles.

Όταν κάνετε level up από λευκό σε μπλε και μετά από μπλε σε μωβ, μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα perk για τον Legend σας. Κάθε Legend έχει δύο μοναδικά perk για να επιλέξετε σε κάθε επίπεδο του Apex Legends Season 20, προσφέροντας νέους τρόπους χρήσης των Legend σε διαφορετικά σενάρια.

“Με κάθε αναβάθμιση να έχει τέσσερις επιλογές αναβαθμίσεων, μιλάμε για εκατό νέα πράγματα στο παιχνίδι που πρέπει να ληφθούν υπόψη,” παραδέχθηκε ο John Larson, σχεδιαστής παιχνιδιών στη Respawn. “Αυτό είναι σίγουρα κάτι που προσωπικά ήμουν πολύ επιστημονικός από την αρχή, και πιστεύω τελικά ότι πολλά από τα abilities [και] upgrades παραμένουν ουσιαστικές για τον κανονικό κύκλο πώς αλληλεπιδράτε με τους Legends. Εάν υπάρξει μια αλλαγή, εάν είναι κάτι σαν την Ash – όπου καμία από τις αναβαθμίσεις της (spoiler alert) δεν αυξάνει τις Tactical charges, ή μπορεί να κρατήσει τη μία φορά που διαρκεί για περισσότερα δευτερόλεπτα – το σηματοδοτούμε με μια ελαφριά οπτική ή ηχητική διαφορά. Έτσι, μπορείτε να κατανοήσετε όταν βλέπετε αυτήν την έκδοση να έχει μπει στον κόσμο, θα είναι διαφορετική.”

Δείτε ακόμα: Απίθανο: Παίκτης Νικάει Τον Jormuntide στο Palworld με Στρατηγικές του Fortnite!

Δεν είμαι σίγουρος αν αυτό θα βοηθήσει στην αναγνωσιμότητα του παιχνιδιού, καθώς πλέον δεν γνωρίζετε ποιες δυνατότητες έχει ο αντίπαλος στη διάθεσή του κατά τη μάχη, αλλά φαίνεται σαν ένας απλός τρόπος να ισορροπήσουν οι Legends. Legends λιγότερο χρησιμοποιούμενοι όπως οι Lifeline και Mirage λαμβάνουν μεγάλα buffs και ισχυρά abilities, ενώ οι πιο δημοφιλείς επιλογές όπως οι Revenant και Horizon λαμβάνουν φτωχά abilities. Ένα μικρότερο cooldown (μειωμένος χρόνος αναμονής ικανότητας) εξακολουθεί να είναι ένα μικρότερο cooldown, αλλά ακριβώς δύσκολα δεν είναι αντάξιο ενός self-revive (αυτό-αναβίωση) έτσι δεν είναι;

Οι ανταλλαγές ασπίδων έχουν επίσης εξαφανιστεί, ή τουλάχιστον έχουν υποστεί σημαντικό nerf. Η ανταλλαγή σε μια ασπίδα αντιπάλου από το death box του τώρα «healάρει» την ασπίδα σας και χαρίζει ένα προσωρινό health pip για κάθε level που κατέχει πάνω από τη δική σας. Έτσι, αν έχετε μια μπλε ασπίδα και την ανταλλάξετε με μια μωβ, έχετε 75HP στο full και ένα προσωρινό pip των 25HP το οποίο δεν μπορεί να επαναφερθεί.

Δείτε ακόμα: Ο hacker κονσολών πλήρωνε στη Nintendo $25 τον μήνα από τη φυλακή

Εδώ είναι όλα τα Skill Tree του Apex Legends Season 20 σε πλήρη έκταση:

Ash

Η Ash έχει αρκετά μικρές αλλαγές, δίνοντάς της περισσότερη χρησιμότητα με την Tactical Ability

Ballistic

Παρόμοια με την Ash, η Ballistic’s Tactical ενισχύεται με διαφορετικούς τρόπους ανάλογα με το ποιο κλαδί του skill tree επιλέγετε.

Bangalore

Η Bangalore μπορεί τώρα να «healάρει» με αργούς ρυθμούς ενώ βρίσκεται στον καπνό της, που θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά μεταξύ ζωής και θανάτου σε μόνο μια στιγμή.

Bloodhound

Ο Bloodhound έχει μια ωραία συνεργασία, με τα White Ravens να φορτίζουν γρήγορα την Ultimate τους, και μετά να ανακάμπτουν HP όταν ρίχνουν εχθρούς με την Ultimate τους ενεργή. Θυμηθείτε ότι τα knock αυξάνουν επίσης τη διάρκεια του Ult τους, και ξαφνικά έχετε έναν ισχυρό συνδυασμό.

Catalyst

Η Catalyst είναι ήδη ισχυρή, οπότε απλώς λαμβάνει μικρές βελτιώσεις στα abilities της.

Caustic

Το αέριο του Caustic γίνεται ακόμα πιο τοξικό. Ένα μικρό regeneration μέσα στο δικό του Nox Gas θα μπορούσε να αποδειχθεί χρήσιμo κατά την επαναφορά.

Conduit

Όπως και η Catalyst, η Conduit βρίσκεται ήδη σε μια καλή θέση. Το skill tree της είναι επομένως ανεπαρκές, για να ισορροπήσει τα ισχυρά abilities της.

Crypto

Mια μεγαλύτερη Ultimate ability θα μπορούσε να είναι χρήσιμη για την ανάπτυξη του Evo Shield του Crypto, αλλά θα πρέπει ήδη να έχει ασπίδες επιπέδου 3 για να λάβει το buff. Αυτό το skill tree θα μπορούσε να ήταν πολύ πιο συναρπαστικό.

Fuse

Μια μικρή αύξηση της ταχύτητας θα μπορούσε να είναι χρήσιμη για τους αργούς Fuse mains, αλλά το skill tree του βελτιώνει κυρίως την αντιστοιχία κατά την καταπολέμηση άλλων Fuses.

Gibraltar

Ο Gibraltar είναι όλα για όλα στα bubble fights, και μπορείτε είτε να επιλέξετε να βελτιώσετε το shotgun σας είτε να προετοιμαστείτε για καλύτερη επαναφορά με το skill tree του.

Horizon

Ο Horizon είναι πιθανώς ο ισχυρότερος Legend στο παιχνίδι, το skill tree του απλά μικραίνει τα cooldown. Προσωπικά θα επέλεγα την Tactical.

Lifeline

Πώς μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ του Self-Revive και του Supply Drop με την πιθανότητα του Kraber; Πιστεύω ότι θα επέλεγα το πρώτο, αλλά μπορεί να εξαρτηθεί από την κατάστασή σας. Μην παραβλέπετε το +20% ταχύτητας του revive, επίσης. Ο μοναδικός Legend με μονής χρήσης perks, ο Lifeline τα πάει καλά στο Season 20.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Η Respawn δεν απέκλεισε τη χρήση των Skill των Legends ως τρόπους ισορροπίας μεταξύ τους στο Apex. Μπορείτε ήδη να δείτε ότι καλύτεροι Legends έχουν χειρότερα abilities και αντίστροφα.

Loba

Η Loba μπορεί να πάρει ένα επιπλέον αντικείμενο loot από το Black Market, αλλά είναι κάπως αδύναμη σε άλλα σημεία.

Maggie

Το Fireball της Maggie της δίνει ένα Thermite Grenade για το Wrecking Ball της, και η Tactical της τώρα είναι εκπληκτικά μεγάλη. Μεγάλα όπλα μετά Fireball είναι η κίνηση εδώ.

Mirage

Το meta του Mirage έρχεται. Ο καλύτερος reviver (συγγνώμη, Lifeline) μόλις έλαβε ένα buff σε εκείνο το τμήμα, και το Bamboozle bonus μπορεί να δημιουργήσει χαοτικούς τελικούς κύκλους. Καλή διασκέδαση.

Newcastle

Ο Newcastle είναι ένας εξαιρετικά υποτιμημένος Legend, και οι νέες του abilities τον καθιστούν μια εξαιρετική επιλογή για support. Οι επιμένοντες support και Revive Master κάνουν την επαναφορά εύκολη.

Octane

Οι παίκτες που mainαρουν τον Octane σε χειριστήριο αποκτούν ένα tap strafe. Έλα τώρα

Pathfinder

Δεν είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω τα νέα ziplines του Pathfinder πριν από το Season 20, αλλά το skill tree του τον καθιστά μια ευέλικτη επιλογή, αν και όχι ιδιαίτερα συναρπαστική.

Rampart

Αν υπήρχε ένα πράγμα που χρειαζόταν ο Rampart, ήταν ένας μειωμένος χρόνος για την Sheila. Πλάκα κάνω. Αυτό θα είναι μια απογοήτευση.

Revenant

Το skill tree του Revenant περιστρέφεται αποκλειστικά γύρω από την tactical του, οπότε ετοιμαστείτε να πηδήξετε, να χορέψετε και να πετάξετε πάνω απτό Storm Point στην επόμενη σεζόν.

Seer

Η Respawn δεν ξέρει τι να κάνει με τον Seer, και το skill tree του το αντιπροσωπεύει. Τα abilities του τώρα έχουν μεγαλύτερο εύρος, αλλά παραμένει ανενεργός.

Valkyrie

Η Valkyrie έχει εκδιωχθεί από το μέτα με την είσοδο των Evac Towers. Τα επιπλέον Thrusters δεν θα την φέρουν πίσω, και η Passive της δεν χρειαζόταν καμία αλλαγή.

Vantage

Είμαι λίγο έκπληκτος που ο Vantage δεν έλαβε περισσότερο buff στο skill tree του, το οποίο είναι αρκετά αδιάφορο, λαμβάνοντας υπόψη όλα τα άλλα.

Wattson

Η Wattson έχει πλέον δύο διαφορετικές επιλογές Pylon, που θα μπορούσε να είναι ιδανικό όταν παίζετε σε διαφορετικές ζώνες ή περιοχές. Μου αρέσει η ιδέα να καλύπτω μια μεγαλύτερη περιοχή με δύο ελαφρώς πιο αδύναμα Ultimates για να αποθαρρύνω οποιοδήποτε εισερχόμενη χειροβομβίδα ή πυροβολικό από πολλές γωνίες.

Wraith

Η Wraith παίρνει την παλιά Tactical της πίσω με Quick Shift, αλλά οι Wraith mains θα έχουν δύσκολη επιλογή μεταξύ αυτού και τη μείωση του cooldown της Ultimate της.

Όπως είπε ο John Larson, είναι τώρα διαθέσιμες εκατό επιλογές δεξιοτήτων στο Apex Legends Season 20, και πολλές περισσότερες παραλλαγές για κάθε αντίπαλο που συναντάτε. Φυσικά, έχετε επίσης περισσότερα εργαλεία στη διάθεσή σας, αλλά μην βασίζεστε σε αυτές τις ανταλλαγές ασπίδων για να σας βγάλουν από μια δύσκολη θέση.

Πηγή: thegamer

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS