ΑρχικήUpdatesGoogle: Καταργεί το Assistant Driving Mode

Google: Καταργεί το Assistant Driving Mode

Η Google κατήργησε περισσότερες από δώδεκα λειτουργίες στο Assistant Driving Mode, αλλά ακόμη δεν έχει καταργήσει εντελώς την εφαρμογή.

Google assistant driving mode κατάργηση

Σύμφωνα με αποκαλύψεις που βρίσκονται στην εφαρμογή Google, το Assistant Driving Mode της Google αναμένεται να τερματιστεί τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους. Η εταιρεία επισημαίνει αυτό το γεγονός με ένα μήνυμα στην αρχική οθόνη του Driving Mode.

Διαβάστε περισσότερα: Google Assistant: Μπορεί σύντομα να μετονομαστεί σε Bard

Όπως παρατήρησε εμπειρογνώμονας, η αρχική οθόνη του Google Assistant Driving Mode παρουσιάζει πλέον ένα νέο banner στο κάτω μέρος της, που αναφέρει: “Αυτή η λειτουργία θα καταργηθεί τον Φεβρουάριο”. Προς το παρόν, μπορείτε να το απορρίψετε πατώντας το κουμπί x. Δεν παρέχονται περαιτέρω πληροφορίες στο banner, χωρίς κάποιο σύνδεσμο που να οδηγεί σε πιο λεπτομερή εξήγηση.

Δεν είναι ακόμα σαφές το πότε ακριβώς θα καταργηθεί η λειτουργία Assistant Driving. Αν όμως αυτό είναι το σχέδιο της εταιρείας, πιθανώς θα είχε ξεκινήσει να το δείχνει πολύ νωρίτερα. Έχοντας υπόψη αυτά, υποπτευόμαστε ότι η λειτουργία Assistant Driving θα καταργηθεί μέσα στο μήνα. Επειδή το banner εμφανίζεται μόνο στην αρχική οθόνη της λειτουργίας, είναι πιθανό να παραμείνουν αλώβητα άλλα μέρη, όπως τα στοιχεία ελέγχου μουσικής.

Για να έχετε πρόσβαση στην αρχική οθόνη του Google Assistant Driving Mode, πρέπει να ξεκινήσετε την πλοήγηση στο Google Maps κατά την οδήγηση και στη συνέχεια να πατήσετε το κουμπί με τα τέσσερα τετράγωνα στην κάτω δεξιά γωνία, όπως αναφέρεται από τη Google σε μια σελίδα βοήθειας.

Google assistant driving mode

Δείτε ακόμη: Sundar Pichai: Το Google One έχει σχεδόν 100 εκατ. συνδρομητές

Αυτή η αναβάθμιση αποτελεί μέρος μιας σειράς αλλαγών που βελτιώνουν τις διεπαφές για την οδήγηση στο Android. Η Google έχει κλείσει το Android Auto για τα τηλέφωνα και αργότερα αφαίρεσε τον πίνακα ελέγχου του Assistant Driving.

Πηγή: androidpolice.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS