ΑρχικήReviewsΗ ADT θα λανσάρει σύντομα ένα Smart Home Security System

Η ADT θα λανσάρει σύντομα ένα Smart Home Security System

Google ADT
ADT Σύστημα Ασφαλείας Σπιτιού
Smart Home Security System
Η ADT θα λανσάρει σύντομα ένα Smart Home Security System

Ένα βίντεο στο YouTube που ανέβηκε από την ADT φαίνεται να επιβεβαιώνει ότι το leaked ADT Smart Home Security System (Smart Σύστημα Ασφαλείας Σπιτιού) είναι προ των πυλών, και μάλλον θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα.

Δείτε επίσης: Το νέο mini PC της Ayaneo είναι ρετρό και μοιάζει με old-school NES

Όλα τα σημάδια δείχνουν ότι η κυκλοφορία του νέου έξυπνου συστήματος ασφαλείας για το σπίτι της ADT είναι αναπόφευκτη, ένα σύστημα DIY ασφαλείας που γεννήθηκε από τη συνεργασία μεταξύ της Google και της ADT. Αυτό μπορεί να αποτελέσει μια καλύτερη επιλογή ασφαλείας για όσους αγαπούσαν και έχασαν το εξαιρετικό, αλλά ακριβό σύστημα Google Nest Secure, το οποίο η Google αποσύρει οριστικά στις 8 Απριλίου 2024.

Όπως αναφέρθηκε τον Οκτώβριο του 2023, κρυμμένες σελίδες υποστήριξης στον ιστότοπο της ADT έδειξαν ότι η εταιρεία – στην οποία η Google επένδυσε 450 εκατομμύρια δολάρια το 2020 – ετοιμαζόταν να κυκλοφορήσει ένα νέο DIY σύστημα ασφαλείας με την ονομασία ADT Smart Home Security.

Από τις διαρροές, φαινόταν ότι το νέο προϊόν είχε καλύτερα χαρακτηριστικά και καλύτερο βιομηχανικό σχεδιασμό από την επιλογή ADT Self Setup που πρόσφερε η Google στους πελάτες του Nest Secure ως κατάλληλη αντικατάσταση για το σύστημα.

Ωστόσο, λίγο μετά τη δημοσίευση του άρθρου, οι σελίδες στον ιστότοπο της ADT εξαφανίστηκαν, και από τότε δεν έχουμε ακούσει κάτι επίσημο από την ADT σχετικά με το νέο σύστημα.

Στιγμιότυπα από το βίντεο της ADT στο YouTube που έχει αποσυρθεί από τη δημοσίευση

Αυτή την εβδομάδα, η εταιρεία δημοσίευσε ένα σύντομο βίντεο εγκατάστασης στη σελίδα της στο YouTube εξηγώντας πώς να εγκαταστήσετε το νέο ADT Base σας, το οποίο είναι “η καρδιά του συστήματος ADT Smart Home Security”, σύμφωνα με το βίντεο.

Δείτε ακόμα: Το Galaxy Ring θα κυκλοφορήσει αργότερα το 2024

Ένας αναγνώστης του The Verge έδωσε την πληροφόρηση για το βίντεο και είπε επίσης ότι ένας εκπρόσωπος της ADT του είπε ότι θα είναι διαθέσιμο για αγορά τον Φεβρουάριο. Οι ίδιοι επικοινώνησαν με την εταιρία, αλλά δεν έλαβαν απάντηση μέχρι τη στιγμή της δημοσίευσης. Ωστόσο, το βίντεο στο YouTube έχει αποσυρθεί από τη δημοσίευση.

Το βίντεο δεν παρείχε άλλες λεπτομέρειες για το νέο σύστημα, αλλά περιελάβανε εικόνες όλων των προϊόντων που αναφέραμε, συμπεριλαμβανομένου του πληκτρολογίου με φωτισμό στη βάση και εικόνες του αισθητήρα της πόρτας και παραθύρου που μοιάζουν πολύ με τους εξαιρετικούς αισθητήρες Nest Detect.

Στιγμιότυπα από το βίντεο της ADT στο YouTube που δείχνουν πώς να εγκαταστήσετε και να ρυθμίσετε το νέο ADT Base για το σύστημα Smart Security της.

Το νέο σύστημα περιλαμβάνει ένα κεντρικό σταθμό βάσης, αισθητήρες πόρτας και παραθύρου και αισθητήρες κίνησης που φαίνεται να είναι καλύτεροι από τον πιο βασικό εξοπλισμό για τον οποίο είναι γνωστή η ADT. Αυτά συνδυάζονται με συσκευές όπως αισθητήρες διαρροής και καπνού.

Οι διαρροές έδειξαν ότι το σύστημα μπορεί να είναι αυτοπαρακολούθησης ή επαγγελματικής παρακολούθησης και θα συνεργάζεται με προϊόντα Z-Wave για να συμπληρώσει τις προσφερόμενες λύσεις για το έξυπνο σπίτι. Τα προϊόντα μπορεί να περιλαμβάνουν φώτα, κλειδαριές και θερμοστάτες, και το σύστημα μπορεί να ενσωματωθεί με smart συσκευές της Google Nest όπως κάμερες, κουδούνια, προϊόντα Wi-Fi, ηχεία και οθόνες.

Δείτε επίσης: Η Bose παρουσιάζει τα Ultra Open Earbuds με μοντέρνο σχεδιασμό

Η ADT είναι γνωστή για τις υπηρεσίες επαγγελματικής εγκατάστασης και παρακολούθησης της. Στις αρχές του 2020, είχε παρουσιάσει μια λύση έξυπνου σπιτιού DIY με το ADT Blue, αλλά μετά την επένδυση από τη Google, έκλεισε αθόρυβα την υπηρεσία και ανακοίνωσε ότι τα προϊόντα Google Nest θα γίνουν το κύριο στοιχείο των προσφερόμενων λύσεων έξυπνου σπιτιού.

Σήμερα, η ADT προσφέρει προϊόντα Google Nest με όλες τις λύσεις ασφαλείας της, συμπεριλαμβανομένης της δεύτερης προσπάθειάς της στον χώρο του “DIY” – το ADT Self Setup. Αυτή ήταν η επιλογή που πρότεινε η Google στους πελάτες του Google Nest Secure, αλλά είναι ένα πιο βασικό σύστημα που λείπουν οι καινοτόμες λειτουργίες που πρόσφερε η πλατφόρμα Nest Secure. Και σύμφωνα με αρκετές αναρτήσεις στο Reddit, δεν συνδέεται τόσο καλά με τα προϊόντα της Google, αφήνοντας τους χρήστες του Google Nest να ψάχνουν για καλύτερες εναλλακτικές λύσεις.

Η προσφορά της ADT για τους πελάτες του Google Nest Secure ισχύει μέχρι τις 7 Μαΐου 2024. Έτσι, αν κρατάτε το κουπόνι σας, ίσως αξίζει να περιμένετε μερικές εβδομάδες ακόμη για να δείτε αν αυτό το νέο σύστημα υλοποιηθεί, αν είναι καλό και αν η ADT θα το προσφέρει στους πρώην χρήστες του Nest Secure.

Πηγή: theverge

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS