ΑρχικήinetSamsung Galaxy S24: Υποστήριξη ενημερώσεων Android για επτά χρόνια;

Samsung Galaxy S24: Υποστήριξη ενημερώσεων Android για επτά χρόνια;

H Samsung αναμένεται να αποκαλύψει τη σειρά smartphone Galaxy S24 στο Unpacked hardware event της στις 17 Ιανουαρίου και οι διαρροές έχουν ήδη καταφέρει να αποκαλύψουν σχεδόν όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τα πολυαναμενόμενα τηλέφωνα. Για παράδειγμα, γνωρίζουμε ότι η τεχνητή νοημοσύνη αναμένεται να είναι ένα από τα βασικά σημεία εστίασης της εταιρείας. Ωστόσο, κυκλοφορούν τώρα και κάποιες άλλες ενδιαφέρουσες φήμες που λένε ότι η νέα σειρά Samsung Galaxy S24 θα μπορούσε να υποστηρίζει ενημερώσεις Android για επτά χρόνια.

Samsung Galaxy S24 ενημερώσεις

Σύμφωνα με αποκλειστικές αναφορές από το Android Headlines, η Samsung θα μπορούσε να συνδυάσει τις νέες ναυαρχίδες Galaxy με ενημερώσεις λογισμικού για επτά χρόνια. Δεν είναι ξεκάθαρο αν αυτό σημαίνει ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας ή πλήρεις ενημερώσεις Android και One UI. Αλλά αν υποθέσουμε ότι πρόκειται για το δεύτερο, θα μιλάμε για μια σημαντική αλλαγή στον κόσμο του Android και κάτι που θα μπορούσε να ενθαρρύνει άλλους κατασκευαστές smartphone να ακολουθήσουν την ίδια προσέγγιση.

Δείτε επίσης: Η Εξέλιξη του Ballie: Η Samsung Παρουσιάζει το Ρομπότ του Μέλλοντος στη CES 2024

Η Google έχει ήδη ανακοινώσει ότι προσφέρει ενημερώσεις λογισμικού και ασφαλείας για επτά χρόνια στα Pixel 8 της. Η Samsung είχε δηλώσει τότε ότι εξέταζε την επέκταση των ενημερώσεων ασφαλείας για τα τηλέφωνά της.

Αν η Samsung ανακοινώσει όντως μια τέτοια επέκταση ενημερώσεων, θα μπορούσαμε να υποθέσουμε ότι θα συμπεριληφθούν και τα Galaxy S23 και το Galaxy Z Fold 5/Z Flip 5, πέρα από το Galaxy S24. Όπως σημειώνει το SamMobile, η Samsung θα μπορούσε να το κάνει αυτό, αν λάβουμε υπόψη ότι όταν προχώρησε σε επέκταση των αναβαθμίσεων Android και One UI από τρία σε τέσσερα χρόνια, συμπεριέλαβε και το Galaxy S21, το οποίο είχε κυκλοφορήσει τον προηγούμενο χρόνο.

Η ίδια έκθεση του Android Headlines ισχυρίζεται επίσης ότι η Samsung θα παρέχει τις AI λειτουργίες του Galaxy δωρεάν “μέχρι το 2025 τουλάχιστον”.

Δείτε επίσης: CES 2024: Ποια είναι τα νέα προϊόντα που παρουσίασε η Samsung

Αν και η Samsung έχει προσπαθήσει να εμποδίσει τις διαρροές για τα προϊόντα που θα παρουσιάσει στο event της Τετάρτης, τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν διάφορες φήμες. Μένει να δούμε αν ισχύουν!

Samsung Galaxy S24: Υποστήριξη ενημερώσεων Android για επτά χρόνια;

Σημασία μακροχρόνιων ενημερώσεων

Οι μακροχρόνιες ενημερώσεις για το Galaxy S24 θα επηρεάσουν σημαντικά τους χρήστες. Πρώτον, θα προσφέρουν βελτιωμένη ασφάλεια για αρκετά χρόνια. Κάθε ενημέρωση περιλαμβάνει συνήθως διορθώσεις ασφαλείας που αντιμετωπίζουν τυχόν ευπάθειες στο λειτουργικό σύστημα.

Δεύτερον, οι ενημερώσεις θα προσφέρουν νέες λειτουργίες και βελτιώσεις στο υφιστάμενο λογισμικό. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει βελτιώσεις στην απόδοση, στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, στην ποιότητα της κάμερας και σε άλλες λειτουργίες του τηλεφώνου.

Δείτε επίσης: Samsung: Μειώνονται τα κέρδη και η αδυναμία των chip παραμένει

Τρίτον, οι ενημερώσεις θα επιτρέπουν στους χρήστες να διατηρούν τη συμβατότητα με τις τελευταίες εφαρμογές και υπηρεσίες. Οι προγραμματιστές εφαρμογών συχνά ενημερώνουν τις εφαρμογές τους για να εκμεταλλεύονται τις νέες λειτουργίες και δυνατότητες των τελευταίων εκδόσεων του Android.

Τέλος, οι ενημερώσεις για επτά χρόνια θα παρέχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στο τηλέφωνο. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες δεν θα χρειαστεί να αναβαθμίσουν το τηλέφωνό τους τόσο συχνά, εξοικονομώντας χρήματα και μειώνοντας τον περιβαλλοντικό αντίκτυπο.

Πηγή: www.androidpolice.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS