ΑρχικήReviewsΗ Εξέλιξη του Ballie: Η Samsung Παρουσιάζει το Ρομπότ του Μέλλοντος στη...

Η Εξέλιξη του Ballie: Η Samsung Παρουσιάζει το Ρομπότ του Μέλλοντος στη CES 2024

Στη CES 2024, η Samsung ανακοίνωσε το ανασχεδιασμένο Ballie, ένα εξυπνό ρομπότ με προβολέα και εξελιγμένες λειτουργίες.

Στη CES 2024, η Samsung ανακοίνωσε το ανασχεδιασμένο Ballie, ένα εξυπνό ρομπότ με προβολέα και εξελιγμένες λειτουργίες.

Θυμάστε το Ballie της Samsung; Εκείνο το μικρό ρομπότ σε σχήμα μπάλας με προηγμένη τεχνητή νοημοσύνη και ύφος από τον BB-8; Αν όχι, παρουσιάστηκε στη CES 2020, αλλά δεν κυκλοφόρησε ποτέ εμπορικά. Η Samsung, αμφισβητώντας την εφικτότητά του, το ανασχεδίασε εκ βάθρων. Και επιτέλους, το Ballie επιστρέφει στο προσκήνιο.

Στη CES 2024, η Samsung παρουσίασε ένα ανασχεδιασμένο Ballie. Το κλειδί είναι η λέξη “ανασχεδιασμένο,” καθώς η νέα έκδοση είναι μεγαλύτερη, με ρόδες και έναν ενσωματωμένο προβολέα που εμφανίζει εικόνες στο πάτωμα, τους τοίχους ή τον ταβάνι. Σύμφωνα με την τεχνολογική εταιρεία, το Ballie λειτουργεί ως προσωπικός βοηθός στο σπίτι, περιπλανιέται αυτόνομα και εκτελεί διάφορες εργασίες. Είναι ένα ευφυές κινούμενο κέντρο που διαχειρίζεται οικιακές συσκευές συνδεδεμένες με την πλατφόρμα SmartThings, ανταποκρίνεται σε φωνητικές εντολές και προσφέρει προσαρμοσμένες υπηρεσίες. Στο επίσημο βίντεο παρουσίασης, παρουσιάζεται ως ιδανικός σύντροφος για τα κατοικίδια, με δυνατότητα τροφοδοσίας και διασκέδασης.

Δείτε ακόμα: Sony: Δημιουργεί ασύρματο headset σε βιομηχανικό metaverse

Το Ballie μπορεί επίσης να παίζει μουσική, να προβάλλει βίντεο για γυμναστική, να απαντά σε τηλεφωνικές κλήσεις και να πραγματοποιεί βιντεοκλήσεις. Η Samsung υποστηρίζει ότι το ρομπότ μαθαίνει συνεχώς από τα πρότυπα και τις συνήθειες του χρήστη για πιο έξυπνες και προσαρμοσμένες υπηρεσίες.

Η τεχνολογική εξέλιξη του Samsung Ballie στη CES 2024 αντικατοπτρίζει τη δέσμευση της εταιρείας για καινοτομία και προηγμένη τεχνολογία στον τομέα των έξυπνων συσκευών. Η ενσωμάτωση ρόδων και προβολέα επιτρέπει στο Ballie να επεκτείνει τις δυνατότητές του, καθιστώντας το πολυδιάστατο στη λειτουργικότητα του.

Η εξειδικευμένη χρήση στη διαχείριση συσκευών SmartThings και η δυνατότητα να προσφέρει εξατομικευμένες υπηρεσίες, βασιζόμενο στη συλλογή δεδομένων από τα ηλεκτρονικά πρότυπα του χρήστη, καταδεικνύει τη συνολική φιλοσοφία της Samsung για τη δημιουργία έξυπνων, προσαρμοστικών και προσιτών λύσεων για τον καταναλωτή.

Δείτε επίσης: Samsung: Μειώνονται τα κέρδη και η αδυναμία των chip παραμένει

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι η παλιά σχεδίαση του Ballie κάνει επίσης μια σύντομη εμφάνιση προς το τέλος του βίντεο, υπενθυμίζοντας στους θεατές από πού ξεκίνησαν τα πάντα.

Η Samsung δεν έχει αποκαλύψει πότε θα κυκλοφορήσει το Ballie ή πόσο θα κοστίζει. Άρα, μπορούμε μόνο να ελπίζουμε ότι ο ανασχεδιασμένος Ballie προορίζεται για κυκλοφορία και δεν θα εγκαταλειφθεί όπως το μοντέλο του 2020.

Πηγή πληροφοριών: https://www.sammobile.com

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS