ΑρχικήgamingBaldur’s Gate 3: Οι Παίκτες Μοιράζονται τα Παράπονά τους

Baldur’s Gate 3: Οι Παίκτες Μοιράζονται τα Παράπονά τους

Οι παίκτες του Baldur’s Gate 3 έχουν μοιραστεί όσα χρειάζεται ακόμα να διορθωθούν στο δημοφιλές παιχνίδι.

Οι παίκτες του Baldur's Gate 3 έχουν μοιραστεί τις μικρές ενοχλήσεις που χρειάζεται ακόμα να διορθωθούν στο δημοφιλές παιχνίδι.

Είναι αναμφισβήτητο ότι το Baldur’s Gate 3 θεωρείται ένα από τα πιο αξιοσημείωτα παιχνίδια που κυκλοφόρησαν το 2023. Οι αξιολογήσεις από κριτικούς και παίκτες έχουν επαινέσει όλα, από την ιστορία και τους χαρακτήρες μέχρι το gameplay και την συνεχιζόμενη υποστήριξη μετά την κυκλοφορία.

Ωστόσο, κανένα παιχνίδι δεν είναι άψογο, και το ίδιο ισχύει και για το έργο των Larian Studios, που κέρδισε το βραβείο Παιχνίδι της Χρονιάς.

Δείτε επίσης: The Last of Us 2 Remastered: Η Εξέλιξη του Αριστουργήματος

Έτσι, οι παίκτες έχουν αναλάβει την πρωτοβουλία να επισημάνουν ορισμένα προβληματικά σημεία του BG3 που τους ενοχλούν. Ένας χρήστης στο reddit του BG3 ρώτησε τους συναπαντώμενους του για τις “μικρότερες ενοχλήσεις” του παιχνιδιού. Ο αρχικός αναρτητής μοιράστηκε μερικά δικά του παραδείγματα, αναφέροντας πράγματα όπως η ανακριβής χρήση χαρτιού παραστάσεων στο Act 3.

Άλλες μικρές ενοχλήσεις που αναφέρουν οι παίκτες περιλαμβάνουν τη λειτουργία των πορτών στο PC. Κάποιος έγραψε: “Πόρτες. Ειδικά στο PC, όταν κάνω κλικ πέρα από μια πόρτα, θέλω να περάσω δίπλα από αυτήν. Όχι να την ανοίγω ή να την κλείνω.” Κάποιος άλλος παρενέβη για να εκφράσει τον παράπονό του για το πώς πείθονται ή εκφοβίζονται οι φρουροί. Φαίνεται ότι πείθοντας έναν φρουρό να σας επιτρέψει την πρόσβαση σε μια περιοχή με περιορισμένη πρόσβαση δεν κρατά τους συντρόφους σας μακριά από προβλήματα. Και όταν ο σύντροφος σημαντικοποιεί τον συναγερμό, καταγράφεται ως παράβαση από μέρος του παίκτη. Ο αρχικός αναρτητής συμφώνησε, “Το σύστημα εγκλημάτων χρειάζεται σίγουρα πολλή δουλειά προτού λειτουργήσει σωστά.”

Ένας άλλος παίκτης έθεσε το επιχείρημα ότι οι γωνίες της κάμερας κατά τη διάρκεια των μαχών θα μπορούσαν ακόμη να βελτιωθούν. “Δεν μπορώ να ανεχτώ τις γωνίες της κάμερας κατά τη διάρκεια της μάχης. Ο χαρακτήρας επιτίθεται. Και το παιχνίδι λέει: ‘Ας κάνουμε έναν ακραίο ζουμ στο έδαφος.'”

Άλλοι παίκτες του Baldur’s Gate 3 ανέφεραν ακόμη και μικρότερες ενοχλήσεις, με έναν να προτείνει ότι οι Bards θα έπρεπε να έχουν τη δυνατότητα να παίζουν πιάνα που βρίσκονται σε διάφορα μέρη του κόσμου.

Δείτε ακόμα: Baldur’s Gate 3: Επίλογος, Πανοπλία και Βελτιώσεις στο Patch 5!

Σε άλλο μέρος της συζήτησης, ένας φαν έθιξε ένα πρόβλημα που συναντάται σε πολλά RPGs και παιχνίδια ανοικτού κόσμου – την αδυναμία να μοιραστείς πλούτο. Ειδικά ανέφεραν τη στιγμή που συνάντησαν μια γυναίκα στο Act 3 που χρειαζόταν χρήματα για το άρρωστο παιδί της, αλλά οι παίκτες “δεν μπορούν ούτε και να δωρίσουν ένα νόμισμα.”

Καθώς η Larian συνεχίζει να υποστηρίζει το Baldur’s Gate 3, είναι πιθανό να λυθούν τουλάχιστον κάποιες από αυτές τις ενστάσεις με τον χρόνο.

Πηγή πληροφοριών: https://www.dexerto.com

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS