ΑρχικήUpdatesHuawei: Ανακοινώνει τα νέα Nova 12 χωρίς πολλές λεπτομέρειες

Huawei: Ανακοινώνει τα νέα Nova 12 χωρίς πολλές λεπτομέρειες

Η Huawei ανακοίνωσε τρία νέα μοντέλα στη σειρά Nova 12 (μεσαίας κατηγορίας) την Τρίτη, χωρίς να αποκαλύψει λεπτομέρειες για τους επεξεργαστές, συμπεριλαμβανομένων του βασικού Nova 12, του Nova 12 Ultra και του Nova 12 Pro, με τιμές που κυμαίνονται από 420$ δολάρια.

Δείτε επίσης: Διέρρευσαν τα Huawei FreeClip EarBuds Open-Back Ακουστικά

Με την προσοχή της βιομηχανίας να παραμένει στην καινοτομία της στον τομέα των κινητών τηλεφώνων μετά την έκπληξη της κυκλοφορίας του 5G Mate 60 Pro νωρίτερα φέτος Η σειρά Nova 12 θα λειτουργεί με την πιο πρόσφατη έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Huawei, HarmonyOS 4.

Η εταιρεία προωθεί τη συνδεσιμότητα δορυφόρων στα δύο προηγμένα μοντέλα. Ωστόσο, η Huawei διατήρησε σιωπηρή την πληροφορία σχετικά με τους επεξεργαστές που χρησιμοποιήθηκαν για την ενίσχυση της νέας σειράς και τις δυνατότητες 5G κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης εκκίνησης.

Η επίσημη ιστοσελίδα της Huawei έδειξε ότι τα μοντέλα εξαντλήθηκαν εντός μιας ώρας από τη διάθεσή τους για online προπαραγγελίες, την ίδια ημέρα με την παρουσίαση του προϊόντος.

Δείτε ακόμα: Οι πωλήσεις iPhone στην Κίνα μειώνονται λόγω Huawei

Οι πιο πρόσφατες κινήσεις της Huawei στον τομέα των smartphone παρακολουθούνται στενά μετά την έκπληξη της κυκλοφορίας του Mate 60 Pro τον Αύγουστο, το οποίο είναι τροφοδοτούμενο από έναν προηγμένο επεξεργαστή της Huawei, το Kirin 9000s. Αυτό ήταν το πρώτο 5G smartphone της Huawei μετά το εμπάργκο των Ηνωμένων Πολιτειών που της απαγόρευσε την πρόσβαση σε προηγμένη αμερικανική τεχνολογία.

Το Mate 60 Pro ενέπνευσε ένα κύμα πατριωτικής ενθουσιώδους αντίδρασης μεταξύ των κινεζικών καταναλωτών. Μια εκτίμηση της εταιρείας έρευνας Canalys έθεσε τις αποστολές της σειράς Mate 60 στα 2,5 εκατομμύρια μονάδες μέχρι τις 7 Νοεμβρίου, με το Premium Mate 60 Pro να αποτελεί περισσότερο από το 60% του όγκου.

Τα νέα smartphone Nova αναμένεται να εντείνουν τον ανταγωνισμό στην αγορά της Κίνας, που έχει γίνει έντονος μετά το Mate 60 Pro της Huawei και την κυκλοφορία του iPhone 15 τον Σεπτέμβριο, ακολουθούμενο από το flagship Mi 14 της Xiaomi που πούλησε 1 εκατομμύριο μονάδες σε λιγότερο από δύο εβδομάδες από την εκκίνησή του τον Οκτώβριο.

Huawei Nova 12

Δείτε επίσης: Η Avast επεσήμανε το Google app ως malware σε Huawei smartphones

Η βιομηχανία smartphone της Κίνας υπέφερε τα τελευταία χρόνια λόγω της αδυναμίας της καταναλωτικής ζήτησης λόγω των μακροοικονομικών δυσκολιών και των διακυμάνσεων που προκλήθηκαν από την πανδημία του κορονοϊού. Ωστόσο, εμφάνισε σημάδια ανάκαμψης το τελευταίο τρίμηνο του 2023 χάρη στον ενθουσιασμό γύρω από τη σειρά Mate 60 και τις προωθητικές ενέργειες κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ αγορών του Νοεμβρίου, σύμφωνα με έκθεση που δημοσιεύθηκε από την IDC τον τρέχοντα μήνα.

Είναι πιθανόν να σημειωθεί αύξηση του όγκου αποστολών smartphone στη χώρα κατά το τέταρτο τρίμηνο, καθώς αναφέρει η έκθεση της IDC. Η μεγαλύτερη αγορά smartphone στον κόσμο αναμένεται να αποστείλει 287 εκατομμύρια μονάδες το 2024, με αύξηση 3,6% σε σχέση με το προηγούμενο έτος, ωθούμενη από μια ελαφρά βελτίωση της οικονομίας και την επιθυμία των καταναλωτών για καλύτερα γκάτζετ, σύμφωνα με την IDC. Θα αποτελούσε την πρώτη αύξηση σε σχέση με το προηγούμενο έτος στην αγορά από το 2021.

Πηγή: scmp.com

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS