ΑρχικήgamingThe Finals: Προσεγγίζεται Λύση σε Προβλήματα Απάτης

The Finals: Προσεγγίζεται Λύση σε Προβλήματα Απάτης

Οι προγραμματιστές του βιντεοπαιχνιδιού The Finals “πλησιάζουν τη λύση” για ένα σφάλμα που επέτρεψε σε απατεώνες να αποφύγουν τον αποκλεισμό.

Δείτε επίσης: Ο Κόσμος του Gaming στο Pornhub: Η Ανασκόπηση του 2023

Το The Finals έκανε θραύση στον χώρο των παιχνιδιών πρώτου προσώπου με ένα εκπληκτικό χτύπημα, ξεπερνώντας την πολυπληθέστερη συγκρότηση είδους όπως το CoD. Από τη στιγμή της έκπληξης κυκλοφορίας του μετά τα The Game Awards 2023, το παιχνίδι έχει σταθερά κερδίσει το κοινό του.

Το The Finals ενδέχεται να γίνει πολύ πιο ανταγωνιστικό καθώς οι προγραμματιστές εντοπίζουν ένα πρόβλημα που ενδέχεται να επηρεάζει το κενό στις δεξιότητες.

Ένα πρόβλημα με το λογισμικό αντι-απάτης τους μπορεί να επέτρεψε σε απατεώνες να ανθίσουν.

Ως το πρώτο μεγάλο παιχνίδι από τα Embark Studios, το The Finals αντιμετώπισε τα εμπόδια της κατά την αρχική του κυκλοφορία. Οι παίκτες έχουν εκφράσει τις απόψεις τους για το skill-based matchmaking (Στο skill-based matchmaking, η σχεδίαση του συστήματος ουράς επικεντρώνεται στον προσδιορισμό του πιο αποτελεσματικού τρόπου κατηγοριοποίησης των ομάδων σε ομάδες με κατάλληλο επίπεδο δεξιοτήτων) του παιχνιδιού και τον αντίκτυπο που φαίνεται να έχει στην απόλαυση.

Μπορεί όμως να μην είναι το SBMM που καθιστά το The Finals αισθητά μη ισορροπημένο. Σύμφωνα με τον Community Leader Dusty Gustaffson, το The Finals αντιμετωπίζει τεχνικό πρόβλημα που έχει εμποδίσει την ομάδα του να ελέγχει επαρκώς τους απατεώνες.

Δείτε επίσης: Τα καλύτερα Co-Op Games του 2023 σύμφωνα με το Metacritic

Αρχικά αναφέρθηκε από το Eurogamer, ο Gustaffson επικοινώνησε με την κοινότητα του παιχνιδιού μέσω Discord για να ανακοινώσει ορισμένα νέα βήματα που έγιναν όσον αφορά το σφάλμα. Ακολούθησε μια άνοδος των αναφορών για απάτες στο Subreddit του The Finals.

Το The Finals χρησιμοποιεί το Easy Anti-Cheat ως προεπιλεγμένο λογισμικό ελέγχου, αλλά σύμφωνα με τον Gustaffson, “δεν είναι το μοναδικό μας μέτρο κατά των απατών”. Ο Gustaffson αποκάλυψε ότι κάποιο τμήμα του άλλου συστήματος κατά των απατών είχε “ένα τεχνικό πρόβλημα που μας εμπόδισε να αποκλείουμε απατεώνες αποτελεσματικά”.

Ευτυχώς, φαίνεται ότι οι προγραμματιστές των Embark Studios βρίσκονται στον σωστό δρόμο για μια λύση. “Πλησιάζουμε τώρα σε μια λύση για αυτό το σφάλμα, και έχουμε ήδη αρχίσει να ενισχύουμε ξανά τα μέτρα κατά των απατών,” εξήγησε ο Gustaffson.

“Ελπίζω ότι η εμπειρία σας είναι έτοιμη να βελτιωθεί,” διαβεβαίωσε τους παίκτες. “Παρακαλώ δώστε μας χρόνο να διορθώσουμε τα πράγματα. Είμαστε νέοι και ρυθμίζουμε τις λεπτομέρειες. Έχω πίστη στην ομάδα.”

Δείτε επίσης: Suicide Squad: Kill the Justice League: Διαρροές και Αντίδρασεις

Θα δούμε πώς μια διόρθωση για αυτό το τεχνικό σφάλμα επηρεάζει την αίσθηση του The Finals. Ελπίζουμε ότι το The Finals θα καταφέρει να ξεπεράσει αυτά τα προβλήματα και οι παίκτες θα μπορέσουν να επικεντρωθούν στα θετικά του παιχνιδιού. Τα εξαιρετικά mechanics (Οι μηχανισμοί του παιχνιδιού (Game Mechanics) είναι οι κανόνες που καθοδηγούν και ελέγχουν τις ενέργειες του παίκτη, καθώς και την αντίδραση του παιχνιδιού σε αυτές. Ένας κανόνας είναι μια οδηγία σχετικά με το πώς να παίξει κανείς, ενώ ένα “ludeme” είναι ένα στοιχείο του παιχνιδιού, όπως η κίνηση του ίππου στο σκάκι. Οι μηχανισμοί ενός παιχνιδιού καθορίζουν αποτελεσματικά πώς θα λειτουργήσει το παιχνίδι για όσους το παίζουν.) καταστροφής του έχουν ήδη οδηγήσει τους παίκτες στο να δημιουργούν “πυρηνικές βόμβες” με αυτοσχέδια εκρηκτικά, και είμαστε βέβαιοι ότι είναι δυνατόν να γίνουν περισσότερα.

Αν προσπαθείτε να ξεπεράσετε τους απατεώνες ενώ είναι ακόμη εδώ, ελέγξτε τους οδηγούς μας για το The Finals για να βελτιώσετε το παιχνίδι σας.

Πηγή: dexerto.com

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS