ΑρχικήGamingΤο Cyberpunk Φέρνει το Meme του Keanu Reeves στο Προσκήνιο

Το Cyberpunk Φέρνει το Meme του Keanu Reeves στο Προσκήνιο

Ένα κλασικό meme με τον Keanu Reeves προστέθηκε στη μεγάλη ενημέρωση του Cyberpunk 2077 στο metro system του Night City.

Ένα κλασικό meme με τον Keanu Reeves προστέθηκε στη μεγάλη ενημέρωση του Cyberpunk στο metro system του Night City

Η πιο πρόσφατη ενημέρωση του Cyberpunk 2077 περιλαμβάνει αρκετές διορθώσεις και νέα χαρακτηριστικά, όπως ένα εν λειτουργία σύστημα μετρό. Το νέο σύστημα μεταφοράς επιτρέπει στον χαρακτήρα V να βιώσει περισσότερες πτυχές της καθημερινής ζωής στην Night City, συμπεριλαμβανομένων κάποιων τυχαίων συμβάντων κατά τη διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο. Ένα από αυτά είναι μια αναπαράσταση του διάσημου meme “Sad Keanu,” με τον ηθοποιό Keanu Reeves (που υποδύεται τον Johnny Silverhand) να πρωταγωνιστεί.

Για να εντοπίσετε το συγκεκριμένο meme με αυτήν τη σκηνή, πρέπει να ενημερώσετε το παιχνίδι σας στην έκδοση 2.1 και να επιλέξετε το ταξίδι με το μετρό από πρώτο πρόσωπο σε έναν από τους νεοανοιχτούς σταθμούς μετρό.

Δείτε ακόμα: Η διαρροή του trailer του GTA 6 θέτει τη Rockstar στο επίκεντρο

Μετά από μια γρήγορη παρουσίαση προβλήματος στην οθόνη, θα καθίσετε στο μετρό και θα έχετε τη δυνατότητα να κοιτάξετε έξω από το παράθυρο καθώς διασχίζετε την Night City. Δυστυχώς, δεν είναι εφικτό να σηκωθείτε και να περπατήσετε στο τρένο.

To meme “Sad Keanu” είναι ένα από τα τουλάχιστον δύο περιστατικά που μπορούν να συμβούν τυχαία στο τρένο (ένα άλλο εμπλέκει κάποιον που ζητά χρήματα). Μπορείτε απλώς να χρησιμοποιήσετε επανειλημμένα την επιλογή “Ride metro” μέχρι να τον εντοπίσετε. Αφού τον βρείτε, μπορείτε απλά να τον παρακολουθήσετε εκεί, περιτριγυρισμένο από μερικά περιστέρια origami, με ένα sandwich στο χέρι.

Μπορείτε απλώς να χρησιμοποιήσετε επανειλημμένα την επιλογή "Ride metro" μέχρι να τον εντοπίσετε. Αφού τον βρείτε, μπορείτε απλά να τον παρακολουθήσετε εκεί, περιτριγυρισμένο από μερικά περιστέρια origami, με ένα sandwich στο χέρι.

Δείτε επίσης: Baldur’s Gate 3: Επίλογος, Πανοπλία και Βελτιώσεις στο Patch 5!

Επιστρέφοντας στο 2021, ο Keanu Reeves δήλωσε στον Stephen Colbert στο The Late Show ότι αντίθετα με το πώς φαίνεται η εικόνα, δεν ήταν πραγματικά λυπημένος όταν τραβήχτηκε η φωτογραφία. “Είχα κάποια θέματα. Ήμουν πεινασμένος, δήλωσε στον παρουσιαστή. Καθώς ο Johnny Silverhand δεν μπορεί να φάει λόγω του ότι είναι ένα engram και λοιπά (και φαίνεται πως δεν επιτρέπεται το κάπνισμα στο σύστημα μετρό), θα ήθελα να πιστεύω ότι ο λυπημένος Johnny είναι απλά λυπημένος που μετά την έκρηξη εκείνου του κτιρίου, ο κόσμος εξακολουθεί να είναι άθλιος. Ίσως πραγματικά θέλει να ξανασυναντήσει την παρέα, αλλά γνωρίζει ότι έχει περάσει πολύς χρόνος. Ή ίσως απλά είναι μοναχικός παρακολουθώντας τον V να έχει όλες αυτές τις νέες επιλογές ρομάντζο.

Πηγή πληροφοριών: https://kotaku.com

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS