ΑρχικήTop PicksApple Books: Η Apple αποκαλύπτει τα κορυφαία βιβλία του 2023

Apple Books: Η Apple αποκαλύπτει τα κορυφαία βιβλία του 2023

Το Apple Books παρουσίασε τα κορυφαία βιβλία και audiobooks του 2023 και κυκλοφόρησε το “Year in Review,” μια νέα εμπειρία στην εφαρμογή.

Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν τα δημοφιλή βιβλία και audiobooks του 2023 και να ανακαλύψουν προσαρμοσμένες πληροφορίες σχετικά με τα βιβλία που απήγαγαν το ενδιαφέρον τους φέτος. Το Apple Books αποτελεί τον αποκλειστικό προορισμό για όλα τα αγαπημένα βιβλία και audiobooks των αναγνωστών, παρέχοντας δυνατότητες όπως η θέση στόχων ανάγνωσης, οργάνωση των βιβλίων σε συλλογές, κοινή χρήση αγορών μέσω του Family Sharing, και προβολή εξατομικευμένων προτάσεων για νέους τίτλους.

Δείτε επίσης: Πώς να ενεργοποιήσετε το Copilot στα Windows 10;

Σήμερα, το Apple Books παρουσίασε τα κορυφαία βιβλία και audiobooks του 2023 και προκάλεσε το “Year in Review”, μια εντελώς καινούργια εμπειρία εντός της εφαρμογής που βοηθά τους αναγνώστες να γιορτάζουν τους τίτλους, τους συγγραφείς και τα είδη που διαμόρφωσαν την ανάγνωσή τους. Με το “Year in Review”, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν προσαρμοσμένα στιγμιότυπα ανάγνωσης για τα βιβλία και audiobooks που έκλεψαν το ενδιαφέρον τους το 2023, συμπεριλαμβανομένου του συνολικού χρόνου που αφιέρωσαν στην ανάγνωση, του μεγαλύτερου βιβλίου ή audiobook που διάβασαν, της σειράς που ολοκλήρωσαν, του πιο διαβασμένου συγγραφέα και είδους, και του υψηλότερα αξιολογημένου βιβλίου. Φυσικά όλα θα είναι παρουσιασμένα με μια απλή και ενδιαφέρουσα αισθητική που είναι εύκολη να μοιραστεί.

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο “Year in Review” στο Apple Books:

Ρίξτε μια ματιά μέσα από μια ανασκόπηση.

Η λειτουργία "Year in Review" είναι διαθέσιμη σε iPhone και iPad, εντός της καρτέλας "Read Now" κάτω από την ενότητα "Top Picks" για χρήστες που έχουν τουλάχιστον τρία βιβλία ως ολοκληρωμένα.

Η λειτουργία “Year in Review” είναι διαθέσιμη σε iPhone και iPad, εντός της καρτέλας “Read Now” κάτω από την ενότητα “Top Picks” για χρήστες που έχουν τουλάχιστον τρία βιβλία ως ολοκληρωμένα.

Για να προσθέσετε βιβλία ή audiobooks, μπορείτε να πατήσετε και να κρατήσετε πατημένο οποιοδήποτε βιβλίο στην εφαρμογή και να επιλέξετε “Σημείωση ως Ολοκληρωμένο”. Για να αλλάξετε την εμφανιζόμενη ημερομηνία ολοκλήρωσης, μπορείτε να κρατήσετε πατημένο το βιβλίο και να επιλέξετε “Επεξεργασία Ημερομηνίας Ολοκλήρωσης”. Για τίτλους που διαβάστηκαν αλλού, όπως σε χαρτόδετο ή μαλακό εξώφυλλο, μπορείτε να τα εντοπίσετε στο Apple Books και να επιλέξετε “Σημείωση ως Ολοκληρωμένο” για να τα προσθέσετε στο “Year in Review”.

Το “Year in Review” χρησιμοποιεί ανωνυμοποιημένες αναγνωστικές πληροφορίες για να καθορίσει τον προσωπικό τύπο ανάγνωσης. Υπάρχουν έξι τύποι αναγνωστών προς ανακάλυψη, συμπεριλαμβανομένων “The Contemporary” για αναγνώστες των τελευταίων τίτλων, “The Completist” για αναγνώστες πολλαπλών βιβλίων σε μια σειρά, “The Seeker” για αναγνώστες μη φανταστικής λογοτεχνίας, “The Wanderer” για αναγνώστες πολλών ειδών, “The Deep Diver” για αναγνώστες ενός είδους, ή “The Free Spirit” για αναγνώστες με ενδιαφέροντα που καλύπτουν ευρύ φάσμα στον κόσμο των βιβλίων.

Δείτε ακόμα: Ανάλυση LinkedIn: Μετακινήσεις υπαλλήλων από Apple σε Google

Για να ολοκληρωθεί αυτό το εξαιρετικό έτος, το Apple Books δημοσίευσε το "Καλύτερο του 2023", μια συλλογή που επιμελήθηκε συντακτικά με εξαιρετικά βιβλία και audiobooks από διάφορα είδη, καθώς επίσης και τους πιο δημοφιλείς τίτλους της χρονιάς

Για να ολοκληρωθεί αυτό το εξαιρετικό έτος, το Apple Books δημοσίευσε το “Καλύτερο του 2023”, μια συλλογή που επιμελήθηκε συντακτικά με εξαιρετικά βιβλία και audiobooks από διάφορα είδη, καθώς επίσης και τους πιο δημοφιλείς τίτλους της χρονιάς. Στις πρώτες θέσεις σε πολλές χώρες κυριάρχησαν δύο εξαιρετικά αυτοβιογραφικά έργα που σημάδεψαν την αρχή και το τέλος του 2023: το “Spare” του Πρίγκιπα Harry τον Ιανουάριο και το “The Woman in Me” της Britney Spears, με αφήγηση από την ηθοποιό Michelle Williams, τον Οκτώβριο. Επίσης, το “Fourth Wing” της Rebecca Yarros αποτέλεσε απαραίτητο διάβασμα για τους λάτρεις του ρομάντζο και της φαντασίας κατά τη διάρκεια της άνοιξης και του καλοκαιριού. Ανακαλύψτε τα πιο δημοφιλή έργα και audiobooks του 2023 και εξερευνήστε τις κορυφαίες λίστες για όλους τους τίτλους στο Apple Books.

Κορυφαία μη λογοτεχνικά βιβλία του 2023:

 1. Spare by Prince Harry, The Duke of Sussex
 2. The Woman in Me by Britney Spears
 3. The Wager: A Tale of Shipwreck, Mutiny and Murder by David Grann
 4. Outlive: The Science and Art of Longevity by Peter Attia and Bill Gifford
 5. Elon Musk by Walter Isaacson

Κορυφαία βιβλία μυθοπλασίας του 2023:

 1. Fourth Wing by Rebecca Yarros
 2. Iron Flame by Rebecca Yarros
 3. Happy Place by Emily Henry
 4. Hello Beautiful by Ann Napolitano
 5. The Covenant of Water by Abraham Verghese

Κορυφαία μη λογοτεχνικά audiobooks του 2023:

 1. The Woman in Me by Britney Spears
 2. Spare by Prince Harry, The Duke of Sussex
 3. Outlive: The Science and Art of Longevity by Peter Attia and Bill Gifford
 4. The Creative Act: A Way of Being by Rick Rubin
 5. Elon Musk by Walter Isaacson

Κορυφαία ηχητικά βιβλία φαντασίας του 2023:

 1. Only the Dead by Jack Carr
 2. Fourth Wing by Rebecca Yarros
 3. Tom Lake by Ann Patchett
 4. Happy Place by Emily Henry
 5. Iron Flame by Rebecca Yarros

Πηγή πληροφοριών: https://www.apple.com/newsroom

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS