ΑρχικήgamingZelda: Tears of the Kingdom διέρρευσε βιβλίο με πιθανά design

Zelda: Tears of the Kingdom διέρρευσε βιβλίο με πιθανά design

Zelda: Tears of the Kingdom

Το Zelda: Tears of the Kingdom είναι σχεδόν έτοιμο να κυκλοφορήσει. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει σε λίγους μήνες για την κονσόλα του Nintendo Switch αν και ακόμα οι πληροφορίες που έχουμε είναι ελάχιστες. Αυτό που γνωρίζουμε είναι πως έχει σειρά μετά το Breath of Wild. Όλα τα υπόλοιπα είναι κυρίως θεωρίες , όμως νέες εικόνες από το art book κυκλοφόρησαν στο Twitter δίνοντας διάφορα στοιχεία για το πως μπορεί να είναι το παιχνίδι αλλά και η ιστορία. Οι σελίδες δείχνουν διάφορα look του Link μαζί με μια στολή πτήσης που όπως φαίνεται μάλλον θα χρησιμοποιείται στα ταξίδια.

Πρόταση: Οι 8 καλύτερες φορητές κονσόλες gaming!

Οι φωτογραφίες κυκλοφόρησαν από τον χρήστη @rredrriot και μπορείτε να τις δείτε και από κάτω. Καθώς επίσης και όλο το thread εδώ.

Δείτε επίσης: Legend of Zelda: Tears of the Kingdom: Φήμες για θεματικό OLED Switch

Μια άλλη σελίδα του βιβλίου δείχνει τον Link σε σχεδιασμό εμπνευσμένο από Zant από το Twilight Princess. Επιπλέον, φαίνεται πως στο βιβλίο εμφανίζεται και ο χαρακτήρας της Purah και παραδόξως υπάρχει μια ολόκληρη σελίδα αφιερωμένη σε ένα κομμάτι τυρί! Καθώς φαίνεται πολύ ενδιαφέρον και πολύ υποσχόμενο θα πρέπει οι λάτρεις του παιχνιδιού να έχουν στο μυαλό τους πως πολλές φορές στα βιβλία αυτά, υπάρχουν concept που πολλές φορές δεν περνάνε στο τελικό στάδιο της παραγωγής. Γενικά είναι ένα συνηθισμένο φαινόμενο, στην βιομηχανία των βιντεοπαιχνιδιών και υπάρχει προηγούμενο για κάποια από τα παλιά βιβλία που έχουν δημοσιευθεί από την Nintendo. Γι’ αυτό το λόγο είναι αρκετά πιθανό πως τα σχέδια αυτά δεν θα είναι στο Tears of the Kingdom, αλλά δεν είναι και σίγουρο.

Διαβάστε επίσης :Octopath Traveler 2: Ξεδιπλώνοντας τα μυστικά, τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής

Το βιβλίο με τα σχέδια θα συμπεριλαμβάνεται στην έκδοση των συλλεκτών του Tears of the Kingdom. Η έκδοση αυτή ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια της Nintendo Direct παρουσίασης νωρίτερα του μήνα και ξεπούλησε πολύ σύντομα από κάθε κατάστημα που θα μπορούσε να φανταστεί κανείς. Η έκδοση των συλλεκτών θα κυκλοφορήσει στις 12 Μαΐου, μαζί με την standard έκδοση. Το πιο παράδοξο βέβαια είναι πως μετά από τόσα χρόνια γεμάτα μυστικότητα, το βιβλίο με τα σχέδια κατάφερε να διαρρεύσει τόσο νωρίς.   

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS