ΑρχικήUpdatesInstagram: Νέα λειτουργία μετατρέπει φωτογραφίες σε αυτοκόλλητα

Instagram: Νέα λειτουργία μετατρέπει φωτογραφίες σε αυτοκόλλητα

Το Instagram δοκιμάζει ένα νέο εργαλείο που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν προσαρμοσμένα αυτοκόλλητα από φωτογραφίες.

Instagram φωτογραφίες σε αυτοκόλλητα

Ο CEO Adam Mosseri ανακοίνωσε τη νέα beta λειουργία μέσω ενός βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό.

Στο βίντεο, ο Adam Mosseri παρουσιάζει τον τρόπο, με τον οποίο, αυτό το χαρακτηριστικό επιτρέπει σε έναν χρήστη να επιλέξει το θέμα μιας εικόνας, να το απομονώσει από το φόντο και να το χρησιμοποιήσει ως αυτοκόλλητο σε Stories ή Reels. Μέσω αυτής της δυνατότητας, οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν εντυπωσιακές εικόνες, αναδεικνύοντας με σαφήνεια το θέμα και δημιουργώντας μια δυναμική οπτική εμπειρία.

Δείτε περισσότερα: Instagram: Δοκιμάζει νέο feed με posts μόνο από verified accounts

Το εργαλείο είναι αρκετά απλό και εύχρηστο, καθώς είναι παρόμοιο με τις δυνατότητες δημιουργίας αυτοκόλλητων του Snapchat.

Ο Adam Mosseri ανέφερε ότι, εκτός από το γεγονός ότι οι χρήστες μπορούν να αποκόψουν αυτοκόλλητα από τις δικές τους φωτογραφίες, μπορούν επίσης να δημιουργήσουν αυτοκόλλητα από “εικόνες που επιτρέπεται να προβάλλονται στο Instagram”. Δεν διευκρίνισε, τι ακριβώς εννοούσε με τον όρο αυτό, αν και πιθανότατα υπονοεί, ότι οι χρήστες θα μπορούν να επιτρέψουν στους ακόλουθούς τους να κόψουν αυτοκόλλητα από τις φωτογραφίες τους.

Instagram φωτογραφίες σε αυτοκόλλητα

Αυτή είναι μόνο μια δοκιμή και δεν είναι διαθέσιμη για όλους τους χρήστες ακόμα. Θα δούμε πώς εμφανίζεται στην πραγματικότητα με την πάροδο του χρόνου. Επίσης, η πλατφόρμα την προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησε να δοκιμάζει μια νέα δυνατότητα δημοσκόπησης, η οποία θα εμφανίζεται στην ενότητα σχολίων στις αναρτήσεις στο ροή.

Πηγή: hypebeast.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS