ΑρχικήgamingMarvel's Spiderman 2: Κατέγραψε εντυπωσιακά ρεκόρ πωλήσεων!

Marvel’s Spiderman 2: Κατέγραψε εντυπωσιακά ρεκόρ πωλήσεων!

Η Sony Interactive Entertainment ανακοίνωσε ότι το νέο βιντεοπαιχνίδι Marvel’s Spiderman 2, που αναπτύχθηκε από την Insomniac Games, πούλησε περισσότερα από 2,5 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως το πρώτο 24ωρο της κυκλοφορίας του.

Marvel's Spiderman 2

Αυτή η κονσόλα του PlayStation Studios κατέγραψε τις υψηλότερες πωλήσεις στην ιστορία του, συμβάλλοντας σημαντικά στην ανάπτυξή της.

Επίσης, έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές μετά την κυκλοφορία του στις 20 Οκτωβρίου και παρουσιάζει βαθμολογία 91/100 στο Metacritic.

Δείτε ακόμη: Το Marvel’s Avengers βγαίνει προς πώληση για τελευταία φορά πριν διαγραφεί για πάντα

Παρότι τα νούμερα για την αποκλειστική έκδοση του PlayStation είναι εντυπωσιακά, το παιχνίδι έχει ακόμα δρόμο μπροστά του για να φτάσει στις μεγαλύτερες κυκλοφορίες της χρονιάς, όπως το Hogwarts Legacy και το The Legend Of Zelda.

“Η Insomniac Games είναι γνωστή για την παροχή συναρπαστικών και καινοτόμων εμπειριών παιχνιδιού”, ανέφερε ο Eric Lempel, SVP, Global Marketing, Sales και Business Operations της Sony Interactive Entertainment.

«Το Marvel’s Spider-Man 2 αποτελεί το τρίτο κεφάλαιο της σειράς παιχνιδιών της Insomniac Games για το PlayStation. Με την πλήρη έννοια του όρου, σχεδιάστηκε από την αρχή για να αξιοποιήσει τα μοναδικά χαρακτηριστικά του PlayStation 5, με στόχο να προσφέρει μια επική εμπειρία με μαζική δράση, συναρπαστικές ιστορίες και μοναδικές χαρακτηριστικές πτυχές που αναδεικνύουν τα δύο προηγούμενα παιχνίδια.

Η ιστορία περιλαμβάνει δύο Super Heroes που μπορούν να παίξουν, μια εκπληκτική οπτική του Marvel’s New York και πολλά άλλα. Αυτό είναι ένα παιχνίδι στο οποίο μπορείς να χαθείς για ώρες.

Marvel's Spiderman 2

“Εκ μέρους της Sony Interactive Entertainment, θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στους θαυμαστές – ελπίζουμε πραγματικά να απολαμβάνετε τον χρόνο σας παίζοντας ως Peter και Miles σε αυτή την απίστευτη περιπέτεια.”

Πηγή: balls.ie

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS