ΑρχικήgamingΤο Marvel's Avengers βγαίνει προς πώληση για τελευταία φορά πριν διαγραφεί για...

Το Marvel’s Avengers βγαίνει προς πώληση για τελευταία φορά πριν διαγραφεί για πάντα

Στις αρχές του έτους, η Crystal Dynamics ανακοίνωσε ότι το Marvel’s Avengers θα αποσυρόταν από την αγορά. Μετά από μια κυκλοφορία που ο εκδότης Square Enix χαρακτήρισε “απογοητευτική”, το live-service spandex-em-up τέθηκε σε μηχανική υποστήριξη, με μια τελευταία ενημέρωση τον Μάρτιο και ένα επόμενο patch τον Απρίλιο. Από τις 30 Σεπτεμβρίου δεν θα είναι διαθέσιμο για αγορά στα ψηφιακά καταστήματα, αλλά μέχρι τότε πωλείται στο Steam με έκπτωση 90%.

Διαβάστε επίσης: Το Grand Theft Auto V είναι 10 ετών

Παρόλο που θα διαγραφεί, το Marvel’s Avengers θα παραμείνει αναπαραγώγιμο τόσο στο singleplayer όσο και στο multiplayer. Οι servers θα παραμείνουν ζωντανοί και θα εξακολουθείτε να μπορείτε να το κατεβάσετε αν το έχετε, απλά δεν θα είναι κάτι που θα μπορείτε να αγοράσετε. Ή να περιμένετε υποστήριξη.

Αξίζει να ξοδέψετε 4 δολάρια; Λοιπόν, περίπου. Παρόλο που το multiplayer κομμάτι του Marvel’s Avengers πάντα έμοιαζε με συμβατική υποχρέωση, ένα live-service grind για ανθρώπους που τους αρέσουν αυτά τα πράγματα, η singleplayer καμπάνια έχει τους υπερασπιστές της. Πρόκειται σε μεγάλο βαθμό για μια εμπειρία videogame κύρους, που σημαίνει μια σειρά από σκηνικά που χωρίζονται από διαδρόμους, από τους οποίους σε κάποιους πηδάς, σε κάποιους άλλους περνάς ενστικτωδώς με stealth και σε κάποιους άλλους απλά περπατάς μέχρι να φτάσεις σε μια χαραμάδα και μετά να φτάσεις σε μια άλλη αρένα όπου εμφανίζονται ένα μάτσο μπράβοι.

Πρόταση: Eκπαιδευτής Pokemon Scarlet & Violet βρίσκει ένα πρακτικό κόλπο για να βρει αυθεντικό Poltchageist

Marvel's Avengers

Βασικά είναι το ίδιο πράγμα που έχετε στο Marvel’s Guardians of the Galaxy, μόνο που το σενάριο δεν είναι τόσο γρήγορο, και κάθε τόσο πρέπει να θυμάστε να ανοίγετε το inventory και να κρατάτε πατημένο το Q για να εξοπλίσετε αυτόματα τον καλύτερο εξοπλισμό, ώστε να μην καταλήξετε υποβαθμισμένοι. Το θετικό είναι ότι συνοδεύεται από όλα τα DLC και τα περισσότερα cosmetics είναι ξεκλειδωμένα, ώστε να μπορείτε να ντύσετε τον Hulk ως γκάνγκστερ της εποχής της Απαγόρευσης ή ως εξωγήινο μονομάχο ανάλογα με τη διάθεσή σας.

Σημειώστε ότι αν θέλετε να παίξετε το Marvel’s Avengers για την ιστορία, μην κάνετε κλικ στο κουμπί “play” όταν ξεκινάτε το κύριο μενού για πρώτη φορά. Αυτό θα σας μεταφέρει σε μια ατελείωτη λειτουργία μετά την καμπάνια μέσω ενός cutscene που χαλάει ολόκληρη την πλοκή. Αντ’ αυτού, θέλετε να κάνετε κλικ στο κουμπί “operations” και να επιστρέψετε στην πρώτη καμπάνια, η οποία ονομάζεται Reassemble.

Διαβάστε επίσης: Destiny 2: Η Bungie αποκαλύπτει το σχέδιο για τη διόρθωση του bug κατασκευής όπλων

πηγή πληροφοριών:pcgamer.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS