ΑρχικήinetΤο TikTok διαθέτει την εσωτερική υπηρεσία Meet Cute για τους υπαλλήλους του

Το TikTok διαθέτει την εσωτερική υπηρεσία Meet Cute για τους υπαλλήλους του

Meet Cute: Το TikTok έχει μια εσωτερική υπηρεσία matchmaking για τους υπαλλήλους για να συστήσουν τους συναδέλφους τους σε φίλους και μέλη της οικογένειας, όπως αποκαλύφθηκε.

tiktok meet cute

Το κανάλι, που ονομάζεται Meet Cute, βρίσκεται στο εργαλείο στο χώρο εργασίας που χρησιμοποιείται από χιλιάδες εργαζόμενους της TikTok σε όλο τον κόσμο για φιλοξενία εγγράφων και τηλεδιάσκεψη. Βοηθά επίσης τους ανθρώπους να βρουν έναν πιθανό ρομαντικό σύντροφο μεταξύ των συναδέλφων τους.

Στην πλατφόρμα, η οποία έγινε γνωστή από το Forbes, οι υπάλληλοι μπορούν να “προωθήσουν” την οικογένειά τους, τους φίλους ή τους γνωστούς τους στους συναδέλφους, με μια ροή αναρτήσεων που δείχνει πληροφορίες που θα έδειχναν και οι συνηθισμένες εφαρμογές γνωριμιών, όπως ύψος και βάρος. Η υπηρεσία επιτρέπει επίσης στους υπαλλήλους να σχολιάζουν τις αναρτήσεις και να αξιολογούν τους ανθρώπους που εμφανίζονται στη ροή.

Η πλατφόρμα, η οποία βρίσκεται στο εταιρικό φόρουμ της εταιρείας που ονομάζεται ByteMoments, χρησιμοποιείται κυρίως από υπαλλήλους που βρίσκονται στην Κίνα, αλλά το προσωπικό σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιεί το ByteMoments για την καθημερινή εργασία τους.

Ένας εκπρόσωπος του TikTok δήλωσε ότι η λειτουργία Meet Cute διαμορφώθηκε για να χρησιμοποιείται στην κύρια Κίνα, υποδηλώνοντας ότι δεν είχε σκοπό να χρησιμοποιηθεί από υπαλλήλους στο εξωτερικό.

Στο κανάλι υπάρχει μια σημείωση που προειδοποιεί τους υπαλλήλους να μην δημοσιεύουν προσωπικές πληροφορίες του προσωπικού και να θυμούνται ότι προορίζεται για την παρουσίαση ατόμων εκτός της εταιρείας στους υπαλλήλους της ByteDance.

Υπάλληλοι του TikTok που μίλησαν στο Forbes ανέφεραν ότι η προσπάθεια της εταιρείας να διευκολύνει το matchmaking φαίνεται σαν “παραβίαση προσωπικών ορίων”.

Πηγή πληροφοριών: theguardian.com

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS