ΑρχικήGamingApollo Justice: Ace Attorney Trilogy θα κάνει το ντεμπούτο του τον Ιανουάριο

Apollo Justice: Ace Attorney Trilogy θα κάνει το ντεμπούτο του τον Ιανουάριο

Apollo Justice

Νωρίτερα φέτος ανακοινώθηκε ότι το Apollo Justice: Ace Attorney Trilogy θα έφτανε στο PC στις αρχές του 2024. Τώρα έχουμε μια συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας για τα τρία δικαστικά παζλ με τις ενστάσεις: 25 Ιανουαρίου 2024.

Δείτε επίσης: Star Citizen: Το “Alpha” update ανανεώνει τo παιχνίδι

Το πακέτο περιλαμβάνει το Apollo Justice: Ace Attorney, Phoenix Wright: Ace Attorney – Dual Destinies, και Phoenix Wright: Ace Attorney – Spirit of Justice, καθώς και τα προηγούμενα “ειδικά επεισόδια” που κυκλοφόρησαν μόνο ως DLC για τα δύο τελευταία – “Turnabout Reclaimed” και “Turnabout Time Traveler”. Το πακέτο περιλαμβάνει επίσης μια βιβλιοθήκη έργων τέχνης, ένα πρόγραμμα προβολής cutscene και ένα “Animation Studio”, στο οποίο μπορείτε να κάνετε loop animations πάνω από ένα επιλεγμένο φόντο, το οποίο μοιάζει με ένα καλό meme maker.

Υπάρχει επίσης μια “λειτουργία ιστορίας”, όπου μπορείτε να καθίσετε αναπαυτικά ενώ οι γρίφοι λύνονται μόνοι τους. Συνήθως δεν είμαστε λάτρεις των οπτικών μυθιστορημάτων, αλλά επίσης δεν έχουμε παίξει κανένα παιχνίδι Phoenix Wright εκτός από τις πρώτες ώρες του πρώτου, και η δυνατότητα να παρακάμψετε τους γρίφους κάνει την προοπτική να περάσετε αυτά τα παιχνίδια να φαίνεται πιο εφικτή. Ίσως όμως να χάναμε πάρα πολλά από αυτά που τα κάνουν τόσο απολαυστικά.

Πρόταση: Lies Of P – Το Review

Το Apollo Justice Trilogy είναι ο διάδοχος του Phoenix Wright: Ace Attorney Trilogy που κυκλοφόρησε στο PC το 2019. Μας άρεσε πολύ. Από τότε, είχαμε και την ιστορική σειρά Great Ace Attorney Chronicles το 2021 – η οποία επίσης μας άρεσε πολύ. Νομίζω ότι σε αυτό το σημείο το μόνο που απομένει είναι η Capcom να μεταφέρει το Ace Attorney Investigations: Miles Edgeworth και το sequel του.

Το Apollo Justice: Ace Attorney Trilogy θα κυκλοφορήσει στις 25 Ιανουαρίου 2024 για Nintendo Switch, PC, PS4 και Xbox One.

Διαβάστε επίσης: Banishers: Ghosts of New Eden – Κυνηγάει πνεύματα σε εκτενές gameplay trailer

πηγή πληροφοριών:rockpapershotgun.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS