ΑρχικήinetWindows Copilot: Έρχεται το Σεπτέμβριο με τα Windows 11 23H2;

Windows Copilot: Έρχεται το Σεπτέμβριο με τα Windows 11 23H2;

Τα Windows 11 θα φέρουν σύντομα (23H2) τον νέο κεντρικό βοηθό AI με την ονομασία Windows Copilot, προχωρώντας έτσι ένα βήμα παραπέρα στον κόσμο της τεχνητής νοημοσύνης.

Η Microsoft παρουσίασε για πρώτη φορά τη λειτουργία Copilot στο Build developer conference, τον Μάιο. Πολλά σχόλια αφορούσαν το πώς αυτή η λειτουργία μπορεί να βοηθήσει τους επαγγελματίες και τους δημιουργούς λογισμικού να γίνουν πιο αποδοτικοί και παραγωγικοί.

Δείτε επίσης: Windows 11 version 21H2: Τέλος υποστήριξης από Οκτώβριο

Windows Copilot

Η Microsoft φαίνεται τώρα να επιβεβαίωσε ότι τα Windows 11 23H2 θα κυκλοφορήσουν το φθινόπωρο και πιστεύεται ότι θα φέρουν και το Windows Copilot. Η ενημέρωση αυτή είναι ένα enablement package built που θα προστεθεί στα ήδη υπάρχοντα Windows 11 22H2 και δεν αποτελεί μια ξεχωριστή έκδοση του λειτουργικού συστήματος.

Προς το παρόν, το Copilot βρίσκεται στο στάδιο προεπισκόπησης και διαθέτει βασικές λειτουργίες, όπως η ενεργοποίηση του dark mode, της λειτουργίας μην ενοχλείτε και πολλά ακόμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Windows Copilot ενσωματώνει το Bing Chat και άλλα χρήσιμα plugins πρώτου και τρίτου κατασκευαστή, με στόχο να επιτρέψει στους χρήστες να επικεντρωθούν στις εργασίες τους, χωρίς να χρειάζεται να κάνουν εναλλαγή ανάμεσα σε πολλαπλές εφαρμογές.

Δείτε επίσης: Amazon AppStore: Περισσότερες εφαρμογές και παιχνίδια στα Windows 11

Το Copilot βρίσκεται στη γραμμή εργασιών και η πλαϊνή γραμμή του παραμένει ορατή στις εφαρμογές, τα προγράμματα και τα παράθυρά σας, ως σταθερός προσωπικός βοηθός. Ουσιαστικά, η λειτουργία προσφέρει στους χρήστες βοήθεια για την εκτέλεση ενεργειών, την προσαρμογή των ρυθμίσεων και την εξασφάλιση απρόσκοπτων συνδέσεων μεταξύ των αγαπημένων τους εφαρμογών.

Windows 11 23H2

Το Windows Copilot βελτιώνει τις ήδη υπάρχουσες δυνατότητες των Windows, όπως η λειτουργία αντιγραφής/επικόλλησης, το Snap Assist, το Snipping Tool και η προσαρμογή. Για παράδειγμα, μπορείτε να ζητήσετε από το Windows Copilot να κάνει αντιγραφή, επικόλληση, να ξαναγράψει, να συνοψίσει ή να εξηγήσει το περιεχόμενό σας.

Δείτε επίσης: Το νέο Big Head ransomware εμφανίζει ψεύτικη ειδοποίηση για ενημέρωση Windows

Το Windows Copilot λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο με το Bing Chat. Σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε ερωτήσεις (απλές ή και σύνθετες). Μπορεί να σας βοηθήσει σε πολλά πράγματα, όπως για παράδειγμα να ελέγξετε την τοπική ώρα σε μια χώρα για να κάνετε μια κλήση ή να προγραμματίσετε ένα ταξίδι.

Επιπλέον, με τα plugins Bing και ChatGPT που είναι ενσωματωμένα στο Windows Copilot, οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε δυνατότητες και εμπειρίες AI.

Η Microsoft ενθαρρύνει τους προγραμματιστές να συμμετέχουν στο ταξίδι του Windows Copilot και να επενδύσουν στα plugins Bing και ChatGPT για μελλοντικά οφέλη. Η εισαγωγή της τεχνητής νοημοσύνης βοηθά στην αύξηση της παραγωγικότητάς μας και η προσθήκη του νέου AI βοηθού στα Windows θα κάνει την ψηφιακή ζωή των χρηστών ακόμα πιο εύκολη.

Πηγή: www.bleepingcomputer.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS