ΑρχικήinetSega: Απορρίπτει τα σχέδια Blockchain, αποκαλεί τα παιχνίδια F2P "βαρετά"

Sega: Απορρίπτει τα σχέδια Blockchain, αποκαλεί τα παιχνίδια F2P “βαρετά”

Sega

Τον Απρίλιο του 2021, στο αποκορύφωμα της Web 3 Mania, η Sega ήταν μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες που υποσχέθηκε το μέλλον της στην απάτη του “play to earn”. Τώρα, μόλις δύο χρόνια αργότερα και αφού χάθηκε τελείως από την αγορά, η Sega άλλαξε γνώμη.

Δείτε επίσης: Τεράστια συλλογή εγγράφων της Sega από τη δεκαετία του ’90 διέρρευσε

Όπως είχαν γράψει τότε στο Kotaku, σε ένα άρθρο για τη πώληση NFTs που θέλει να κάνει η Sega:

«Η Sega Ιαπωνίας ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα ότι θα μπει στο χώρο των NFTs, συνεργαζόμενη (και αγοράζοντας μερίδιο) με μια εταιρεία που ονομάζεται Double Jump Tokyo, με σχέδια όχι μόνο να πουλάει μάρκες που σχετίζονται με χαρακτήρες, αλλά και NFTs σε μελλοντικά παιχνίδια.

Η ανακοίνωση είναι λιγοστή σε λεπτομέρειες, αλλά όπως αναφέρει το Pocket Gamer, η Sega ελπίζει ότι αυτό “θα είναι η αρχή μιας διαδοχικής επέκτασης σε μια ποικιλία περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένων των IPs που βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε ανάπτυξη και των νέων IPs που θα κυκλοφορήσουν στο μέλλον”.»

Πρόταση: Microsoft: Διερεύνησε την αγορά της Sega και της Bungie

Αυτά τα σχέδια έχουν πλέον ως επί το πλείστον τελειώσει. Σε συνέντευξή του στο Bloomberg, ο συν-διευθύνων σύμβουλος της Sega, Shuji Utsumi, δήλωσε ότι η εταιρεία θα “παρακρατήσει τώρα τα μεγαλύτερα franchises της από τα έργα blockchain gaming τρίτων για να αποφύγει την υποτίμηση του περιεχομένου της” και θα “βάλει στο ράφι τα σχέδια για την ανάπτυξη δικών της παιχνιδιών σε αυτό το είδος, τουλάχιστον προς το παρόν”.

“Εξετάζουμε αν αυτή η τεχνολογία πρόκειται τελικά να απογειωθεί πραγματικά σε αυτή τη βιομηχανία”, δήλωσε ο Utsumi στον ιστότοπο, προσθέτοντας ότι ενώ τα “μεγαλύτερα franchises” της έχουν φύγει από το τραπέζι, οι “λιγότερο γνωστές” ιδιοκτησίες, όπως τα Three Kingdoms και Virtua Fighter, θα εξακολουθήσουν να έχουν κάποια σύνδεση με τα NFT, αν και από τρίτους παρόχους.

Το καλύτερο απόσπασμά του, ωστόσο, είναι εκείνο όπου λέει ευθέως: “Η δράση στα παιχνίδια play-to-earn είναι βαρετή. Ποιο είναι το νόημα αν τα παιχνίδια δεν είναι διασκεδαστικά;” Αυτό σου το έλεγαν το 2021, χαιρόμαστε που επιτέλους το κατάλαβες.

Διαβάστε επίσης: Η Sega εξαγοράζει τη Rovio, τη δημιουργό του Angry Birds

πηγή πληροφοριών:kotaku.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS