ΑρχικήinetE3 2024 & 2025: Ακυρώνονται και αυτές μετά του 2023;

E3 2024 & 2025: Ακυρώνονται και αυτές μετά του 2023;

Μετά τη σοκαριστική ακύρωση της φετινής E3 τον Μάρτιο, τα νέα στοιχεία που μοιράστηκε το Τμήμα Τουρισμού της πόλης του Λος Άντζελες υποδηλώνουν ότι η εμπορική έκθεση της βιομηχανίας παιχνιδιών ίσως να μην επιστρέψει σύντομα, με τις εκθέσεις που είχαν προγραμματιστεί για το 2024 και το 2025 να φαίνεται πως έχουν επίσης ακυρωθεί.

Δείτε επίσης: E3 2023: Εκτός έκθεσης οι Microsoft, Sony και Nintendo;

Η Entertainment Software Association είχε αρχικά κλείσει το Συνεδριακό Κέντρο του Λος Άντζελες για τις εκθέσεις E3 το 2024 και το 2025. Ωστόσο, μια νέα έκθεση από το τμήμα τουρισμού της πόλης του Λος Άντζελες έδειξε ότι οι εκθέσεις αυτές έχουν ακυρωθεί. Η E3 αγωνίστηκε να διατηρήσει τη σημασία της, καθώς οι μεγάλοι εκδότες προτιμούν να μοιράζονται τα νέα μέσω ψηφιακών εκδηλώσεων και livestreams. Η E3 2023 επρόκειτο να σηματοδοτήσει την επιστροφή της έκθεσης μετά την ακύρωσή της λόγω της πανδημίας COVID-19, αλλά ακυρώθηκε επίσημα τον Μάρτιο.

Με την E3 2023 επισήμως νεκρή, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ESA, Stanley Pierre-Louis, δεν θέλησε να τοποθετηθεί σχετικά με την πιθανή επιστροφή της έκθεσης το 2024, λέγοντας μόνο ότι ο οργανισμός “δεσμεύεται να παρέχει μια βιομηχανική πλατφόρμα για το μάρκετινγκ και τη συνάντηση”, αλλά ότι θέλει να “βρει τη σωστή ισορροπία που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της βιομηχανίας”.

Πρόταση:Το gaming event E3 θα επιστρέψει το 2023 (online και αυτοπροσώπως)

E3

Κατά την απουσία της E3, το Summer Game Fest υπό την αιγίδα του Geoff Keighley κάλυψε το κενό με μια φυσική εκδήλωση για τον Τύπο και τους influencers, καθώς και με μια σειρά ψηφιακών παρουσιάσεων – συμπεριλαμβανομένων πολλών από μεγάλους εκδότες – στο πλαίσιο του Summer Game Fest. Ο Keighley έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι η εκδήλωση θα επιστρέψει για το 2024.

Παρόλα αυτά ύστερα από επικοινωνία, σε μια δήλωση που δόθηκε στο Eurogamer, μετά την υπόδειξη του Τμήματος Τουρισμού της πόλης του Λος Άντζελες ότι οι προγραμματισμένες για το 2024 και το 2025 παραστάσεις της E3 έχουν ακυρωθεί, η ESA δήλωσε ότι “αυτή τη στιγμή διεξάγει συζητήσεις σχετικά με την E3 2024 (και μετά) και ότι δεν έχουν ληφθεί τελικές αποφάσεις σχετικά με την εκδήλωση αυτή τη στιγμή”.

Διαβάστε επίσης: Ούτε φέτος θα πραγματοποιηθεί η έκθεση βιντεοπαιχνιδιών E3

πηγή πληροφοριών: eurogamer.net

SecNews
SecNewshttps://secnewsgr.kinsta.cloud
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS