ΑρχικήinetΤο Instagram αποκτά μια νέα λειτουργία music status στα Notes

Το Instagram αποκτά μια νέα λειτουργία music status στα Notes

Το Instagram αποκτά μια νέα λειτουργία κατάστασης, που ονομάζεται “Notes”. Μια νέα ενημέρωση στα Notes προσθέτει τη δυνατότητα να ρυθμίσετε την κατάστασή σας σε ένα τραγούδι.

instagram notes

Η Mia Sato αναφέρθηκε στη νέα λειτουργία Notes του Instagram:

Τώρα, οι χρήστες θα μπορούν να επισυνάπτουν ένα απόσπασμα 30 δευτερολέπτων από ένα τραγούδι στην ενημέρωση της κατάστασής τους, μαζί με μια σύντομη λεζάντα δίπλα στο κομμάτι. Οι φίλοι μπορούν στη συνέχεια να πατήσουν το τραγούδι για να ακούσουν το απόσπασμα. Το Instagram προσθέτει επίσης ένα κουμπί μετάφρασης κάτω από τις αναρτήσεις σε άλλες γλώσσες.

Αν δεν το έχει κάνει ήδη, το Instagram πρέπει να αρχίσει να αποκαλεί αυτή τη λειτουργία “Music Notes”. Η Mia προσθέτει ότι το Instagram βλέπει 10 φορές μεγαλύτερη χρήση της λειτουργίας Notes μεταξύ των εφήβων από ό,τι οι υπόλοιποι χρήστες.

Επίσης, η Meta ετοιμάζει μια υπηρεσία microblogging τύπου Twitter που μοιάζει με την ενότητα σχολίων του Instagram. Σύμφωνα με το The Verge, η υπηρεσία, η οποία ενδέχεται να ονομάζεται Threads, θα υποστηρίζει το νέο πρότυπο ActivityPub για να επιτρέπει τη διαλειτουργικότητα με το Mastodon και άλλα ομοσπονδιακά κοινωνικά δίκτυα.

Πηγή πληροφοριών: 9to5mac.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS