ΑρχικήinetBlizzard: Δοκιμάζει AI τεχνολογία για το concept art

Blizzard: Δοκιμάζει AI τεχνολογία για το concept art

Δεν ήταν και η καλύτερη εβδομάδα στην Blizzard, οπότε ας δούμε πώς πάνε τα πράγματα με κάτι άλλο εκτός από το Overwatch 2, όπως… η διοίκηση της εταιρείας στέλνει emails για το ότι εργαλεία ΑΙ πρόκειται να βοηθήσουν στο σχεδιασμό των ρούχων των χαρακτήρων και να “δημιουργήσουν concept art”.

Δείτε επίσης: Η OpenAI μπορεί να κυκλοφορήσει ένα μοντέλο AI ανοιχτού κώδικα

Η Shannon Liao, γράφοντας για τους New York Times, δημοσίευσε αποσπάσματα ενός email που έστειλε στους υπαλλήλους της Blizzard τον περασμένο μήνα ο επικεφαλής σχεδιασμού της εταιρείας Allen Adham. “Ετοιμαστείτε να εκπλαγείτε”, γράφει, “βρισκόμαστε στα πρόθυρα μιας σημαντικής εξέλιξης στον τρόπο με τον οποίο δημιουργούμε και διαχειριζόμαστε τα παιχνίδια μας”.

Μιλάει για το “Blizzard Diffusion” – ένα παιχνίδι με το Stable Diffusion, μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες δημιουργίας εικόνων AI – και λέει ότι προς το παρόν “χρησιμοποιείται για να βοηθήσει στη δημιουργία concept art για περιβάλλοντα παιχνιδιών, καθώς και για χαρακτήρες και τα ρούχα τους”, αν και προσθέτει επίσης ότι η Blizzard εξετάζει περαιτέρω εφαρμογές AI για τα πάντα, από “αυτόνομους, έξυπνους, εντός του παιχνιδιού NPCs” έως “διαδικαστικά υποβοηθούμενο σχεδιασμό επιπέδων” και “κλωνοποίηση φωνής”, “κωδικοποίηση παιχνιδιών” και “αντι-τοξικότητα”.

Πρόταση: NVIDIA: Οι επενδύσεις στο AI αποφέρουν κέρδη

Blizzard

Η Blizzard είναι ένα από τα πιο διάσημα και, μέχρι πρόσφατα, πιο αξιόπιστα στούντιο βιντεοπαιχνιδιών στον κόσμο. Επιβιώνει εδώ και δεκαετίες όχι μόνο επειδή δημιουργεί σπουδαία παιχνίδια, αλλά επειδή έχει γεμίσει αυτά τα παιχνίδια με αξιομνημόνευτους χαρακτήρες. Είναι ιδιαίτερο να βλέπεις εργαζόμενους να χαίρονται για μια τέτοια αλλαγή στον κόσμο της Blizzard.

Σε άλλα νέα με βάση την ιστορία αυτή, είναι πως υπάρχουν αναφορές για παρόμοιες προσπάθειες παντού, από το στούντιο Halo 343 μέχρι την Ubisoft. Δυστυχώς μια διαφορετική προσέγγιση AI που είχε προσπαθήσει η Blizzard καταργήθηκε λόγω του ότι καταλάμβανε πολύ χρόνο από τους καλλιτέχνες.

Διαβάστε επίσης:Το AI του Android θα μπορεί να απαντάει στα μηνύματα σας

πηγή πληροφοριών:kotaku.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS