ΑρχικήTop Picks7 εργαλεία για τη δημιουργία Infographics (ακόμα και αν δεν έχετε δεξιότητες...

7 εργαλεία για τη δημιουργία Infographics (ακόμα και αν δεν έχετε δεξιότητες design)

Τα μικρά brands ή οι μεμονωμένοι διαχειριστές σελίδων τείνουν να αποφεύγουν τη δημιουργία infographic image content, καθώς απαιτεί πολύ περισσότερη προσπάθεια από το κανονικό περιεχόμενο εικόνας. Ωστόσο, τα infographics είναι μοναδικά, καθώς μπορούν να παρουσιάσουν πληροφορίες με οπτικά σαφή και ελκυστικό τρόπο.

Infographics

Στην πραγματικότητα, η δημιουργία περιεχομένου infographic δεν είναι πάντα περίπλοκη. Χωρίς ιδιαίτερες δεξιότητες πάνω στο design, οι διαχειριστές social media accounts μπορούν να δημιουργήσουν ενδιαφέρον περιεχόμενο infographic. Πώς το κάνουν αυτό; Με τη χρήση ενός infographic image maker tool.

Ακόμα και αν δεν διαθέτετε πολλές δεξιότητες design, μπορείτε να δημιουργήσετε αυτό το είδος περιεχομένου εύκολα. Υπάρχει ένα βασικό κλειδί! Πρέπει να είστε προσεκτικοί στην εύρεση του σωστού template. ‘Έπειτα, αρχίστε να συνηθίζετε το drag and drop, ώστε να έχετε εύκολα μια επισκόπηση του τελικού αποτελέσματος και εκετελέστε τη διαδικασία γρήγορα!

Δείτε επίσης: Πώς να χρησιμοποιήσετε τον Microsoft Edge για να επεξεργαστείτε μια εικόνα

Εργαλεία για τη δημιουργία περιεχομένου Infographic χωρίς δεξιότητες σχεδιασμού

Infographic

1. Canva

Τιμή: Δωρεάν

Αναβάθμιση: Τιμή εκκίνησης 12,99 $ ΗΠΑ/μήνα για προσθήκη εικονιδίων, templates και χρήση φωτογραφιών υψηλής ποιότητας

Το Canva είναι γνωστό ως ένα ισχυρό εργαλείο επεξεργασίας εικόνων. Με αυτό το εργαλείο, μπορείτε να δημιουργήσετε ελκυστικές παραλλαγές σχεδίασης για διάφορους σκοπούς, είτε πρόκειται για μέσα κοινωνικής δικτύωσης, eBooks, παρουσιάσεις, είτε επίσης για τη δημιουργία infographics.

Για να δημιουργήσετε infographics, μπορείτε να επιλέξετε ένα δωρεάν template, καθώς και στοιχεία με τη μορφή εικονιδίων και εικόνων που μπορούν να αγοραστούν ή να αντικατασταθούν με τις δικές σας εικόνες.

Infographics εργαλεία

2. DesignCap

Τιμή: Δωρεάν

Αναβαθμίσεις: Διατίθεται σε τιμές που ξεκινούν από 4,99 $/μήνα

Το DesignCap σάς βοηθά να δημιουργείτε περιεχόμενο infographic πολύ εύκολα. Μόλις φτάσετε στην αρχική σελίδα του DesignCap, μπορείτε να επιλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία προσχεδιασμένων templates ή να ξεκινήσετε από την αρχή χρησιμοποιώντας έναν κενό καμβά. Από εκεί, μπορείτε να προσαρμόσετε τα infographics τους με μια ποικιλία στοιχείων, όπως εικονίδια, εικόνες, γραφήματα και κείμενο. Η πλατφόρμα προσφέρει επίσης ένα drag-and-drop interface, καθιστώντας εύκολη τη διευθέτηση και την αλλαγή μεγέθους στοιχείων ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Infographics εργαλεία

3. Venngage

Τιμή: Δωρεάν

Αναβάθμιση: Διατίθεται με τιμές που ξεκινούν από 10$/μήνα

Στο Venngage, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ποικιλία από ελκυστικά σχέδια για αναφορές, αφίσες, διαφημιστικό περιεχόμενο και, φυσικά, infographics. Ορισμένες από τις δυνατότητες που είναι διαθέσιμες σε αυτό το Venngage infographic feature περιλαμβάνουν στατιστικά στοιχεία, ενημερωτικό κείμενο, διαδικασίες, συγκρίσεις, χρονοδιαγράμματα, γεωγραφία, γραφήματα και tutorials.

Δείτε επίσης: Πώς να ανοίξετε και να επεξεργαστείτε αρχεία PDF στο Microsoft Word;

Infographic

4. Piktochart

Τιμή: Δωρεάν

Αναβάθμιση: Διατίθεται με τιμές που ξεκινούν από 14$/μήνα

Με το Piktochart, ο καθένας μπορεί εύκολα να δημιουργήσει infographics. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν από διάφορες μορφές εικόνας, συμπεριλαμβανομένων των παραδοσιακών μεγάλων και μικρών μεγεθών, μεγεθών παρουσίασης, αφισών και αναφορών.

Εκτός από την επιλογή των διαθέσιμων templates, οι χρήστες μπορούν επίσης να δημιουργήσουν infographics από βασικά ή κενά templates. Αφού επιλέξετε ένα template, μπορείτε να σύρετε και να αποθέσετε στοιχεία γραφικών και κειμένου στο template σας.

Infographics εργαλεία

5. Visme

Τιμή: Δωρεάν

Αναβάθμιση: Διαθέσιμο από 12,25 USD/μήνα

Το Visme είναι ένα εύχρηστο εργαλείο graphic design που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν infographics, παρουσιάσεις, αναφορές και άλλο περιεχόμενο. Όταν συνδέεστε στο λογαριασμό σας, μπορείτε να δείτε τα έργα που έχετε δημιουργήσει. Για να ξεκινήσετε ένα νέο project, επιλέξτε “Create New Visme” και θα κατευθυνθείτε στη σελίδα της επεξεργασίας. Κατά τη δημιουργία infographics, το Visme προσφέρει μια ποικιλία από χρήσιμα εργαλεία, συμπεριλαμβανομένης μιας δυνατότητας που επιτρέπει στους χρήστες να προσθέτουν εφέ animation σε αντικείμενα. Παρόμοια με το Piktochart, το Visme παρέχει επίσης στους χρήστες ένα ευρύ φάσμα templates για να επιλέξουν. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν από διάφορες μορφές εικόνας, συμπεριλαμβανομένων μεγάλων, μικρών μεγεθών, μεγεθών παρουσίασης, αφίσας και μεγεθών αναφοράς.

Infographics εργαλεία

6. Wepik

Τιμή: Δωρεάν

Αναβάθμιση: Όλες οι λειτουργίες είναι διαθέσιμες δωρεάν

Το Wepik είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για τη δημιουργία εικόνων infographic από κάποιον που δεν διαθέτει σχεδιαστικές δεξιότητες. Με το Wepik, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν από μια μεγάλη γκάμα templates, εικονιδίων και εικονογραφήσεων για να δημιουργήσουν σχέδια με επαγγελματική εμφάνιση. Όταν συνδέεστε στον λογαριασμό σας, θα μπορείτε να επιλέξετε από μια ποικιλία κατηγοριών σχεδίασης, όπως social media graphics, αφίσες, λογότυπα και άλλα. Το Wepik προσφέρει επίσης μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τα σχέδιά σας με ευκολία. Με την αναβάθμιση, μπορείτε να ξεκλειδώσετε περισσότερες δυνατότητες, όπως απεριόριστες λήψεις και premium templates.

Infographic

7. Infogr.am

Τιμή: Δωρεάν

Αναβάθμιση: Διατίθεται με τιμές που ξεκινούν από US$ 19/ μήνα

Σε σύγκριση με τα άλλα πέντε εργαλεία παραπάνω, το Infogr.am έχει υψηλότερο επίπεδο δυσκολίας. Αν θέλετε να παρουσιάσετε ένα εργαλείο σχετικό με τα στατιστικά, τότε το infogr.am είναι το κατάλληλο εργαλείο. Η πλατφόρμα επιτρέπει επίσης τη συνεργασία και την κοινή χρήση έργων, καθώς και την πρόσβαση σε real-time analytics και data insights. Το Infogr.am χρησιμοποιείται από επιχειρήσεις, οργανισμούς μέσων ενημέρωσης και ιδιώτες για την επικοινωνία σύνθετων πληροφοριών και δεδομένων με ελκυστικό και προσβάσιμο τρόπο.

Δείτε επίσης: Microsoft OneDrive Photo Editing: Πώς να επεξεργαστείτε φωτογραφίες;

Συμπερασματικά, η δημιουργία εντυπωσιακών εικόνων infographic δεν απαιτεί πλέον εκτεταμένες σχεδιαστικές δεξιότητες ή εξειδίκευση στο λογισμικό. Με τα εργαλεία που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο, ο καθένας μπορεί εύκολα να δημιουργήσει ελκυστικά και ενημερωτικά infographics για να επικοινωνήσει αποτελεσματικά το μήνυμά του. Είτε είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης, είτε είστε έμπορος είτε δημιουργός περιεχομένου, η ενσωμάτωση εικόνων infographic στη στρατηγική περιεχομένου σας μπορεί να σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε και να προσελκύσετε το κοινό σας. Γιατί λοιπόν να μην δοκιμάσετε αυτά τα εργαλεία και να δείτε πώς μπορούν να αναβαθμίσουν το παιχνίδι οπτικού περιεχομένου σας;

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS