ΑρχικήinetΟ AI οδηγός παρουσίασης του Microsoft PowerPoint εντοπίζει τα λάθη σας

Ο AI οδηγός παρουσίασης του Microsoft PowerPoint εντοπίζει τα λάθη σας

Ο προπονητής τεχνολογίας AI του Microsoft PowerPoint μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε να κάνετε λάθη στις παρουσιάσεις σας.

Microsoft PowerPoint

Ο προπονητής του Microsoft PowerPoint κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2019 στο web. Τώρα, κυκλοφορεί σε όλες τις πλατφόρμες – Windows, Mac, iOS και Android. Στη λειτουργία προπονητή, το AI ακούει τις παρουσιάσεις σας και σας παρέχει προτάσεις βελτίωσης της παρουσίασης σας.

Δείτε επίσης: Ο νέος αλγόριθμος AI του Facebook διδάσκει τον εαυτό του να δουλεύει με λιγότερη ανθρώπινη βοήθεια

Για παράδειγμα, θα σας προειδοποιήσει να μην χρησιμοποιήσετε πάρα πολλά “χχμμ” και “ααα”. Επιπλέον, ο προπονητής θα σας ζητήσει να αλλάξετε τον τόνο σας εάν η παρουσίαση σας είναι πολύ επίπεδη.

Χρησιμοποιήσαμε αυτήν τη λειτουργία στην εφαρμογή Android και η βασική ανίχνευση λέξεων και τόνων λειτουργεί καλά. Μια φορά, όταν απογοητευτήκαμε και είπαμε την λέξη «f@ck», ο προπονητής μας θύμισε ότι πρέπει να αποφεύγουμε τη χρήση βωμολοχιών.

Η Microsoft λέει ότι το AI σας βοηθά να προφέρετε σωστά τις λέξεις. Ωστόσο, έχει εκπαιδευτεί στο “General American English” προς το παρόν, οπότε αν προφέρετε μια συγκεκριμένη λέξη διαφορετικά στην περιοχή σας, μπορείτε να αποφύγετε τις προτάσεις του προπονητή. Εάν πιστεύετε ότι δεν προφέρετε μια λέξη σωστά, η Microsoft θα σας προτείνει να ακούσετε τον προπονητή να την λέει.

Δείτε επίσης: Wombo.AI deepfake singing app: Μετατρέψτε φωτογραφίες σας σε deepfake βίντεο

Microsoft PowerPoint

Η εταιρεία έχει επίσης εισαγάγει ένα χαρακτηριστικό για την αξιολόγηση της γλώσσας του σώματός σας ενώ κάνετε την παρουσίαση μέσω της κάμερας. Παρακολουθεί το eye contact σας, την απόσταση σας από την κάμερα και την ορατότητα του προσώπου σας. Αυτό θα μπορούσε να είναι χρήσιμο όταν κάνετε online παρουσιάσεις. Ωστόσο, αυτή η δυνατότητα φαίνεται να είναι διαθέσιμη μόνο στο web και στο desktop προς το παρόν.

Μάθετε επίσης για την τεχνητή νοημοσύνη: AI: Βρίσκει ποια πρόσωπα μας είναι ελκυστικά μέσω του εγκεφάλου

Όταν τερματίζετε τη συνεδρία σας, ο προπονητής σας δίνει μια αναφορά που περιλαμβάνει το τόνο σας, τη μέση ταχύτητα των λέξεων ανά λεπτό, την πρωτοτυπία (εάν επαναλάβατε τις ίδιες φράσεις από τα slides πάρα πολλές φορές) και κάποιες προτάσεις βελτίωσης της ομιλίας σας.

Η λειτουργία προπονητή τεχνολογίας AI είναι ήδη διαθέσιμη σε όλες τις εφαρμογές του PowerPoint και δεν χρειάζεστε καν συνδρομή στο Office 365 για να τη χρησιμοποιήσετε. Εάν πρέπει να κάνετε παρουσιάσεις συχνά, αυτό το εργαλείο θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας, ακόμα κι αν δεν έχετε τους φίλους ή την οικογένεια σας κοντά για να εξασκηθείτε.

Πηγή πληροφοριών: thenextweb.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS