ΑρχικήinetΗ Google ανακοινώνει το Pixel Fold

Η Google ανακοινώνει το Pixel Fold

Pixel Fold

Οι φήμες είναι αληθινές: την επόμενη εβδομάδα, η Google θα παρουσιάσει το πρώτο της αναδιπλούμενο τηλέφωνο, το Pixel Fold, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Google I/O 2023.

Δείτε επίσης: Google Pixel: Θα προσθέσει ειδοποιήσεις για δυνατούς ήχους;

Η Google δεν έχει αποκαλύψει προδιαγραφές για τη συσκευή, αλλά ένα σύντομο teaser βίντεο δείχνει μια εξωτερική οθόνη πλήρους μεγέθους σε ένα τηλέφωνο που ανοίγει παρόμοια με τις συσκευές Galaxy Z Fold της Samsung. Η μπάρα της κάμερας στο πίσω μέρος είναι παρόμοια με άλλες συσκευές Pixel, αλλά δεν προεξέχει τόσο έντονα, αντικατοπτρίζοντας αυτό που έχουμε δει σε υλικό μάρκετινγκ που διέρρευσε και ακόμη και σε ένα hands-on βίντεο.

Το CNBC ανέφερε τον Απρίλιο ότι το Pixel Fold θα είναι ένα τηλέφωνο 5,8 ιντσών που αναδιπλώνεται σε ένα tablet 7,6 ιντσών. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα περιλαμβάνει έναν επεξεργαστή Google Tensor G2, θα ζυγίζει 10 ounces και θα έχει “τον πιο ανθεκτικό μεντεσέ σε αναδιπλούμενο”, μαζί με μια τιμή που θα ξεπερνά τα 1.700 δολάρια. Το τελευταίο αναδιπλούμενο της Samsung, το Z Fold 4, ξεκίνησε με τιμή 1.799 δολάρια.

Πρόταση: Το Pixel 7a θα κυκλοφορήσει και σε γαλάζιο χρώμα;

Google Pixel Fold

Περιμέναμε να το δούμε πέρυσι, αλλά το Fold δεν τα κατάφερε για το I/O του 2022 και οι φήμες για την κυκλοφορία του δεν έχουν σταματήσει από τότε. Η Google έχει επικεντρωθεί στη διδασκαλία των προγραμματιστών Android για να κάνουν τις εφαρμογές τους να λειτουργούν σε αναδιπλούμενες συσκευές και μεγαλύτερες οθόνες, κάτι που μπορεί να αποδώσει την επόμενη εβδομάδα με την κυκλοφορία αυτής της συσκευής και του νέου Pixel Tablet.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Google μπαίνει στον κόσμο των αναδιπλούμενων συσκευών, αλλά είναι πιθανό να περίμενε να λανσάρει τη δική της έκδοση έως ότου η τεχνολογία γίνει πιο προηγμένη. Οι πρώτες εκδόσεις του Samsung Galaxy Z Fold, για παράδειγμα, είχαν προβλήματα με την οθόνη και οι περισσότερες εφαρμογές δεν ήταν καλά βελτιστοποιημένες για το σχεδιασμό.

Μια σελίδα στο Google Store επιτρέπει στους ενδιαφερόμενους να εγγραφούν για περισσότερες πληροφορίες μόλις αποκαλυφθεί επίσημα στις 10 Μαΐου.

Διαβάστε επίσης: Pixel Watch: Νέα ενημέρωση επιτρέπει να το χρησιμοποιείτε ακόμα και με άδεια μπαταρία

πηγή πληροφοριών:theverge.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS