ΑρχικήinetΜερικές οθόνες Galaxy Z Fold 3 ραγίζουν και η ζημιά δεν καλύπτεται...

Μερικές οθόνες Galaxy Z Fold 3 ραγίζουν και η ζημιά δεν καλύπτεται από την εγγύηση

Τα αναδιπλούμενα τηλέφωνα Galaxy Z Fold 3 της Samsung αντιμετωπίζουν προβλήματα με την εσωτερική αναδιπλούμενη οθόνη. Οι οθόνες σπάνε τυχαία χωρίς καμία εξωτερική αιτία. Δυστυχώς, η δαπανηρή επισκευή δεν καλύπτεται από την εγγύηση για ορισμένους χρήστες των οποίων οι συσκευές βρίσκονται εκτός της περιόδου κάλυψης, ενώ άλλοι πελάτες αναφέρουν ότι η Samsung αρνήθηκε να καλύψει τη ζημιά στο πλαίσιο της εγγύησης. Το ζήτημα αυτό έχει προκαλέσει πονοκέφαλο σε πολλούς χρήστες τους τελευταίους μήνες και παραμένει άλυτο παρά τις συνεχείς προσπάθειες των μηχανικών της Samsung.

Δείτε επίσης: Galaxy Note 20: Νέα ενημέρωση ασφαλείας Φεβρουαρίου 2023

Galaxy Z Fold 3

Τον Νοέμβριο του 2022, η πρώτη αναφορά για μια ραγισμένη πτυσσόμενη οθόνη του Galaxy Z Fold 3 ήρθε στο φως στο Reddit. Ένας χρήστης από την Αυστραλία ανέφερε ότι βίωσε την εμπειρία της διάσπασης της οθόνης του κατά μήκος της γραμμής αναδίπλωσης μετά από μόλις τρεις μήνες χρήσης και αρνήθηκε ότι το έριξε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Αρχικά η ομάδα επισκευής της Samsung δέχτηκε να επιδιορθώσει τη συσκευή στο πλαίσιο της εγγύησης – αλλά ξαφνικά δήλωσε ότι είχε εντοπίσει ένα σημείο πρόσκρουσης και ζήτησε 700 δολάρια προκειμένου να πραγματοποιήσει τις επισκευές!

Δείτε επίσης: Galaxy S23: Αποκτά το Adobe Lightroom για επεξεργασία φωτογραφιών RAW

Τον περασμένο μήνα, ο χρήστης του Reddit Snoo_23916 αντιμετώπισε μια παρόμοια κατάσταση αφού χρησιμοποίησε το Galaxy Z Fold 3 για 15 μήνες. Έκανε επίδειξη του τηλεφώνου σε έναν φίλο του, όταν η οθόνη του ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί χωρίς ποτέ να έχει πέσει ή να έχει ξεδιπλωθεί περισσότερες από τρεις ή τέσσερις φορές την εβδομάδα. Δυστυχώς, με τη συσκευή να μην είναι πλέον υπό εγγύηση, θα έπρεπε να δαπανήσει εκατοντάδες δολάρια για επισκευές– μια δαπάνη που τον σόκαρε και τον ώθησε να δημοσιεύσει αρνητικά γι’ αυτό στο Reddit.

Πολλοί χρήστες του Galaxy Z Fold 3 έχουν ανακοινώσει ότι οι οθόνες τους έχουν σπάσει.

Αν και δεν υπάρχουν αναφορές για τυχαίες ρωγμές στις οθόνες του Galaxy Z Fold 3, το PhoneArena μίλησε πρόσφατα με έναν χρήστη που αντιμετώπισε παρόμοιο θέμα. Η αναδιπλούμενη συσκευή του έσπασε στη μέση αμέσως μετά τη λήξη της εγγύησής της, χωρίς να υπάρχουν ενδείξεις πρόσκρουσης ή πτώσης. Όταν η Samsung τον κατεύθυνε στον συνεργάτη της για την επισκευή uBreakiFix, έλαβε καταστροφικά νέα: υπολόγισαν ότι θα κόστιζε 800 δολάρια για την αντικατάσταση της οθόνης!

Αφού το PhoneArena ανέφερε το πρόβλημα του Galaxy Z Fold 3, ένας αναγνώστης από τη Σιγκαπούρη εξέφρασε τη δική του εμπειρία με τις “περίεργες γραμμές” στην αναδιπλούμενη οθόνη που δεν ανταποκρινόταν καθόλου μετά τη λήξη της εγγύησης. Ο χρήστης κατήγγειλε ότι δεν είχε καμία φυσική ζημιά και ότι του ζητήθηκε ένα υπέρογκο ποσό 700 δολαρίων για την επισκευή του! Αν κάποιος ενδιαφέρεται να κινηθεί νομικά εναντίον της Samsung, το συγκεκριμένο άτομο ήταν πρόθυμο να συμμετάσχει.

Δείτε επίσης: Samsung Galaxy S23: Δεν υποστηρίζεται το Seamless Updates

Δεν είστε οι μόνοι που αντιμετωπίσατε μια σπασμένη οθόνη του Galaxy Z Fold 3. Δυστυχώς, η Samsung δεν έχει ακόμη αντιμετωπίσει δημοσίως το ζήτημα και δεν είναι βέβαιο αν αυτοί οι χρήστες είναι απλώς άτυχοι ή έκαναν κάτι λάθος.

Πηγή πληροφοριών: androidheadlines.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS