ΑρχικήinetSuper Mario Bros sequel: Ο Jack Black ζητά τον Pedro Pascal

Super Mario Bros sequel: Ο Jack Black ζητά τον Pedro Pascal

Super Mario Bros

Η ταινία του Super Mario Bros. είναι μια τεράστια επιτυχία. Η πολυαναμενόμενη διασκευή του θρυλικού video game που ακολουθεί τις περιπέτειες του Ιταλού υδραυλικού, έχει γίνει μια από τις πιο κερδοφόρες ταινίες της χρονιάς, ξεπερνώντας τις προσδοκίες και εκπλήσσοντας το ίδιο φανς και κριτικούς. Άρα, η πιθανότητα για ένα sequel είναι τεράστια.

Δείτε επίσης: Shigeru Miyamoto: Ο Mario δεν θα βρίσκεται στα smartphones σας

Αν και ένα δεύτερο μέρος δεν έχει επιβεβαιωθεί ούτε από τη μεριά της Illumination αλλά ούτε και της Nintendo, η επιστροφή του Chris Pratt ως Mario είναι αναπόφευκτη. Αυτό σημαίνει, πως πολλοί δημοφιλείς χαρακτήρες από το franchise θα κάνουν το ντεμπούτο τους σε μια επόμενη ταινία. Υπάρχει ήδη λοιπόν ένας χαρακτήρας που οι θαυμαστές αλλά και οι ηθοποιοί θέλουν να δουν.

Ο Jack Black, ο οποίος δίνει τη φωνή του στον Bowser, έχει εκφράσει την επιθυμία του να δει έναν ακόμα κακό στο sequel: τον Wario. Ενώ, ξέρει ήδη ποιον ηθοποιό θέλει να δώσει τη φωνή του στον χαρακτήρα του Wario και αυτός είναι ο Pedro Pascal.

Πρόταση: The Mandalorian: Συγκλονιστική η πρεμιέρα της 3ης season

Αν και ο Wario μπορεί να μην είναι καν στο δεύτερο part, το να έχεις τον Pedro Pascal να δανείζει τη φωνή του σε ένα χαρακτήρα φαίνεται να είναι η σωστή κίνηση για το franchise από τη στιγμή, που έχει γίνει πολύ δημοφιλής τα τελευταία χρόνια, μέσα από τον ρόλο του στο The Mandalorian αλλά και πιο πρόσφατα με την ενσάρκωση του Joel από το The Last of Us στο HBO. Άρα, το να βρίσκεται στο cast της ταινίας φαίνεται πως θα είναι εγγύηση για καλά νούμερα στο box office.

Ποιος είναι ο Wario?

Super Mario Bros Wario

Ο Wario είναι ουσιαστικά το ακριβώς αντίθετο του Mario. Παρουσιάζεται ως ένας άπληστος, σκληρός χαρακτήρας που εκμεταλλεύεται τους άλλους σε αντίθεση με τον Mario. Γι’ αυτό, τα κίνητρα του είναι βασισμένα στην ζήλεια και το προσωπικό κέρδος.

Ο Wario έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο Super Mario Land 2: 6 Golden Coins για το Game Boy ως ο κύριος ανταγωνιστής. Στο παιχνίδι, μαθαίνουμε πως όταν ο Mario πήγε να σώσει την πριγκίπισσα Daisy από το Tatanga στο παιχνίδι του Super Mario Land, ο Wario από την ζήλεια που είχε για τον Mario, πήγε και κατέλαβε το κάστρο του Mario και τα γύρω νησιά.

Διαβάστε επίσης: Παίξτε δωρεάν το Super Mario Bros στον browser σας

πηγή πληροφοριών:movieweb.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS