ΑρχικήHow ToΠώς να βρείτε το Watch History στο TikTok;

Πώς να βρείτε το Watch History στο TikTok;

Δυστυχώς, το TikTok δεν παρέχει μια λειτουργία που να σας επιτρέπει να βλέπετε εύκολα το watch history. Μπορείτε όμως να έχετε πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες με κάποιες δημιουργικές λύσεις!

Δυσκολεύεστε να εντοπίσετε ένα βίντεο που έχετε ήδη δει στο TikTok; Είστε τυχεροί! Ακολουθήστε αυτά τα λίγα εύκολα βήματα και θα μπορείτε να βρείτε οποιοδήποτε βίντεο που έχετε δει στο παρελθόν, ακόμη και αν δεν θυμάστε τον τίτλο του.

Δυσκολεύεστε να θυμηθείτε τις λεπτομέρειες ενός βίντεο του TikTok; Μην ανησυχείτε – θα σας δείξουμε πώς να το εντοπίσετε. Έτοιμοι για μια περιπέτεια; Πάμε!

Πώς να βρείτε ένα TikTok Video που είδατε

Η αναζήτηση βίντεο του TikTok που έχετε ήδη απολαύσει είναι πανεύκολη. Το μόνο που χρειάζεται είναι η χρήση ενός απλού φίλτρου αναζήτησης και ιδού!

  • Αποκτήστε πρόσβαση στην καρτέλα Discover στη συσκευή σας.
  • Πατήστε το εικονίδιο του Search που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης σας.
  • Εισάγετε το επιθυμητό ερώτημα και, στη συνέχεια, πατήστε Search.
  • Πατήστε την επιλογή Filters ακριβώς στα δεξιά αυτής της γραμμής για πιο ακριβή αποτελέσματα. 
  • Αλλάξτε την επιλογή Watched Videos και πατήστε Apply (Εφαρμογή) – τώρα μπορείτε να δείτε όλα τα βίντεο που παρακολουθήσατε προηγουμένως!
Πώς να βρείτε το Watch History στο TikTok;
Πώς να βρείτε το Watch History στο TikTok;

Όλα τα βίντεο στο watch history που είναι σχετικά με τη λέξη-κλειδί ή τη φράση-κλειδί που πληκτρολογήσατε θα εμφανιστούν στην κορυφή της λίστας, ακολουθούμενα από μια κανονική ροή αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Όταν χρησιμοποιείτε τα φίλτρα του TikTok, δεν περιορίζετε την αναζήτησή σας μόνο στα βίντεο που παρακολουθήσατε – μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε τον πλούτο του περιεχομένου που σας άρεσε ή ακόμη και να εφαρμόσετε έναν περιορισμό ημερομηνίας μεταφόρτωσης για μια πιο εστιασμένη και προσαρμοσμένη εμπειρία.

Δείτε επίσης: Το TikTok προσθέτει νέες πολιτικές για την τεχνητή νοημοσύνη

Τώρα, θα είναι εύκολο να ανακτήσετε οτιδήποτε έχετε κρύψει κατά λάθος.

Πώς να δείτε το Watch History στο TikTok

Μία από τις καλύτερες συμβουλές για τους αρχάριους του TikTok είναι να μπορείτε να βρείτε όλο το περιεχόμενο που παρακολουθήσατε, ωστόσο, αυτή η λειτουργία είναι δυστυχώς προσβάσιμη μόνο σε συσκευές iOS. Οι χρήστες Android έχουν μια λύση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί αντί της άμεσης πρόσβασης – και θα την περιγράψουμε λεπτομερώς σύντομα!

Πώς να δείτε το TikTok Watch History σε iOS

Για να δείτε τις προηγούμενες προβολές περιεχομένου σας σε ένα iPhone ή iPad, ανοίξτε την εφαρμογή TikTok και μεταβείτε στην καρτέλα Profile. Πατήστε το μενού χάμπουργκερ τριών γραμμών που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία αυτής της σελίδας και, στη συνέχεια, επιλέξτε από εκεί Settings and privacy. Τέλος, αναζητήστε το Watch history στην ενότητα Content and activity – αυτό θα σας εμφανίσει έναν λεπτομερή απολογισμό των βίντεο που έχετε παρακολουθήσει!

Πάρτε μια άμεση γεύση του περιεχομένου που είδατε τις τελευταίες ημέρες ακριβώς εδώ. Αν θέλετε να διαγράψετε τα στοιχεία του watch history σας, απλά πατήστε το εικονίδιο με το γρανάζι που βρίσκεται πάνω δεξιά και επιλέξτε “clear history”.

Πώς να βρείτε το Watch History στο TikTok;
Πώς να βρείτε το Watch History στο TikTok;

Πώς να δείτε το TikTok Watch History σε Android

Αν είστε χρήστης Android, δεν υπάρχει καμία βολική λειτουργία εντός της εφαρμογής για να δείτε το watch history TikTok. Ευτυχώς, είναι δυνατή η πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες μέσω ενός επίσημου αιτήματος προσωπικών δεδομένων. Απλώς υποβάλετε το αίτημα και θα έχετε πλήρη πρόσβαση!

Αυτή η μέθοδος μπορεί να διαρκέσει μερικές ημέρες, αλλά είναι αναμφίβολα ο πιο ολοκληρωμένος τρόπος για να δείτε πλήρως το ιστορικό σας στο TikTok.

Έτοιμοι να λάβετε τα δεδομένα σας στο TikTok; Απλά ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα! 

Πρώτον, μεταβείτε στην καρτέλα Profile στην εφαρμογή. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο εικονίδιο χάμπουργκερ τριών γραμμών που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης σας. Μεταβείτε στο Settings and privacy και, στη συνέχεια, επιλέξτε από εκεί το Privacy. Μετά από αυτό μπορείτε να επιλέξετε είτε ένα αρχείο TXT είτε ένα αρχείο JSON για σκοπούς λήψης- μόλις γίνει αυτό πατήστε Request Data στο κάτω μέρος και voila – όλα έτοιμα!

Δείτε επίσης: Νέα Ζηλανδία: Ban του TikTok σε κυβερνητικές συσκευές

Αφού ολοκληρώσετε τα παραπάνω βήματα, μεταβείτε στην καρτέλα Download Data που βρίσκεται στο επάνω μέρος αυτής της σελίδας και επανεξετάστε το αίτημα δεδομένων που εκκρεμεί.

Σε μόλις τέσσερις ημέρες, θα έχετε πρόσβαση στο δικό σας αρχείο ZIP που περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία του λογαριασμού σας, ακόμη και το ιστορικό των βίντεο που παρακολουθήσατε στο TikTok! Μετά την αποδοχή του αιτήματός σας, απλά ολοκληρώστε την επαλήθευση της ταυτότητάς σας και στη συνέχεια μπορείτε να αποκαλέσετε επίσημα αυτό το μοναδικό ZIP file δικό σας.

Πώς να βρείτε το Watch History στο TikTok;
Πώς να βρείτε το Watch History στο TikTok;

Αφού ολοκληρωθεί ο φάκελος ZIP, το αρχείο σας θα πρέπει να ονομάζεται Video Browsing History. Αυτό ακριβώς χρειάζεστε για να εντοπίσετε οτιδήποτε έχετε παρακολουθήσει στην πλατφόρμα στο παρελθόν. Βρείτε με ευκολία οτιδήποτε που μπορεί να σας έχει κάνει εντύπωση στο παρελθόν με αυτή την απίστευτα χρήσιμη λειτουργία!

Παρόλο που αυτή η προσέγγιση μπορεί να μην παρέχει την πιο πρόσφατη εικόνα της ιστορίας σας στο TikTok, εξακολουθεί να είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να ανακαλέσετε μνήμες από κάτι πραγματικά αξιοσημείωτο.

Πηγή: makeuseof.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS