ΑρχικήReviewsΤο Motorola Moto G73 5G κυκλοφόρησε: Τιμή και προδιαγραφές

Το Motorola Moto G73 5G κυκλοφόρησε: Τιμή και προδιαγραφές

Η Motorola παρουσιάζει με υπερηφάνεια το Moto G73 5G, την τελευταία προσθήκη στη σειρά τηλεφώνων 5G της σειράς G. Ο εκλεπτυσμένος σχεδιασμός του διαθέτει αξιολόγηση IP52 για αντοχή στη σκόνη και το νερό, κύρια κάμερα ‘Ultra Pixel’ 50 megapixel, Android 13 out of the box και ThinkShield για ασφάλεια κινητού από πιθανές απειλές. Ο οκταπύρηνος επεξεργαστής MediaTek Dimensity 930 παρέχει γρήγορες επιδόσεις, ώστε να μπορείτε να μένετε συνδεδεμένοι με αστραπιαία ταχύτητα!

Δείτε επίσης: Η Motorola μας έδωσε μια εικόνα του ThinkPhone

Moto G73

Motorola Moto G73 5G – Ποια τα χαρακτηριστικά του;

Το Motorola Moto G73 5G, που διαθέτει τον υπερτροφοδοτούμενο οκταπύρηνο επεξεργαστή MediaTek Dimensity 930, είναι μια τεχνολογική δύναμη. Διευκολύνει 13 διαφορετικές ζώνες 5G, 3 Carrier Aggregation και 4X4 MIMO για αστραπιαίες λήψεις – και όλα αυτά ξεκινώντας με μια παραλλαγή 8GB+128GB αποθηκευτικού χώρου μνήμης! Με την προσθήκη μιας κάρτας microSD μπορείτε ακόμη και να επεκτείνετε αυτή τη χωρητικότητα έως και 1TB!

Η ρύθμιση της κάμερας είναι το highlight αυτής της συσκευής, καθώς διαθέτει έναν κύριο αισθητήρα 50 megapixel με σημαντικά pixel 2,0μm και έναν υπερμεγέθη φακό 8 megapixel που μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως κάμερα macro. Στην μπροστινή πλευρά θα βρείτε μια μονάδα selfie 16 megapixel τοποθετημένη σε σχεδιασμό με διάτρηση.

Η συσκευή διαθέτει οθόνη FHD+ IPS 6,5 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz για ομαλό scrolling και gaming, και στερεοφωνικά ηχεία με υποστήριξη Dolby Atmos και μπαταρία 5000 mAh που υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 30 W.

Δείτε επίσης: Motorola Edge 40 Pro: Ποια τα χαρακτηριστικά του;

Το Motorola Moto G73 είναι εξοπλισμένο με Android 13, γεγονός που το διαφοροποιεί από άλλα τηλέφωνα της κατηγορίας του. Όχι μόνο θα έχετε τη σιγουριά της αναβάθμισης σε Android 14 καθώς και τριετείς ενημερώσεις ασφαλείας, αλλά η Motorola έχει συμπεριλάβει το ThinkShield for Mobile για να διασφαλίσει την ασφάλειά σας και να αποτρέψει κακόβουλο λογισμικό, phishing και επιθέσεις δικτύου. Το Moto Secure προσφέρει στους χρήστες δυνατότητες προστασίας, όπως ο ασφαλής φάκελος και η επιλογή κρυπτογράφησης καρφιτσών για αυξημένη ιδιωτικότητα. Επιπλέον, η λειτουργία Family space σας παρέχει τη δυνατότητα να κρατάτε τη συσκευή σας από απόσταση για να την παρακολουθείτε από μακριά με ευκολία.

Το Moto G73 5G μπορεί να υπερηφανεύεται για την πλαστική πλάτη του, την οποία η Motorola έχει ονομάσει “acrylic glass”, και έχει πάχος μόλις 8,29 χιλιοστά. Επιπλέον, η συσκευή διαθέτει βαθμό αντοχής στη σκόνη και το νερό IP52 – ένα εκπληκτικό χαρακτηριστικό για την κατηγορία τιμής της!

Δείτε επίσης: Motorola Razr: Έρχεται μια νέα αναδιπλούμενη έκδοση το 2023

Motorola Moto G73 5G – Τιμή και διαθεσιμότητα

Το αξιοσημείωτο Moto G73 5G θα είναι διαθέσιμο για αγορά από τις 16 Μαρτίου σε καταστήματα λιανικής πώλησης στην Ινδία όπως το Flipkart και η Reliance Digital. Αυτό το μοντέλο 8GB RAM +128 GB αποθηκευτικού χώρου έρχεται σε ανταγωνιστική τιμή 18.999 Rs και σε δύο εντυπωσιακά χρώματα – Lucent White και Midnight Blue.

Πηγή πληροφοριών: news18.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS