ΑρχικήinetΟι χρήστες του Pixel 7 αναφέρουν προβλήματα με το fullscreen YouTube playback

Οι χρήστες του Pixel 7 αναφέρουν προβλήματα με το fullscreen YouTube playback

Τα τηλέφωνα της σειράς Pixel 7 της Google φαίνεται να αντιμετωπίζουν προβλήματα με την αναπαραγωγή YouTube σε fullscreen. Σύμφωνα με πολλαπλές αναφορές χρηστών για πάγωμα και crash κατά την έξοδο από την αναπαραγωγή πλήρους οθόνης είτε στο YouTube είτε στην τηλεοπτική του έκδοση, το σφάλμα εμφανίζεται μόνο στην ενσωματωμένη λειτουργία αναπαραγωγής – όχι κατά την κανονική παρακολούθηση βίντεο.

Δείτε επίσης: Χρήστες του Pixel 7: Το γυαλί της πίσω κάμερας σπάει χωρίς λόγο

Pixel 7 youtube

Σύμφωνα με το 9to5Google, τα Pixel 7 και Pixel 7 Pro αντιμετωπίζουν προβλήματα κατά την έξοδο από τη λειτουργία βίντεο πλήρους οθόνης στο YouTube. Αντί να σύρετε προς τα πάνω στη γραμμή πλοήγησης ή να εισέλθετε στο μενού Recents όπως προβλέπεται, αυτές οι χειρονομίες παγώνουν αμέσως τις οθόνες των τηλεφώνων με μια στατική εικόνα (παγωμένο βίντεο), αλλά ο ήχος μπορεί να συνεχίσει να παίζει. Εν τω μεταξύ, τα πατήματα και τα swipes δεν μπορούν να ανιχνευθούν από τις συσκευές αυτή τη στιγμή.

Δείτε επίσης: Η Google κυκλοφορεί σήμερα το Pixel update Ιανουαρίου 2023

Για ορισμένους άτυχους χρήστες των Pixel 7 και Pixel 7 Pro, τα κουμπιά hardware δεν ανταποκρίνονται. Χωρίς άλλη λύση, πρέπει να περιμένουν υπομονετικά μέχρι το τηλέφωνό τους να λειτουργήσει και πάλι κανονικά- συνήθως χρειάζονται αρκετά λεπτά επανεκκίνησης πριν επανενεργοποιηθεί. Αλλά μην απογοητεύεστε! Άλλοι έχουν διαπιστώσει ότι ένα γρήγορο και παρατεταμένο πάτημα του κουμπιού λειτουργίας μπορεί να επανεκκινήσει τη συσκευή τους σχεδόν αμέσως.

Η αναπαραγωγή YouTube σε πλήρη οθόνη προκαλεί προβλήματα σε πολλούς χρήστες του Pixel 7

Τη στιγμή της δημοσίευσης της αναφοράς τους, δύο μέλη του προσωπικού στο 9to5Google είχαν αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα αναπαραγωγής YouTube στα Pixel 7 τηλέφωνά τους. Πολλοί άλλοι χρήστες έχουν παραπονεθεί για το ίδιο πρόβλημα στο Reddit. Το πρόβλημα δεν παρουσιάζεται κάθε φορά που παρακολουθούν YouTube ή YouTube TV σε λειτουργία πλήρους οθόνης. Ίσως δεν υπάρχει σταθερό μοτίβο για να συμβεί αυτό. Αλλά το πρόβλημα επαναλαμβάνεται κάθε λίγες μέρες, κάτι που μπορεί να είναι ενοχλητικό για οποιονδήποτε.

Δείτε επίσης: Google Pixel 7 series: Πρόβλημα με την ποιότητα στα video call

Φαίνεται ότι αυτό μπορεί να είναι ένα σφάλμα σε επίπεδο Android και όχι ένα πρόβλημα από την πλευρά της εφαρμογής, σύμφωνα με το δημοσίευμα. Δυστυχώς, φαίνεται ότι η Google δεν έχει ενημερωθεί ακόμη για το ζήτημα αυτό. Ή ακόμα κι αν γνωρίζει, η εταιρεία μπορεί να μην έχει αρκετές αναφορές και δεδομένα για να βρει μια επιδιόρθωση. Όλοι οι χρήστες Pixel 7 και Pixel 7 Pro που αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα αναπαραγωγής YouTube ενθαρρύνονται να υποβάλλουν αναφορές σφαλμάτων στην Google. Ελπίζουμε σύντομα να έρθει επίσημη επιδιόρθωση. Φροντίστε να διατηρείτε ενημερωμένα το τηλέφωνό σας και τις εφαρμογές YouTube.

Πηγή πληροφοριών: androidheadlines.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS