ΑρχικήinetΤο Discord εξαγοράζει το social media app Gas

Το Discord εξαγοράζει το social media app Gas

Προσθέτοντας στο ρεπερτόριο των συνεργασιών της, η εταιρεία Discord ανακοίνωσε άλλο ένα ορόσημο στην πορεία της προς την επέκταση. Προφανώς πρόθυμη να παρέχει μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα μαζικής επικοινωνίας, η εταιρεία ενσωμάτωσε πρόσφατα την υποστήριξη κονσόλας παιχνιδιών στο σύστημα, πριν βουτήξει με τα μούτρα στην αγορά του Gas – μιας εξαιρετικά δημοφιλούς εφαρμογής κοινωνικών μέσων που είναι προσαρμοσμένη στους εφήβους. Η προσθήκη αυτή θα ενισχύσει αναμφίβολα περαιτέρω την ελκυστικότητα και την αποτελεσματικότητα των πολύπλευρων υπηρεσιών της Discord.

Δείτε επίσης: AXLocker ransomware: Παραβιάζει Discord accounts

Discord: Ήρθαν τα Forum Channels για διευκόλυνση των χρηστών
Discord: Ήρθαν τα Forum Channels για διευκόλυνση των χρηστών

Σε μια πρόσφατη ανάρτηση στο blog της, η Discord αποκάλυψε την εξαγορά της Gas. Αυτή η εφαρμογή είναι προσαρμοσμένη στη νεότερη γενιά και διευκολύνει ανώνυμες δημοσκοπήσεις που επιτρέπουν στους χρήστες να μοιράζονται αγάπη και φιλοφρονήσεις – εξ ου και το όνομά της “Gas”. Στην ανακοίνωση, διευκρινίζουν τι τους τράβηξε αρχικά σε αυτή την πλατφόρμα, καθώς και τα σχέδιά τους γι’ αυτήν στο μέλλον. Με το Gas πλέον υπό τις φτερούγες της, η Discord προσβλέπει στην άσκηση θετικής επιρροής στο νεανικό κοινό σε όλο τον κόσμο.

Δείτε επίσης: Discord: Κυκλοφορεί η λειτουργία server subscriptions

“Το social media app Gas έχει να κάνει με την ανταλλαγή κοπλιμέντων. Η μεγάλη επιτυχία του καταδεικνύει τη δυνατότητα δημιουργίας μιας διασκεδαστικής αλλά και ουσιαστικής πλατφόρμας για τη νεολαία. Οι ιδρυτές της Gas έχουν αποδείξει ότι είναι ειδικοί στη δημιουργία ελκυστικών εφαρμογών και εμπειριών, γι’ αυτό και είμαστε απολύτως ευτυχείς που θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας μαζί τους για να το πάμε ακόμα πιο μακριά!”

Η εφαρμογή Gas απευθύνεται συνήθως σε νεαρότερες ηλικίες, ενώ το Discord απευθύνεται σε χρήστες όλων των ηλικιών. Θα είναι ενδιαφέρον να παρατηρήσουμε πώς η νέα μητρική εταιρεία προωθεί και εμπορεύεται τα προϊόντα της – αν θα συνεχίσει να απευθύνεται στην τρέχουσα βάση χρηστών της ή θα επεκταθεί και σε άλλες ηλικιακές ομάδες.

Δείτε επίσης: Μάθετε πώς να κάνετε streaming Netflix μέσω του Discord

Θα ήταν ενδιαφέρον να παρατηρήσουμε αν το Discord ενσωματώσει το Gas ή κάτι παρόμοιο στο μέλλον, με την πρόσφατη προσθήκη εγγενών χαρακτηριστικών παιχνιδιών και εφαρμογών.

Το Discord είναι ένα απίστευτα χρήσιμο εργαλείο για τις επιχειρήσεις που αναζητούν έναν εύκολο τρόπο για να διατηρούν όλοι τη σύνδεσή τους, ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται στον κόσμο. Τα προηγμένα χαρακτηριστικά του το καθιστούν ιδανικό τόσο για μεγάλες ομάδες που χρειάζονται εργαλεία συνεργασίας όσο και για ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων που θέλουν έναν εύκολο τρόπο να διατηρούν επαφή με πελάτες και απομακρυσμένους υπαλλήλους.

Πηγή πληροφοριών: shacknews.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS