ΑρχικήgamingΤο Destiny 2 με νέο shader πανοπλίας, δείτε πως θα το αποκτήσετε

Το Destiny 2 με νέο shader πανοπλίας, δείτε πως θα το αποκτήσετε

H Iron Countershade είναι ένα νέο είδος cosmetic αντικειμένων στο Destiny 2, που ονομάζονται shader και προστέθηκαν κατά τη διάρκεια της Season of the Seraph για να κάνει την πανοπλία σας να φαίνεται τέλεια!

Όταν αυτή η «σκίαση» εφαρμόζεται σε πανοπλίες, τους δίνει μια υφή αλυσοπλέγματος, η οποία φαίνεται υπέροχα σε σύνολα πανοπλιών που έχουν μεσαιωνικό ή ιπποτικό θέμα, από τα οποία το παιχνίδι είναι γεμάτο!

Δείτε επίσης: Το λανσάρισμα του Redfall στο Xbox Game Pass είναι τρομαχτικό

Iron banner destiny 2 shader

Αυτό το shader είναι πολύ δημοφιλές μεταξύ των παικτών του Destiny 2, αλλά είναι και πάρα πολύ δύσκολο να αποκτηθεί. Για να την ξεκλειδώσουν, οι παίκτες πρέπει να επαναφέρουν το Iron Banner rank τους στο 0 και στη συνέχεια να φτάσουν ξανά στo rank 16.
Είναι το προτελευταίο reward στo “prestige reputation track”.
Ωστόσο, αυτή η διαδικασία μπορεί να είναι αρκετά χρονοβόρα και υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που την καθιστούν ακόμη πιο δύσκολη.
Η απόκτηση του Iron Countershade shader μπορεί να είναι μια χρονοβόρα διαδικασία, και ένας από τους κύριους παράγοντες που το δυσκολεύει είναι ότι το Iron Banner event της φετινής σεζόν διαρκεί μόνο δύο εβδομάδες αντί για τις συνηθισμένες τρεις, πράγμα που σημαίνει ότι οι παίκτες πρέπει να κερδίζουν περισσότερα ranks κάθε εβδομάδα. Ένας άλλος παράγοντας είναι ότι η νέα λειτουργία παιχνιδιού, το “Fortress“, έχει συχνά ως αποτέλεσμα οι αγώνες να πηγαίνουν full time, με αποτέλεσμα να χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να ολοκληρωθούν.

Ωστόσο, υπάρχουν τρόποι για να αυξήσετε το ποσό των reputation πόντων που κερδίζετε κατά τη διάρκεια του γεγονότος Iron Banner:
-Η ολοκλήρωση των daily challenges του Iron Banner θα δώσει 100% αύξηση στους reputation πόντους που κερδίζετε για τους αγώνες που παίζονται εκείνη την εβδομάδα.

-Ο εξοπλισμός πέντε όπλων ή πανοπλιών Iron Banner κατά τη διάρκεια αγώνων θα δώσει μια επιπλέον «βοήθεια», ενώ οι πανοπλίες Iron Banner με transmog Iron Banner cosmetics μετράνε x2.

-Ο εξοπλισμός ενός εμβλήματος Iron Banner θα δώσει επίσης κάτι παραπάνω.
Το έμβλημα Golden Standard μπορείτε να το αποκτήσετε διεκδικώντας ένα χρυσό μετάλλιο Iron Banner. Όλες αυτές οι μέθοδοι μαζί δίνουν 11,0x boost στο reputation του Iron Banner, που είναι η μέγιστη δυνατή ώθηση. Η νίκη σε έναν αγώνα δίνει 300xp, η ήττα δίνει 220xp και ένας τυπικός αγώνας διαρκεί περίπου 10 λεπτά, χωρίς να υπολογίζεται ο χρόνος αναμονής για την έναρξη του αγώνα.

Δείτε επίσης: Hogwarts Legacy: Είναι πλέον το Best Selling Game στο Steam

Η διαδικασία απόκτησης του shader μπορεί να είναι αρκετά χρονοβόρα. Δεδομένου ότι η λειτουργία παιχνιδιού “Fortress” οδηγεί συχνά σε αγώνες που κρατάνε περισσότερο, είναι πιθανό οι παίκτες να έχουν περισσότερες ήττες από νίκες, καθιστώντας τη διαδικασία ακόμη πιο χρονοβόρα.

Εάν ένας παίκτης έχει 34 νίκες και 40 ήττες, θα χρειαστούν περίπου 12 ώρες για να αποκτήσει αρκετούς βαθμούς ώστε να ξεκλειδώσει το shader. Λόγω της δέσμευσης χρόνου, ορισμένοι παίκτες χάνουν σκοπίμως αγώνες για να κερδίσουν γρήγορα τις 220xp ανά ήττα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με βάση τα προηγούμενα γεγονότα του Iron Banner, το συγκεκριμένο shader ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμο ξανά. Αντίθετα, η απόκτηση πλήρων σετ και για τα τρία class του παιχνιδιού μπορεί να πάρει ακόμα περισσότερο χρόνο από την απόκτηση του shader, σύμφωνα με τον Tim, έναν ειδικό του Destiny 2, που του πήρε “δύο resets αυτά στο Heroic III rank στο 3ο” για να αποκτήσει το πλήρες σετ για όλα τα class.

Πηγή πληροφοριών: pcgamer.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS