ΑρχικήgamingChocobo GP: Έλαβε το τελευταίο μεγάλης κλίμακας update

Chocobo GP: Έλαβε το τελευταίο μεγάλης κλίμακας update

Το Chocobo GP φαίνεται να έχασε τη σημαντική υποστήριξη που είχε. Το Season 5 update, το οποία κυκλοφόρησε στις 21 Δεκεμβρίου, θα είναι το τελευταίο μεγάλης κλίμακας update για το Chocobo GP όπως επιβεβαίωσε η Square Enix σήμερα.

Με τον όρο “μεγάλης κλίμακας update “, εννοούμε ότι σημαντικές προσθήκες δεν θα κάνουν την εμφάνισή τους σε επόμενες ενημερώσεις, όπως νέοι χαρακτήρες ή χάρτες.

Δείτε επίσης: High on Life: Νο.1 παιχνίδι στο Xbox Game Pass

Chocobo GP μεγάλης κλίμακας update season 5

Η χρήση των επιπέδων του prize pass στη μοναδικό mode Chocobo GP θα τελείωσει μαζί με την Season 5. Η λειτουργία GP θα εξακολουθεί να μπορεί να παιχτεί και οι βαθμολογίες θα συνεχιστούν, χωρίς τη χρήση επιπέδων βραβείων, με τον ίδιο τρόπο όπως η τρέχουσα περίοδος εκτός περιόδου.
Η λειτουργία GP θα συνεχίσει τουλάχιστον να είναι διαθέσιμη για να παίξετε.

Στο Nintendo eShop, το Mythril, (ένα νόμισμα αγορών), δεν είναι πλέον διαθέσιμο. Μέχρι το κλείσιμο του ingame shop στις 6 Ιανουαρίου 2023, οι παίκτες που διαθέτουν Mythril μπορούν να τα ξοδέψουν. Μη το ξεχάσετε, γιατί δεν γίνονται refunds για το νόμισμα.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της Season 5, νέα αντικείμενα θα συνεχίσουν να μπαίνουν, αλλά τα ήδη υπάρχοντα premium αντικείμενα “μπορεί” να τα βάλουν στα ticket shop ή gil.
Έτσι, θα είναι προσβάσιμα χωρίς το Mythril coin. Σύμφωνα με τη Square Enix, τα items που προστέθηκαν αρχικά στο Mythril shop κατά τη διάρκεια των Seasons 1-4 “ενδέχεται” να προστεθούν με τη σειρά τους, στα άλλα 2 shop όμως.

Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι το Chocobo GP βάζει τέλος και στο online support. Το κατάστημα με τα premium νομίσματα κλείνει, οι νέοι χαρακτήρες και οι χάρτες καταργούνται, φαίνεται ότι η Season 5 θα είναι η τελευταία «σημαντική» σεζόν.

Chocobo GP μεγάλης κλίμακας update season 5

«Οι περισσότεροι από εμάς που παίζαμε Final Fantasy είχαμε φάει μέρες ατελείωτες για να κάνουμε upgrade στο Chocobo. Όσο χρονοβόρο και να ήταν, μας έχει αφήσει μια γλυκιά αίσθηση.»

Παρόλο που το Chocobo GP δεν έλαβε τις καλύτερες κριτικές, υπήρχαν μεγάλες ελπίδες ότι αυτό θα βελτιωνόταν, δεδομένου του πόσο αγαπητό ήταν το Chocobo Racing.

Αυτό δεν φαίνεται να συμβαίνει όμως, καθώς το παιχνίδι σταμάτησε τη σημαντική υποστήριξη μέσα στον ίδιο χρόνο που κυκλοφόρησε.

Πηγή πληροφοριών: destructoid.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS