ΑρχικήHow ToGoogle Slides παρουσίαση: Εισαγωγή και επαναχρησιμοποίηση διαφανειών από άλλες παρουσιάσεις

Google Slides παρουσίαση: Εισαγωγή και επαναχρησιμοποίηση διαφανειών από άλλες παρουσιάσεις

Εάν δημιουργείτε συχνά slideshows, το παρόν άρθρο θα σας φανεί πολύ χρήσιμο γιατί θα σας βοηθήσει να κάνετε τη δουλειά σας πιο εύκολη. Εδώ θα δούμε πώς μπορούμε να εισαγάγουμε σε ένα slideshow διαφάνειες από άλλες παρουσιάσεις του Google Slides, για να τις χρησιμοποιούμε ξανά και ξανά.

Google Slides

Συμβαίνει συχνά να υπάρχει μια συγκεκριμένη διαφάνεια που θέλετε να υπάρχει σε όλες τις παρουσιάσεις σας. Αυτή η διαφάνεια μπορεί να είναι για παράδειγμα το “εξώφυλλο” που περιέχει πληροφορίες, όπως την επωνυμία μιας εταιρείας, στοιχεία επικοινωνίας, πληροφορίες τοποθεσίας κλπ. Μπορείτε εύκολα να επαναχρησιμοποιήσετε τέτοιες διαφάνειες σε πολλές παρουσιάσεις και να μειώσετε τον χρόνο που χρειάζεται για τη δημιουργία μιας νέας παρουσίασης.

Δείτε επίσης: Microsoft PowerPoint: Πώς να κάνετε περικοπή ενός βίντεο για μια παρουσίαση;

Google Slides παρουσίαση: Εισαγωγή διαφανειών από άλλη παρουσίαση

Πηγαίνετε στο Google Slides και ανοίξτε την παρουσίαση που δημιουργείτε.

Μεταβείτε στο File > Import Slides.

Όταν εμφανιστεί το παράθυρο Import Slides, θα δείτε τις πρόσφατες παρουσιάσεις Google Slides στην καρτέλα Presentations. Μπορείτε να ψάξετε για μια συγκεκριμένη παρουσίαση, πληκτρολογώντας στο πλαίσιο αναζήτησης το όνομα αυτής της παλιάς παρουσίασης.

Αφού επιλέξετε την παρουσίαση που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, κάντε κλικ στο "Select".

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια διαφορετική παρουσίαση (π.χ. παρουσίαση PowerPoint) που έχετε αποθηκεύσει, μπορείτε επίσης να το κάνετε επιλέγοντας την καρτέλα Upload. Στη συνέχεια, αναζητήστε το αρχείο ή σύρετέ το στο παράθυρο. Οι διαφάνειες της παρουσίασης θα φορτωθούν αυτόματα.

Δείτε επίσης: Πώς να μετατρέψετε μια παρουσίαση PowerPoint σε βίντεο;

Θα δείτε thumbnails όλων των διαφανειών σε αυτήν την παρουσίαση. Απλώς επιλέξτε αυτά που θέλετε να εισαγάγετε και να τα επαναχρησιμοποιήσετε στη νέα παρουσίαση.

Κάντε κλικ στο «All» στο επάνω μέρος για να επιλέξετε όλες τις διαφάνειες ή κάντε κλικ σε κάθε διαφάνεια ξεχωριστά. Εάν θέλετε να ξεκινήσετε από την αρχή, κάντε κλικ στην επιλογή «None» επάνω δεξιά για να απο-επιλέξετε όλες τις διαφάνειες ή πατήστε στο «Back» κάτω αριστερά για να επιλέξετε μια διαφορετική παρουσίαση.

Προτού εισαγάγετε τις διαφάνειές σας, μπορείτε να επιλέξετε να διατηρήσετε το αρχικό θέμα για την παρουσίαση, κάνοντας κλικ στο μικρό πλαίσιο κάτω από τις διαφάνειες. Εάν αφήσετε αυτήν την επιλογή κενή, στις διαφάνειες που εισάγετε θα εφαρμοστεί το θέμα της τρέχουσας παρουσίασης.

Πριν ολοκληρώσετε τη διαδικασία, επιβεβαιώστε τον συνολικό αριθμό των επιλεγμένων διαφανειών (αναγράφεται στο κάτω μέρος) και κάντε κλικ στην επιλογή «Import Slides» για να εισαχθούν στη νέα παρουσίαση Google Slides.

Δείτε επίσης: Πώς να μετατρέψετε τις παρουσιάσεις Keynote σε Microsoft PowerPoint

Στη συνέχεια, θα δείτε τις εισαγόμενες διαφάνειες σας στο τέλος της καινούριας παρουσίασής σας. Από εκεί, μπορείτε να μετακινήσετε τις διαφάνειες για να τις βάλετε σε όποια θέση θέλετε.

Κάνοντας εισαγωγή και επαναχρησιμοποίηση διαφανειών από προηγούμενες παρουσιάσεις, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο κατά τη δημιουργία νέας παρουσίασης Google Slides, αφού δεν θα χρειαστεί να φτιάξετε όλες τις διαφάνειες από την αρχή.

Πηγή: How-to-geek

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS