ΑρχικήHow ToΠώς να προσκαλέσετε άτομα να κάνουν like σε μια σελίδα στο Facebook

Πώς να προσκαλέσετε άτομα να κάνουν like σε μια σελίδα στο Facebook

Έχετε συναντήσει μια ενδιαφέρουσα σελίδα στο Facebook που πιστεύετε ότι θα ήθελαν οι φίλοι σας; Εάν ναι, προσκαλέστε τους φίλους σας να κάνουν like σε αυτήν τη σελίδα, ώστε να βλέπουν όλοι το περιεχόμενο της σελίδας στη ροή ειδήσεων τους. Δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό στο Facebook σε επιτραπέζιους υπολογιστές και κινητά.

Να ξέρετε ότι μπορείτε να προσκαλέσετε μόνο τους φίλους σας να κάνουν like σε μια σελίδα στο Facebook. Εάν θέλετε να προσκαλέσετε κάποιον που δεν είναι φίλος σας, θα πρέπει πρώτα να τον προσθέσετε ως φίλο. Αργότερα, εάν στους φίλους σας δεν αρέσει μια σελίδα, μπορούν να αφαιρέσουν τα like τους από τη σελίδα για να σταματήσουν να βλέπουν το περιεχόμενο της σελίδας στη ροή τους.

Προσκαλέστε φίλους να κάνουν like σε μια σελίδα Facebook στην επιφάνεια εργασίας

Εάν χρησιμοποιείτε επιτραπέζιο υπολογιστή, όπως Windows, Mac, Linux ή Chromebook, χρησιμοποιήστε τον ιστότοπο του Facebook για να στείλετε προσκλήσεις σαν σελίδες.

Για να ξεκινήσετε τη διαδικασία, ανοίξτε ένα πρόγραμμα περιήγησης στον υπολογιστή σας και ξεκινήστε το Facebook. Στον ιστότοπο, μεταβείτε στη σελίδα στην οποία θέλετε να προσκαλέσετε άτομα.

Μόλις δείτε τη σελίδα, στη λίστα καρτελών κάτω από το όνομα της σελίδας, κάντε κλικ στις τρεις τελείες (στο άκρο δεξιά).

Στο μενού που ανοίγει, κάντε κλικ στην επιλογή «Πρόσκληση φίλων».

Θα δείτε ένα παράθυρο “Πρόσκληση των φίλων σας”, όπου θα επιλέξετε τους φίλους σας να στείλουν μια πρόσκληση.

Για να βεβαιωθείτε ότι όλοι οι φίλοι σας εμφανίζονται στη λίστα, στο επάνω μέρος αυτού του παραθύρου, κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού και επιλέξτε “Όλοι οι φίλοι”. Στη συνέχεια, από τη λίστα που ανοίγει, επιλέξτε τα άτομα που θα προσκαλέσετε να κάνουν like στη σελίδα.

Αφού κάνετε μια επιλογή και είστε έτοιμοι να στείλετε τις προσκλήσεις, στην κάτω δεξιά γωνία του παραθύρου, κάντε κλικ στην επιλογή “Αποστολή προσκλήσεων”.

Το Facebook θα στείλει μια ειδοποίηση στους επιλεγμένους φίλους σας ζητώντας τους να κάνουν like στη σελίδα σας. Στη συνέχεια, μπορούν είτε να αποδεχτούν είτε να απορρίψουν την πρόσκλησή σας για το like στη σελίδα. Και αυτό είναι.

Προσκαλέστε τους ανθρώπους να κάνουν like σε μια σελίδα Facebook στο κινητό

Εάν χρησιμοποιείτε τηλέφωνο iPhone, iPad ή Android, χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Facebook για να στείλετε προσκλήσεις για να κάνετε like σε μια σελίδα.

Για να το κάνετε αυτό, ξεκινήστε πρώτα την εφαρμογή Facebook στο τηλέφωνό σας. Στην εφαρμογή, ανοίξτε τη σελίδα στην οποία θέλετε να προσκαλέσετε άτομα.

Στην οθόνη της σελίδας, κάτω από το όνομα της σελίδας, πατήστε τις τρεις τελείες.

Από το μενού που ανοίγει, επιλέξτε «Κοινή χρήση».

Στο μενού που ακολουθεί, πατήστε «Πρόσκληση φίλων να κάνουν like σε αυτήν τη σελίδα».

Θα ανοίξει μια οθόνη “Πρόσκληση φίλων”. Εδώ, επιλέξτε τους φίλους που θέλετε να προσκαλέσετε. Στη συνέχεια, στην κάτω δεξιά γωνία, πατήστε το εικονίδιο αποστολής.

Οι επιλεγμένοι φίλοι σας θα λάβουν μια πρόσκληση να κάνουν like στη σελίδα σας στο Facebook.

Και έτσι ενημερώνετε τους φίλους σας για τις ενδιαφέρουσες και ενδιαφέρουσες σελίδες που υπάρχουν στο Facebook. Καλή κοινή χρήση!

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS