ΑρχικήHow ToΠώς να εκτελέσετε εφαρμογές iPhone και iPad σε συσκευές Mac

Πώς να εκτελέσετε εφαρμογές iPhone και iPad σε συσκευές Mac

Εάν διαθέτετε μία συσκευή Mac που τροφοδοτείται από Apple Silicon, δεν χρειάζεται πλέον να χρησιμοποιήσετε το iPhone ή το iPad σας για να εκτελέσετε ορισμένες από τις αγαπημένες σας εφαρμογές για κινητά. Εφόσον χρησιμοποιείτε macOS 11Big Sur ή νεότερο, μπορείτε να κάνετε λήψη και εγκατάσταση εφαρμογών iPhone και iPad στο Mac σας.

Mac

Δείτε επίσης: Microsoft: Το Mac malware UpdateAgent γίνεται όλο και πιο επικίνδυνο

Για να μπορέσετε να εκτελέσετε μια εφαρμογή iPhone ή iPad στο Mac ή το MacBook σας, θα πρέπει πρώτα να την κατεβάσετε από το App Store της Apple.

Ξεκινήστε κάνοντας κλικ στο εικονίδιο Launchpad που βρίσκεται στο dock του υπολογιστή σας.

Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί “App Store”. Εάν δεν μπορείτε να το βρείτε, χρησιμοποιήστε τη γραμμή αναζήτησης που βρίσκεται στο επάνω μέρος για να εντοπίσετε την εφαρμογή.

Δείτε τον κομήτη 13P/Olbers στον νυχτερινό ουρανό

SecNewsTV3 hours ago

Σούπερ μάρκετ εισάγει AI για να ελέγχει χαμόγελα υπαλλήλων

SecNewsTV7 hours ago

Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ενσωματωμένη αναζήτηση Spotlight της Apple για να ανοίξετε την εφαρμογή. Ο ευκολότερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι πατώντας Cmd+Space Bar στο πληκτρολόγιό σας. Το παράθυρο διαλόγου αναζήτησης θα εμφανιστεί στο κέντρο της οθόνης σας. Πληκτρολογήστε “App Store” και επιλέξτε την πρώτη καταχώριση.

Δείτε ακόμα: 2FA Apple: Μπλοκάρισμα στην αυτόματη συμπλήρωση κωδικών επαλήθευσης

Τώρα μπορείτε να εισάγετε το όνομα της εφαρμογής iPhone ή iPad στη γραμμή αναζήτησης που βρίσκεται στην επάνω αριστερή γωνία του παραθύρου.

iPhone

Δεν θα δείτε αμέσως την εφαρμογή που αναζητάτε, καθώς το App Store από προεπιλογή εμφανίζει μόνο εφαρμογές Mac. Κάντε κλικ στη λίστα «Εφαρμογές iPhone και iPad» για εναλλαγή προβολών.

Εάν ο προγραμματιστής εφαρμογών iPhone ή iPad επιλέξει να έχει την εφαρμογή του για κινητά διαθέσιμη σε Mac, θα τη δείτε τώρα στη σελίδα αποτελεσμάτων.

Κάντε κλικ στο κουμπί “Λήψη” για να ξεκινήσει η διαδικασία λήψης.

Μόλις εγκατασταθεί η εφαρμογή iPhone ή iPad στο Mac σας, επιλέξτε το κουμπί “Άνοιγμα”. Η εφαρμογή θα ανοίξει στο δικό της παράθυρο και θα εκτελεστεί όπως κάθε άλλη εφαρμογή που έχει αναπτυχθεί για το Mac σας.

Δείτε επίσης: Google One VPN: Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε χρήστες iPhone και iPad

Αργότερα, αφού κλείσετε το App Store, μπορείτε να ανοίξετε και να εκτελέσετε την εφαρμογή iPhone ή iPad στο Mac σας βρίσκοντάς την στο Launchpad ή χρησιμοποιώντας την αναζήτηση Spotlight, όπως παραπάνω.

Δυστυχώς, τη δεδομένα στιγμή, δεν υπάρχουν Mac με οθόνες αφής. Θα πρέπει να αλληλεπιδράσετε με τις εφαρμογές ή τα παιχνίδια που κατεβάζετε με το trackpad, το ποντίκι ή το πληκτρολόγιό σας.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS