ΑρχικήsecurityΕπείγουσα ενημέρωση του Windows Server για τα προβλήματα Remote Desktop

Επείγουσα ενημέρωση του Windows Server για τα προβλήματα Remote Desktop

Η Microsoft κυκλοφόρησε μια επείγουσα ενημέρωση, για την αντιμετώπιση ενός σφάλματος του Windows Server που οδηγεί σε προβλήματα σύνδεσης και απόδοσης στην απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας.

Windows Server

Δείτε επίσης: Microsoft Skype: Αυτό το captcha δοκιμάζει την υπομονή σας

Οι πλατφόρμες που επηρεάζονται περιλαμβάνουν τα Windows Server 2022, Windows Server 2019, Windοws Server 2016 και Windοws Server 2012 R2.

Οι ενημερώσεις που αντιμετωπίζουν αυτό το ζήτημα δεν είναι διαθέσιμες από το Windows Update και δεν θα εγκατασταθούν αυτόματα σε συστήματα που επηρεάζονται.

Μπορείτε να λάβετε το αυτόνομο πακέτο ενημέρωσης KB5010196 για το Windows Server 2019, χρησιμοποιώντας τις οδηγίες.

Μπορείτε επίσης να κάνετε λήψη της ενημέρωσης από τον Κατάλογο του Microsoft Update. Οι διαχειριστές επιχειρήσεων μπορούν να εισάγουν αυτήν την ενημέρωση στις Υπηρεσίες ενημέρωσης διακομιστή Windows (WSUS) με μη αυτόματο τρόπο, χρησιμοποιώντας τις οδηγίες που είναι διαθέσιμες στον Κατάλογο του Microsoft Update.

Δείτε ακόμα: Windows 10 ή 11: Πώς να απενεργοποιήσετε την αυτόματη φωτεινότητα

Το KB5010196 είναι μια αθροιστική ενημέρωση, επομένως δεν θα χρειαστούν προηγούμενες ενημερώσεις του Windows Server για να την εγκαταστήσετε.

ενημέρωση

Η Microsoft δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη τις ενημερώσεις για τα Windows Server 2022, Windοws Server 2016 και Windows Server 2012 R2, αλλά εργάζεται για μια επιδιόρθωση και θα δώσει λύση τις επόμενες ημέρες.

Τον Νοέμβριο, η εταιρεία κυκλοφόρησε ενημερώσεις για να διορθώσει ζητήματα ελέγχου ταυτότητας που συνδέονται με σενάρια εκχώρησης Kerberos που επηρεάζουν τους ελεγκτές τομέα (DC) που εκτελούν υποστηριζόμενες εκδόσεις του Windows Server.

Όπως εξήγησε η Microsoft, στα επηρεαζόμενα συστήματα, οι τελικοί χρήστες δεν μπορούσαν να συνδεθούν σε υπηρεσίες ή εφαρμογές χρησιμοποιώντας Single Sign-On (SSO) σε εσωτερικές εγκαταστάσεις της Active Directory ή υβριδικά περιβάλλοντα Azure Active Directory.

Δείτε επίσης: Η Microsoft δοκιμάζει ένα νέο panel “Games” στον browser Edge

Μια εβδομάδα νωρίτερα, η Microsoft χρειάστηκε να εκδώσει ένα άλλο σύνολο ενημερώσεων έκτακτης ανάγκης, για την αντιμετώπιση προβλημάτων των Windows 11 κατά το άνοιγμα ή τη χρήση ορισμένων ενσωματωμένων εφαρμογών και δυνατοτήτων λόγω ληγμένου ψηφιακού πιστοποιητικού της Microsoft.

Πριν από αυτό πέρυσι, η εταιρεία προώθησε επίσης μια σειρά έκτακτων ενημερώσεων για να διορθώσει προβλήματα εκτύπωσης, σφάλματα WiFi, προβλήματα ανοίγματος PDF, το Windows PrintNightmare zero-day και μια άλλη σειρά προβλημάτων εκτύπωσης.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS