ΑρχικήUpdatesWhatsApp: Οι group admins θα διαγράφουν και εισερχόμενα μηνύματα

WhatsApp: Οι group admins θα διαγράφουν και εισερχόμενα μηνύματα

Το WhatsApp δοκιμάζει μια νέα δυνατότητα που θα δώσει περισσότερη δύναμη στους group admins. Ενώ το WhatsApp υποστηρίζει εδώ και καιρό τη δυνατότητα διαγραφής μηνυμάτων στις συνομιλίες, προς το παρόν δεν επιτρέπει στους διαχειριστές να αφαιρούν μηνύματα που αποστέλλονται από μέλη της ομάδας. Αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει σύντομα.

Δείτε επίσης: WhatsApp: Κυκλοφόρησε το preview στα φωνητικά μηνύματα

WhatsApp group admins
WhatsApp: Οι group admins θα μπορούν να διαγράφουν εισερχόμενα μηνύματα

Όπως εντοπίστηκε από το WABetainfo, η εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων που ανήκει στην εταιρεία Meta δοκιμάζει μια νέα αλλαγή που μπορεί τελικά να επιτρέψει στους group admins να διαγράφουν μηνύματα για όλους στις ομάδες. Αυτό σημαίνει ότι εάν εποπτεύετε μια ομάδα WhatsApp, θα μπορείτε να αφαιρέσετε ανεπιθύμητα ή ακατάλληλα μηνύματα που αποστέλλονται από μέλη της ομάδας.

Όταν αφαιρεθεί ένα μήνυμα, το WhatsApp θα υποδείξει ότι “This was deleted by an admin” και θα εμφανίσει ποιος διέγραψε το μήνυμα.

Δείτε επίσης: Χρήστες iPhone δυσκολεύονται να αποκτήσουν πρόσβαση στο WhatsApp

Όπως σημειώνει το WABetoinfo, αυτή η δυνατότητα είναι σε εξέλιξη και δεν είναι προσβάσιμη στους τελικούς χρήστες. Δεν γνωρίζουμε πότε το WhatsApp σκοπεύει να την διαθέσει σε όλους. Εφόσον το WhatsApp δεν την καταργήσει, η λειτουργία πιθανότατα θα φτάσει πρώτα στην έκδοση beta του WhatsApp πριν φτάσει στο σταθερό κανάλι.

WhatsApp group admins
WhatsApp: Οι group admins θα μπορούν να διαγράφουν εισερχόμενα μηνύματα

Η δυνατότητα διαγραφής μηνυμάτων για όλους έρχεται αφού μάθαμε τον περασμένο μήνα ότι το WhatsApp σκέφτηκε να καταργήσει το χρονικό όριο για τη διαγραφή μηνυμάτων. Επί του παρόντος, οι χρήστες του WhatsApp έχουν στη διάθεσή τους 4.096 δευτερόλεπτα για να διαγράψουν ένα μήνυμα μετά την αποστολή του. Αλλά φαίνεται ότι στο μέλλον το WhatsApp μπορεί να σας επιτρέψει να διαγράψετε οποιοδήποτε μήνυμα στείλατε οποιαδήποτε στιγμή.

Δείτε επίσης: WhatsApp: Κυκλοφόρησε μια λειτουργία πληρωμής cryptocurrency (ΗΠΑ)

Το WhatsApp έχει λάβει πολλές νέες δυνατότητες και βελτιώσεις τις τελευταίες εβδομάδες. Τον περασμένο μήνα, η εφαρμογή άμεσων μηνυμάτων έλαβε ρυθμιστική έγκριση για να επεκτείνει το WhatsApp Pay, μια υπηρεσία πληρωμών που υποστηρίζεται από UPI, σε 40 εκατομμύρια χρήστες στην Ινδία. Στη συνέχεια, αυτόν τον μήνα, η εφαρμογή απέκτησε νέες επιλογές εξαφανιζόμενων μηνυμάτων, δυνατότητα προεπισκόπησης φωνητικών μηνυμάτων και πολλά άλλα.

Πηγή πληροφοριών: xda-developers.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS