ΑρχικήUpdatesΌλες οι νέες λειτουργίες που προσφέρει το iOS 14.7

Όλες οι νέες λειτουργίες που προσφέρει το iOS 14.7

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 14.7 στο ευρύ κοινό μετά από αρκετούς μήνες δοκιμών beta. Το iOS 14.7 αποτελεί μικρότερη ενημέρωση από μερικές από αυτές που προηγήθηκαν, αλλά εξακολουθεί να περιλαμβάνει μερικές αξιοσημείωτες λειτουργίες.

iOS 14.7 λειτουργίες

Δείτε επίσης: Apple: Καθυστερεί την επιστροφή στα γραφεία μετά τις διαμαρτυρίες

Υποστήριξη MagSafe Battery Pack

Η Apple τον Ιούλιο παρουσίασε το MagSafe Battery Pack, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί με τα iPhone 12, 12 mini, 12 Pro και 12 Pro Max. Το iOS 14.7 εισάγει υποστήριξη για το ‌MagSafe Battery Pack‌ και απαιτείται ενημέρωση για τη χρήση του.

Στο iPhone, μπορείτε να δείτε το επίπεδο φόρτισης του MagSafe Battery Pack‌ μέσω του Batteries widget είτε στην Αρχική οθόνη είτε μέσω Today View, με το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας να είναι διαθέσιμο παράλληλα με τις ενδείξεις μπαταρίας ‌iPhone‌, Apple Watch και AirPods.

Συγχώνευση καρτών Apple

Η Apple ανακοίνωσε την κοινή χρήση της Apple Card Family τον Απρίλιο και παρουσίασε το μεγαλύτερο μέρος της λειτουργικότητάς της στην ενημέρωση iOS 14.6, αλλά το iOS 14.7 προσφέρει υποστήριξη για τη συγχώνευση δύο καρτών Apple.

Δύο τρέχοντες κάτοχοι καρτών Apple που θέλουν να κάνουν κοινή χρήση ενός λογαριασμού Apple Card μπορούν πλέον να συγχωνεύσουν τους λογαριασμούς τους, με αποτέλεσμα ένα υψηλότερο κοινό όριο πίστωσης με το χαμηλότερο APR των δύο λογαριασμών.

Η διαδικασία συγχώνευσης λογαριασμού μπορεί να ξεκινήσει στην εφαρμογή Πορτοφόλι.

Δείτε ακόμα: Apple Pay Later: Η υπηρεσία που επιτρέπει αγορά app με μηνιαίες δόσεις

Διαχείριση χρονοδιακόπτη HomePod

Με το iOS 14.7, υπάρχει τώρα μια επιλογή για τη διαχείριση χρονομέτρων στο HomePod μέσω της εφαρμογής Home.

Πληροφορίες για την ποιότητα του αέρα

Οι πληροφορίες για την ποιότητα του αέρα στην εφαρμογή Weather and Maps έχουν επεκταθεί σε Καναδά, Γαλλία, Ιταλία, Ολλανδία, Νότια Κορέα και Ισπανία.

Ενημερώσεις Podcast

Στην εφαρμογή Podcasts, η βιβλιοθήκη Podcasts έχει τώρα μια επιλογή που επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν όλες τις εκπομπές ή μόνο τις εκπομπές που παρακολουθούν.

Δείτε επίσης: Η Apple καθυστερεί το λανσάρισμα της υπηρεσίας Podcasts Subscriptions

Διορθώσεις σφαλμάτων

Υπάρχουν αρκετές αξιοσημείωτες διορθώσεις σφαλμάτων που έχει αντιμετωπίσει η Apple στην ενημέρωση του iOS 14.7. Οι σημειώσεις έκδοσης της Apple περιλαμβάνουν τα εξής:

Διορθώθηκε ένα ζήτημα που θα μπορούσε να προκαλέσει απροσδόκητη διακοπή της lossless αναπαραγωγής ήχου Dolby Atmos και Apple Music.

Το μήνυμα υπηρεσίας μπαταρίας που ενδέχεται να έχει εξαφανιστεί μετά την επανεκκίνηση σε ορισμένα μοντέλα iPhone 11 αποκαθίσταται.

Ένα σφάλμα που προκάλεσε την εμφάνιση Braille με μη έγκυρες πληροφορίες κατά τη σύνταξη μηνυμάτων αλληλογραφίας έχει διορθωθεί.

Αντιμετωπίστηκε ένα σφάλμα που θα μπορούσε να προκαλέσει την εξαφάνιση της επιλογής του μενού playlist κοινής χρήσης στο «Apple Music». Η ενημέρωση του iOS 14.7 φαίνεται επίσης να διορθώνει ένα σφάλμα που θα μπορούσε να προκαλέσει τη διακοπή λειτουργίας του WiFi του iPhone, εάν είναι συνδεδεμένο σε ένα δίκτυο WiFi που ονομάζεται “% p% s% s% s% s% n”.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS