ΑρχικήinvestigationsMr Bitcoin Alexander Vinnik: Συνέντευξη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Mr Bitcoin Alexander Vinnik: Συνέντευξη Ζωή Κωνσταντοπούλου [Updated]

Mr Bitcoin Alexander Vinnik (Updated): Η Ζωή Κωνσταντοπούλου σε αποκλειστική συνέντευξη στο SecNews απαντάει σε όλες τις ερωτήσεις μας αναφορικά με την υπόθεση του Alexander Vinnik (Αλεξάντερ Βίνικ) ή -κατά πολλούς- γνωστός ως Mr. Bitcoin.

Την Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021 στις 17.00 στο SecNews TV, το κανάλι μας στο YouTube, η Ελληνίδα συνήγορος του Ρώσου τεχνικού θα αναλύσει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η υπόθεση του Mr. Bitcoin και θα απαντήσει σε ερωτήσεις της συντακτικής ομάδας αλλά και των χρηστών που θα μπορούν σε ζωντανή σύνδεση να θέσουν τις απορίες τους.

Δείτε Ακόμα: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου “δίνει” κρυφές συνομιλίες Ελλάδας και Αμερικής

Mr Bitcoin Alexander Vinnik: Η Κωνσταντοπούλου 28 Ιουλίου στο SecNews

Λίγες μέρες έχουν περάσει από την Συνέντευξη Τύπου της κυρίας Κωνσταντοπούλου, κατά την διάρκεια της οποίας, αποκάλυψε στοιχεία- φωτιά που μαρτυρούν την κρυφή συνεργασία του Υπουργείου Δικαιοσύνης της Ελλάδας με το Υπουργείο Δικαιοσύνης των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Δείτε Ακόμα: ΗΠΑ- Κατηγορούν την Κίνα ότι διαπράττει επιθέσεις ransomware

Ο λόγος ύπαρξης των μυστικών συμφωνιών μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ υποδηλώνουν, σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην Συνέντευξη Τύπου, την άμεση ανάγκη της Αμερικής για εμπλοκή στα δικαστικά ζητήματα προκειμένου να καταστρατηγηθούν τα δικαιώματα του Mr Bitcoin. Ένας από τους βασικούς λόγους της εμμονής των ΗΠΑ με την υπόθεση είναι επειδή ζητούν την έκδοση του Alexander Vinnik (Αλεξάντερ Βίνικ) στην Αμερική με σκοπό -σύμφωνα με την κυρία Κωνσταντοπούλου- να χρησιμοποιηθεί ως  “όπλο” στα χέρια τους ενάντια στην Ρωσία. Επιζητούν να τον χρησιμοποιήσουν στον επί χρόνια ενεργό κυβερνοπόλεμο  μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας.

Αλεξάντερ Βίνικ
Mr Bitcoin Alexander Vinnik

Ο Alexander Vinnik (Αλεξάντερ Βίνικ) συνελήφθη στην Ελλάδα τον Ιούλιου 2017, όντας ο “γκουρού” των κρυπτονομισμάτων, και το 2021 με απόφαση του Εφετείου Παρισίων, κατέπεσε οριστικά το κατηγορητήριο εναντίον του και επισφραγίσθηκε η αθώωσή του για την συντριπτική πλειοψηφία των κατηγοριών. Σε συνέχεια την θριαμβευτικής νίκης-αθώωσης του Alexander Vinnik (Αλεξάντερ Βίνικ), τον οποίον επιζητούσαν για σύλληψη τρείς χώρες -Ρωσία, Αμερική, Γαλλία- η κυρία Κωνσταντοπούλου έφερε στο φως της δημοσιότητας συνομιλίες- στοιχεία που αποδεικνύουν την κυβερνητική εμπλοκή στην υπόθεση δημιουργώντας μια δυσοίωνη κατάσταση τα τελευταία 4 χρόνια στον ίδιο και την οικογένεια του.

Δείτε Ακόμα: Microsoft Προειδοποιεί για νέα ευπάθεια στο Windows Print Spooler

Mr Bitcoin Alexander Vinnik: Η Κωνσταντοπούλου 28 Ιουλίου στο SecNews
Ζωή Κωνσταντοπούλου


Επί των προαναφερθέντων η κυρία Κωνσταντοπούλου θα μιλήσει στο Secnews ενώ θα απαντήσει σε ακόμα περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με την δύσκολη υπόθεση που έχει αναλάβει ενάντια στα “θηρία”.

Δείτε Ακόμα: Pegasus spyware Χρησιμοποιήθηκε για το hack κινητών δημοσιογράφων και άλλων στόχων

Την Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021 στις 17.00 στο SecNews TV, μπορείτε να συμμετέχετε και εσείς στην ενδιαφέρουσα συζήτηση με την Ελληνίδα συνήγορο και να στείλετε τις δικές σας ερωτήσεις.

Save the date και μείνετε συντονισμένοι το SecNews για ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με την συνέντευξη και όχι μόνο.

Για το SecNews TV κάντε κλίκ ΕΔΩ

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS