ΑρχικήinetΟ Mark Zuckerberg γιορτάζει την Ημέρα της Ανεξαρτησίας

Ο Mark Zuckerberg γιορτάζει την Ημέρα της Ανεξαρτησίας

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Facebook Mark Zuckerberg δημοσίευσε την Κυριακή στο Instagram ένα παράξενο βίντεο στο οποίο ανέμιζε την αμερικανική σημαία ενώ έκανε σερφ για να γιορτάσει την Ημέρα της Ανεξαρτησίας.

Zuckerberg

«Καλή 4η Ιουλίου!» έγραψε ο Zuckerberg στην ανάρτηση του στο βίντεο.

Δείτε επίσης: Zuckerberg: Αναγκάζεται να απορρίψει τα σχέδια του Instagram για παιδιά

Στο βίντεο ο Zuckerberg φαίνεται να σκαρφαλώνει πάνω σε μια ηλεκτρική σανίδα σερφ σε μια ειδυλλιακή λίμνη, με το «Stars and Stripes» ως ύμνο του John Denver στη Δυτική Βιρτζίνια, “Take Me Home, Country Roads” να παίζει ως soundtrack.

Ο Mark Elliot Zuckerberg είναι Αμερικανός επιχειρηματίας και φιλάνθρωπος. Είναι γνωστός για το ότι είναι συνιδρυτής στο Facebook, Inc.

«Αποκτήσαμε νέα memes», έγραψε ένας follower του «Zuck» ως απάντηση στην ανάρτηση.

“Φανταστικό!” έγραψε ένας άλλος follower.

Ένας τρίτος έγραψε: «Όταν απορρίπτεται η αντιμονοπωλιακή αγωγή που έγινε ενάντια στην εταιρεία σου από έναν δικαστή. Πάμε Zuck!»

Αυτή η απάντηση αναφέρθηκε στην απόφαση – της περασμένης Δευτέρας – ενός ομοσπονδιακού δικαστή για την απόρριψη αντιμονοπωλιακών καταγγελιών που υπέβαλε η Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου των ΗΠΑ και ένας συνασπισμός 48 γενικών εισαγγελέων κατά του Facebook.

Δείτε επίσης: Facebook: Ξόδεψε $23 εκατομμύρια για την ασφάλεια του Zuckerberg το 2020

Εάν οι ενάγοντες είχαν επικρατήσει στις αντιμονοπωλιακές αγωγές, το Facebook ενδέχεται να χρειαζόταν να εκποιήσει το Instagram και το WhatsApp.

Ένας χρήστης του Twitter έγραψε για την ανάρτηση στο Instagram: «Ο Mark Zuckerberg δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram στο οποίο έκανε wakeboarding κρατώντας μια αμερικανική σημαία και έβαλε το τραγούδι του αείμνηστου John Denver «Take Me Home, Country Roads».

Δείτε επίσης: Ο τηλεφωνικός αριθμός του Mark Zuckerberg διέρρευσε στο διαδίκτυο

«Το είδα, οπότε τώρα πρέπει να το δεις και εσύ. Συγγνώμη. Καλή #4 Ιουλίου.»

Πηγή πληροφοριών: cnbc.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS