ΑρχικήinetNVIDIA Shield: Αποκτά τη δυνατότητα Discover του Google TV

NVIDIA Shield: Αποκτά τη δυνατότητα Discover του Google TV

Η αρχική οθόνη Android TV “Discover“, που κυκλοφόρησε πρόσφατα, είναι πλέον διαθέσιμη σε συσκευές ροής NVIDIA Shield, ξεκλειδώνοντας πολλές βελτιώσεις διεπαφής χρήστη και δυνατότητες εξατομίκευσης, που κάποτε ήταν αποκλειστικές μόνο μέσω Chromecast.

Discover NVIDIA

Δείτε επίσης: Νέα Υόρκη: Η Google είναι έτοιμη να ανοίξει το πρώτο της κατάστημα

Μόλις η ενημέρωση γίνει διαθέσιμη στη συσκευή σας, θα πρέπει να δείτε μια ειδοποίηση στο επάνω μέρος της αρχικής οθόνης NVIDIA Shield.

Η Google υποστηρίζει επί του παρόντος δύο λειτουργικά συστήματα για συσκευές ροής. Υπάρχει το λογισμικό Android TV, που χρησιμοποιείται από NVIDIA sticks και έξυπνες τηλεοράσεις Android, ενώ υπάρχει επίσης και η διεπαφή Google TV, που έκανε το ντεμπούτο της με το νέο Chromecast.

Δείτε ακόμα: Chrome: Η Google διορθώνει έβδομο zero-day bug μέσα σε 5 μήνες

Τα λειτουργικά συστήματα έχουν περισσότερες ομοιότητες από ότι διαφορές, αν και το Google TV διαθέτει ορισμένες δυνατότητες εξατομίκευσης που διευκολύνουν την εύρεση εκπομπών, χωρίς να ανοίξετε εφαρμογές. Μία από τις καλύτερες δυνατότητες του Google TV, η καρτέλα Discover που αντλεί προτεινόμενο περιεχόμενο από όλες τις υπηρεσίες σας, είναι το αποκορύφωμα αυτής της ενημερωμένης έκδοσης NVIDIA Shield.

Discover NVIDIA

Αλλά αυτή δεν είναι η μόνη αλλαγή. Αυτή η ενημέρωση περιλαμβάνει επίσης μια νέα καρτέλα Εφαρμογές, στην οποία είναι πιο εύκολη η πρόσβαση από την παλιά προβολή Όλες οι εφαρμογές. Άλλα στοιχεία διεπαφής χρήστη παραμένουν τα ίδια, αν και η NVIDIA κατάργησε την αριστερή πλαϊνή γραμμή Android TV που περιέχει συντομεύσεις εφαρμογών και άλλα εργαλεία.

Δείτε επίσης: Anom app: Έλληνες εγκληματίες συνομιλούν μυστικά σε εφαρμογή-παγίδα του FBI;

Η NVIDIA κυκλοφορεί τώρα την ενημέρωση Discover. Αυτή η ενημέρωση ενδέχεται να χρειαστεί λίγο χρόνο για να φτάσει στη συσκευή σας, αλλά θα πρέπει να δείτε μια ειδοποίηση στην κορυφή της αρχικής σελίδας του Android TV όταν γίνει τελικά διαθέσιμη.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS