ΑρχικήReviewsΗ G.Skill ανακοινώνει το μοναδικό πενταγωνικό Z5i Mini-ITX PC Case

Η G.Skill ανακοινώνει το μοναδικό πενταγωνικό Z5i Mini-ITX PC Case

Η G.Skill είναι ενθουσιασμένη με την ανακοίνωση του chassis Z5i mini-ITX, ενός μινιμαλιστικού και συμπαγούς PC case κατασκευασμένου για κατασκευές υψηλής απόδοσης, μικρού μεγέθους (SFF).

G.Skill Z5i

Δείτε επίσης: Η Alibaba έπεσε θύμα web crawler σε τεράστιο data leak

Το Z5i διαθέτει κομψή σχεδίαση πενταγωνικού case με καμπύλες γυάλινες πλευρικές πλάκες και στις δύο πλευρές και είναι ικανή να υποστηρίζει «liquid cooler radiators» έως 280 mm και κάρτες γραφικών τριπλής υποδοχής υψηλής ποιότητας μήκους έως 330 mm για ένα μικρό, αλλά ισχυρό PC build.

Μοναδικά κατασκευασμένο για clean desktop

Το G.Skill Z5i είναι ένα μοναδικά κατασκευασμένο mini-ITX case με καμπυλωτά γυάλινα panels 4 mm που τυλίγονται γύρω από το εξωτερικό σκελετό αλουμινίου μονοκόμματης ακρίβειας για να σχηματίσουν ένα case 5 όψεων, παρουσιάζοντας το σχεδιασμό dual-chamber, οπότε τα εσωτερικά hardware components μπορούν να προβληθούν από τις δύο πλευρές. Για να ενεργοποιηθεί ένα καθαρότερο workspace, το Z5i έχει δημιουργηθεί με ένα I/O panel μητρικής πλακέτας προς τα κάτω, έτσι ώστε η διαχείριση των καλωδίων να είναι εύκολη.

Δείτε επίσης: Ubuntu Pro: Κυκλοφορεί ζωντανά στο Google Cloud

Συμπαγής σχεδιασμός για υψηλής τεχνολογίας hardware

Σχεδιασμένο για να φιλοξενεί hardware components τελευταίας τεχνολογίας, το case Z5i mini-ITX υποστηρίζει μεγάλες κάρτες γραφικών 3 υποδοχών μήκους έως 330 mm και υποστηρίζει έως και 280mm AIO radiator ή δύο case fans 140 mm στο πίσω μέρος για ψύξη. Η άφθονη αποθήκευση δεδομένων είναι επίσης απαραίτητη σε ένα σύστημα υψηλής απόδοσης, οπότε το Z5i είναι κατασκευασμένο για να φιλοξενεί έως και τρεις μονάδες αποθήκευσης, συμπεριλαμβανομένων δύο SSD 2,5 ”και ενός τρίτου μετατρέψιμου drive space 2.5”/3.5” SSD/HDD.

Συνδεσιμότητα front panel & φωτισμός ARGB

Για εύκολη πρόσβαση σε εξωτερικές συσκευές USB, το μπροστινό πλαίσιο στο Z5i είναι εξοπλισμένο με δύο θύρες USB 3.0 και μία θύρα USB 3.1 Type-C, παρέχοντας βολικές συνδέσεις υψηλής ταχύτητας σε σύγχρονες φορητές συσκευές αποθήκευσης ή smartphone. Το Z5i ενσωματώνει επίσης ARGB για να παρέχει υπόγειο φωτισμό του case μέσω του τυπικού 3-pin 5V RGB header σε υποστηριζόμενες μητρικές κάρτες και ελέγχετε με λογισμικό φωτισμού μητρικής πλακέτας για εύκολη προσαρμογή φωτισμού.

Δείτε επίσης: Η Razer ανακοίνωσε το απόλυτο gaming laptop Blade 14

Σχεδιασμένο για υποστήριξη προηγμένης τεχνολογίας

Σχεδιασμένο για να υποστηρίζει εξαρτήματα προηγμένης τεχνολογίας και να ενσωματώνει μοναδικά χαρακτηριστικά στο συμπαγή συντελεστή φόρμας mini-ITX, το Z5i έχει λάβει παγκόσμια αναγνώριση για το σχεδιασμό του ως παραλήπτη των «iF Design Award 2021» και «Red Dot Design Award 2021».

Πηγή πληροφοριών: guru3d.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS