ΑρχικήinetΗ τελευταία έκθεση πληροφοριών των ΗΠΑ για το UFO είναι μπερδεμένη

Η τελευταία έκθεση πληροφοριών των ΗΠΑ για το UFO είναι μπερδεμένη

Όπως ανέφεραν τα ΜΜΕ των ΗΠΑ την Παρασκευή, το συμπέρασμα μιας διαβαθμισμένης έκθεσης πληροφοριών των ΗΠΑ σχετικά με την ύπαρξη εξωγήινων UFO είναι μάλλον ασαφές.

UFO ΗΠΑ

Δείτε επίσης: Kaku: Οι εξωγήινοι μπορεί και να είναι φιλικοί αλλά πρέπει να προσέχουμε!

Ο στρατός και οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ δεν βρήκαν στοιχεία που να δείχνουν ότι τα φαινομενικά πολύ προηγμένα μη αναγνωρίσιμα ιπτάμενα αντικείμενα που είδαν στρατιωτικοί πιλότοι ήταν εξωγήινα διαστημόπλοια, καταλήγει η έκθεση, σύμφωνα με τους The New York Times και άλλα μέσα ενημέρωσης.

Αλλά δεν μπόρεσε επίσης να εξηγήσει δεκάδες φαινόμενα και περιστατικά, μερικά από τα οποία μαγνητοσκοπήθηκαν από τους πιλότους και έτσι δεν μπορούσε να αποκλείσει την ύπαρξη UFO.

Σύμφωνα με τους The New York Times, ανώνυμοι ανώτεροι διοικητικοί αξιωματούχοι, διαπίστωσαν ότι τα περισσότερα από 120 περιστατικά τα τελευταία 20 χρόνια δεν είχαν καμία σχέση με άγνωστη ή μυστική αμερικανική στρατιωτική ή κυβερνητική τεχνολογία. Ούτε συσχετίστηκαν με αντικείμενα όπως ερευνητικά μπαλόνια, τα οποία κάποιοι υποστηρίζουν ότι ήταν πίσω από τις αναφορές.

Αλλά δεν μπορεί να εξηγήσει ούτε τι ήταν αυτό που είδαν πιλότοι του Ναυτικού των ΗΠΑ όταν κατέγραψαν αντικείμενα που ταξίδευαν με φαινομενικά υπερηχητικές ταχύτητες, περιστρέφονταν και εξαφανίζονταν μυστηριωδώς.

Ενώ η κερδοσκοπία για την εξωγήινη ζωή υπήρξε από καιρό μια βιομηχανία για όσους ασχολούνται με τις θεωρίες συνομωσίας, ο τεράστιος αριθμός αυτών που το Πεντάγωνο χαρακτηρίζει ως μη αναγνωρισμένα εναέρια φαινόμενα (UAP), το έχει καταστήσει ένα σοβαρό ζήτημα, εν μέσω ανησυχιών ότι οι αντίπαλοι των ΗΠΑ όπως η Κίνα και η Ρωσία ενδέχεται να χρησιμοποιούν άγνωστες, εξαιρετικά προηγμένες τεχνολογίες παρακολούθησης.

ΗΠΑ UFO

Δείτε ακόμα: Elon Musk: «Προφανώς οι εξωγήινοι έχτισαν τις πυραμίδες»

Λαμβάνουμε σοβαρά όλες τις εισβολές στους λειτουργικούς μας χώρους“, δήλωσε την Παρασκευή ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου John Kirby.

Θα μπορούσαν ενδεχομένως να περιλαμβάνουν ανησυχίες για την ασφάλεια ή την εθνική προστασία“, είπε σχετικά με τις αναφορές για UFO, που έχει καταγράψει το Υπουργείο Άμυνας.

Η έκθεση, που έγινε πέρυσι, θα υποβληθεί στο Κογκρέσο έως τα τέλη Ιουνίου από τον διευθυντή των εθνικών μυστικών υπηρεσιών.

Η κύρια έκθεση μπορεί να δημοσιοποιηθεί, αλλά θα υπάρχει επίσης ένα διαβαθμισμένο παράρτημα, που θα παραμείνει μυστικό.

Η έκθεση, σύμφωνα με την The Washington Post, “δεν θα προσφέρει συγκεκριμένα συμπεράσματα σχετικά με το τι θα μπορούσαν να είναι τα αντικείμενα …“.

Το ενδιαφέρον αυξήθηκε για την πιθανότητα εξαιρετικά έξυπνης εξωγήινης ζωής, αφού το Πεντάγωνο κυκλοφόρησε βίντεο πέρυσι, στα οποία οι πιλότοι του Ναυτικού εκφράζουν την έκπληξή τους για τα γρήγορα κινούμενα αντικείμενα που βλέπουν.

Προστέθηκαν σε αυτά σχόλια από ανώτερους αξιωματούχους με πρόσβαση σε πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένου του πρώην προέδρου Barak Obama, και μία συνέντευξη που πήραν από τους πιλότους γι’ αυτό που είδαν.

Δείτε επίσης: Οι εξωγήινοι πολιτισμοί στο επίκεντρο νέας μελέτης ερευνητών!

Αυτό που είναι αλήθεια – και στην πραγματικότητα είναι σοβαρό εδώ – είναι ότι υπάρχουν πλάνα και αρχεία αντικειμένων στον ουρανό που δεν γνωρίζουμε ακριβώς τι είναι“, δήλωσε ο Obama στο The Late Late Show στις 17 Μαΐου.

Υπάρχουν πολύ περισσότερες προβολές από ό, τι έχουν δημοσιοποιηθεί“, δήλωσε ο John Ratcliffe, ο οποίος ήταν διευθυντής εθνικών πληροφοριών για τους τελευταίους οκτώ μήνες της διοίκησης του Donald Trump, στο Fox News τον Μάρτιο.

Υπάρχουν περιπτώσεις όπου δεν έχουμε καλές εξηγήσεις για ορισμένα από τα πράγματα που έχουμε δει.

Ο Luis Elizondo, ο οποίος εργάστηκε για την έρευνα του Πενταγώνου στο UAP και το παρότρυνε να αποκαλύψει αυτό που ξέρει, είπε ότι ορισμένα από τα βίντεο απεικονίζουν εξαιρετικά προηγμένη τεχνολογία, άγνωστη στους ανθρώπους.

Ήρθε η ώρα να κυκλοφορήσουμε την πλήρη έκθεση, τα βίντεο και τα δεδομένα που έχουμε δει στο Πεντάγωνο.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS