ΑρχικήinetΗ Motorola ίσως φέτος αναβιώσει το παλιό της brand «Defy»

Η Motorola ίσως φέτος αναβιώσει το παλιό της brand «Defy»

Η Motorola μπορεί να αναβιώσει το παλιό της brand «Defy» φέτος με ένα νέο τηλέφωνο μεσαίας κατηγορίας. Σύμφωνα με πρόσφατες διαρροές, η επερχόμενη συσκευή Motorola Defy θα διαθέτει οθόνη HD+, Snapdragon 662 SoC της Qualcomm και 4 GB μνήμης RAM.

Motorola Defy

Δείτε επίσης: Motorola: Παρουσιάζει την τεχνολογία ασύρματης φόρτισης Motorola One Hyper

Για όσους δεν γνωρίζουν την ιστορία, το πρωτότυπο Motorola Defy έκανε το ντεμπούτο του το 2010. Ήταν από τα πρώτα τηλέφωνα Android που διέθεταν αντοχή στη σκόνη και το νερό. Δεδομένου ότι η αντοχή στο νερό και τη σκόνη σε ένα smartphone ήταν δύσκολο να βρεθεί εκείνη την εποχή, η σειρά Defy κέρδισε τεράστια δημοτικότητα. Αλλά αφού και άλλοι OEM υιοθέτησαν το χαρακτηριστικό, η σειρά Defy έχασε το κοινό της και η Motorola έστρεψε την εστίασή της σε άλλες καινοτομίες. Ωστόσο, μια πρόσφατη αναφορά από την 91mobiles ισχυρίζεται ότι η εταιρεία θα επαναφέρει το brand Defy αργότερα μέσα στην χρονιά.

Motorola Defy

Δείτε επίσης: Classiscam: Απατεώνες «πλαστογραφούν» brands κι εξαπατούν χρήστες Ευρωπαϊκών αγορών!

Η αναφορά παραθέτει ένα Google Play Console listing που εμφανίζει μια επερχόμενη συσκευή Motorola με κωδικό όνομα Athena. Το listing υποδηλώνει ότι η συσκευή θα διαθέτει Snapdragon 662 SoC της Qualcomm, 4 GB μνήμης RAM, οθόνη HD+ (720 x 1600) και Android 10. Παρόλο που το listing δεν αναφέρει το Defy moniker, ο διάσημος leaker Ishan Agarwal επιβεβαίωσε ότι θα κυκλοφορήσει ως μέρος της νέας σειράς Defy της Motorola.

Δείτε επίσης: Το brand loyalty του iPhone αυξάνεται και του Android μειώνεται

To XDA μπόρεσε να επιβεβαιώσει την είδηση και πράγματι η Motorola φέτος ανανεώνει την σειρά Defy. Σύμφωνα με την ανάλυσή του XDA, η πρώτη συσκευή στη νέα σειρά Defy φαίνεται να είναι ένα «rebranded» Moto G9 Play. Ως εκ τούτου, μπορεί να διαθέτει οθόνη HD + 6,5 ιντσών, ρύθμιση τριπλής κάμερας 48MP στο πίσω μέρος και μπαταρία 5.000 mAh με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 20W. Προς το παρόν, δεν επιβεβαιώθηκε εάν θα διαθέτει ανθεκτικό σχεδιασμό ή αντοχή στη σκόνη/το νερό.

Πηγή πληροφοριών: xda-developers.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS