ΑρχικήyoutubeDildo Drone διέκοψε ομιλία υποψηφίου δημάρχου

Dildo Drone διέκοψε ομιλία υποψηφίου δημάρχου

Dildo drone διέκοψε ομιλία υποψηφίου δημάρχου: Ένας υποψήφιος δήμαρχος στην Αλμπουκέρκη του Νέου Μεξικού των ΗΠΑ έβγαζε λόγο πάνω στη σκηνή κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του συγκέντρωσης, όταν ξαφνικά ένα drone που κουβαλούσε ένα sex toy εμφανίστηκε πίσω από θάμνους και άρχισε να κατευθύνεται «απειλητικά» προς το μέρος του.

Πρόκειται για τον Manuel Gonzales, ο οποίος έχει υπάρξει στο παρελθόν σερίφης της κομητείας Μπερναλίλο, επίσης στο Νέο Μεξικό.

Διαβάστε επίσης: Drone δολοφόνος επιτέθηκε από μόνο του σε στρατιώτες στη Λιβύη

Dildo drone διέκοψε ομιλία υποψηφίου δημάρχου
Dildo drone διέκοψε ομιλία υποψηφίου δημάρχου

Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media, δείχνει το περιστατικό όπου επενέβησαν άμεσα δυο άνδρες και ανέκοψαν την πορεία του «επικίνδυνου» drone.

Ο ιδιοκτήτης του χώρου όπου έλαβε χώρα το event, κατόρθωσε να ακινητοποιήσει το gadget. Ένας ακόμη 20χρονος, ο Kaelan Ashby Dreyer, που προσπάθησε και αυτός να ακινητοποιήσει το drone αλλά δεν τα κατάφερε, έστρεψε τελικά την προσοχή του στον Gonzales, απειλώντας τον με τη γροθιά του και αποκαλώντας τον τύραννο.

Δείτε ακόμη: Drones: Μάθετε τα πάντα προτού πιλοτάρετε το gadget του μέλλοντος!

Ο υποψήφιος δήμαρχος δήλωσε ότι από νωρίς είχε παρατηρήσει πως ένας άνδρας στεκόταν πίσω από το φράχτη κι ενδεχομένως επρόκειτο για το άτομο που κατεύθυνε το drone στη σκηνή. Πιθανότατα πρόκειται για τον Dreyer, ο οποίος δεν ήταν μόνος του στην συγκέντρωση, αλλά συνοδευόταν και από άλλους ταραξίες φίλους του.

Dildo drone διέκοψε ομιλία υποψηφίου δημάρχου
Dildo drone διέκοψε ομιλία υποψηφίου δημάρχου

Ο Dreyer απομακρύνθηκε από το προεκλογικό event, αφού επιτέθηκε στον Gonzales. Οι αστυνομικοί που συνέλαβαν τον άνδρα, ανακοίνωσαν ότι του έχουν πλέον απαγγελθεί κατηγορίες για βιαιοπραγία και αντίσταση κατά της αρχής. Ο ίδιος ισχυρίστηκε αργότερα ότι αυτό που τον είχε εξοργίσει ήταν η απάντηση του Gonzales σε μια ερώτηση που του είχε υποβάλει ο 20χρονος.

Πρόταση: Το νέο drone DJI FPV σας «παίρνει μαζί του» στις πτήσεις του

Ο Gonzales ανέφερε μετά το περιστατικό σε δήλωσή του τα ακόλουθα: «Με αποσυντόνισε τόσο πολύ ο ήχος του drone, που έχασα τον ειρμό μου». Επιπλέον, ο Gonzales άφησε να εννοηθεί πως πίσω από όλα κρύβεται ο – επίσης Δημοκρατικός – αντίπαλός του, Tim Keller.

Drone sex toy ομιλία υποψηφίου δημάρχου
Dildo drone διέκοψε ομιλία υποψηφίου δημάρχου

Από την άλλη μεριά, οι συνεργάτες του Keller καταδίκασαν αυτό που συνέβη, χαρακτηρίζοντας την πράξη «αγενή και ανώριμη». Συγκεκριμένα, εκπρόσωπος του Keller δήλωσε τα εξής: «Το να υπονοείται πως εμείς ήμασταν πίσω από αυτό είναι αξιοθρήνητο και χαρακτηριστικό της απελπισίας που διακρίνει την εκστρατεία του Gonzales.»

Ο Dreyer από την πλευρά του υποστήριξε πως δεν δούλευε για λογαριασμό του Keller, τονίζοντας πως δεν είναι καν ψηφοφόρος του.

Pohackontas
Pohackontashttps://www.secnews.gr
Every accomplishment starts with the decision to try.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS