ΑρχικήbusinessMicrosoft για back-to-back meetings: Κάντε διαλείμματα!

Microsoft για back-to-back meetings: Κάντε διαλείμματα!

Το Microsoft Outlook έρχεται τώρα με την επιλογή αυτόματης έναρξης ή τερματισμού των συσκέψεων λίγο πιο νωρίς. Αυτή η δυνατότητα έχει εισαχθεί έτσι ώστε οι εργαζόμενοι να μπορούν να κάνουν σύντομα διαλείμματα μεταξύ των back-to-back συναντήσεων. Η Microsoft δίνει σε εταιρείες και ιδιώτες την επιλογή να προσαρμόσουν τους χρόνους συσκέψεων στο Outlook.

Microsoft

Δείτε επίσης: Microsoft: Τα Windows 10 1909 από τον επόμενο μήνα δεν θα υποστηρίζονται

Η Microsoft ανακοίνωσε τη δυνατότητα επισημαίνοντας την τελευταία έρευνα του Work Trend Index που έδειξε ότι «μεγάλο μέρος του ψηφιακού φόρτου εργασίας οφείλεται στις back-to-back συναντήσεις που γίνονται χωρίς διαλείμματα μεταξύ τους». Αυτά τα διαλείμματα, λέει η Microsoft, θα πρέπει να δώσουν στους υπαλλήλους λίγο χρόνο να «αποφορτιστούν, να πιούν ένα ποτήρι νερό ή απλά να μεταβούν πιο ειρηνικά από την μια συνάντηση στην άλλη». Η Microsoft διεξήγαγε μια έρευνα με 14 άτομα που συμμετείχαν σε δύο διαφορετικές συνεδρίες συναντήσεων (με διαλείμματα και όχι). Μπορεί να διαβάσετε την λεπτομερή έκθεση για τα ευρήματα της ερευνητικής μελέτης εδώ.

Δείτε επίσης: Hackers εγκαθιστούν cryptomining malware σε unpatched Microsoft Exchange servers

Αυτή η δυνατότητα είναι ανοιχτή τόσο σε άτομα όσο και σε εταιρείες. Μπορεί να προσαρμοστεί από το μενού των ρυθμίσεων του Outlook. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν εάν θέλουν να κάνουν ένα διάλειμμα πριν ή μετά τα meetings και επίσης να επιλέξουν τη διάρκεια του διαλείμματος. Η Microsoft έδωσε το παράδειγμα του καθορισμού ενός διαλείμματος πέντε λεπτών πριν από τις συναντήσεις διάρκειας 30 λεπτών ή ενός διαλείμματος 15 λεπτών μετά από συναντήσεις διάρκειας μιας ώρας. Μόλις προστεθεί το προγραμματισμένο διάλειμμα στο Outlook, όλες οι συσκέψεις θα προσαρμοστούν ανάλογα με το χρόνο διακοπής, είτε είναι η ώρα έναρξης ή λήξης.

Δείτε επίσης: Microsoft Teams: Τι είναι τα meeting notes και πως χρησιμοποιούνται;

Το νέο χαρακτηριστικό θα μπορούσε να βοηθήσει τους υπαλλήλους που έχουν συναντήσεις την μια μετά την άλλη όλη την ημέρα. Τέλος, αφού η λειτουργία προσαρμόζει αυτόματα και τα υπόλοιπα meetings είναι άκρως βολική στην χρήση.

Πηγή πληροφοριών: tech.hindustantimes.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS