ΑρχικήUpdatesΤο ρολόι OnePlus μπορεί να εμφανίζεται πάντα στη λειτουργία AOD

Το ρολόι OnePlus μπορεί να εμφανίζεται πάντα στη λειτουργία AOD

Το νέο ρολόι OnePlus που κυκλοφόρησε πρόσφατα μπορεί να έχει μια λειτουργία always-on display (AOD) μέσω μιας μελλοντικής ενημέρωσης over-the-air (OTA), είπε ένα στέλεχος της εταιρείας στο φόρουμ της κοινότητας OnePlus. Ωστόσο, η κινεζική τεχνολογική εταιρεία προσθέτει ότι «αξιολογεί τη δυνατότητα να φέρει» το χαρακτηριστικό εάν οι χρήστες το ζητούν, καθώς μπορεί να έχει σημαντικό αντίκτυπο στην μπαταρία.

OnePlus

Η δυνατότητα AOD, όπως υποδηλώνει το όνομα, επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν την ώρα ή την ημερομηνία χωρίς να χρειάζεται να πατήσουν πάνω στην οθόνη για να την ξυπνήσουν. Το always-on-display ήταν μια απαιτούμενη λειτουργία στα προηγούμενα smartphone OnePlus και η εταιρεία το βελτίωσε με το Canvas AoD που φέρνει έναν πιο minimal σχεδιασμό. Σε περίπτωση που το OnePlus αποφασίσει να κυκλοφορήσει το AOD στο ΟnePlus Watch, μπορούμε να περιμένουμε να αποκτήσει τη λειτουργία Canvas.

Δείτε επίσης: Η OnePlus επιβεβαιώνει ότι το ΟnePlus 9 θα συνοδεύεται από φορτιστή

Μιλώντας για την εξέλιξη, ο διευθυντής προϊόντων της OnePlus Raymond Z είπε: «Έχουμε ακούσει πολλούς χρήστες να ζητούν την λειτουργία της always-on οθόνης. Αυτήν τη στιγμή εξετάζουμε πράγματα όπως πώς επηρεάζει την κατανάλωση ενέργειας και αξιολογούμε τη δυνατότητα να φέρουμε αυτήν τη δυνατότητα σε μια μελλοντική OTA. Ενδιαφέρομαι επίσης να μάθω τις σκέψεις σας σχετικά με το πόσο σημαντικό είναι το AOD για εσάς, δεδομένου ότι θα μπορούσε να αυξήσει την κατανάλωση ενέργειας κατά σχεδόν 50 τοις εκατό.»

Δείτε επίσης: Η beta έκδοση του OxygenOS 11 κυκλοφορεί για OnePlus 8 & Pro

Είπε επίσης ότι το OnePlus Watch χρησιμοποιεί σύστημα RTOS αντί για το Wear OS της Google, λόγω της «δυνατότητάς του να προσφέρει» μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Για τη διαχείριση του smartwatch, οι χρήστες θα χρειαστούν την εφαρμογή ΟnePlus Health που θα είναι διαθέσιμη στο Google Play “λίγο πριν ξεκινήσει η πώληση του ρολογιού.”

Δείτε επίσης: Η OnePlus μετονομάζει το Fnatic Mode σε Pro Gaming Mode

Η ΟnePlus δεν έχει κοινοποιήσει ακόμη τις λεπτομέρειες διαθεσιμότητας του OnePlus Watch. Υπάρχει επίσης μια ειδική έκδοση κοβαλτίου του ρολογιού OnePlus, ωστόσο, η εταιρεία μέχρι στιγμής δεν έχει κοινοποιήσει τις λεπτομέρειες της τιμής και της διαθεσιμότητας της συσκευής.

Πηγή πληροφοριών: news18.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS