ΑρχικήinetMicrosoft: Οι υπηρεσίες cloud της είναι και πάλι εκτός λειτουργίας

Microsoft: Οι υπηρεσίες cloud της είναι και πάλι εκτός λειτουργίας

Φαίνεται ότι τα προβλήματα στο Azure cloud δεν έχουν επιλυθεί ακόμα με επιτυχία και επηρεάζουν το δίκτυο Xbox, το Office, το Bing και άλλα συστήματα της Microsoft.

Microsoft cloud

Δείτε επίσης: Xbox Live: Γιατί ήταν εκτός λειτουργίας για πέντε ώρες;

Έχουν περάσει μόλις δύο εβδομάδες από την τελευταία μεγάλη διακοπή λειτουργίας της Microsoft και για ακόμα μια φορά το αναπτυσσόμενο δίκτυο υπηρεσιών που λειτουργεί με cloud αντιμετωπίζει προβλήματα.

Όπως επισήμανε το Windows Central, ένα tweet που παρουσιάζει την κατάστασης του Azure, υποδεικνύει προβλήματα στο δίκτυο και ανέφερε ότι υπήρξαν προβλήματα ακόμη και στο να μπει ξανά σε λειτουργία το Bing. Οι χρήστες είχαν πρόσβαση σε ορισμένες υπηρεσίες του δικτύου Xbox, αλλά παρατήρησαν ότι ορισμένες λειτουργίες δεν φόρτωναν, ενώ και η σελίδα Status της υπηρεσίας ανέφερε ότι ορισμένα άτομα αντιμετωπίζουν γνωστά ζητήματα με τη σύνδεση.

Δείτε ακόμα: Τα 7 καλύτερα παιχνίδια της Bethesda στο Xbox Game Pass

Αν και η Microsoft ανέφερε λίγα παραπάνω πράγματα σχετικά με τη διακοπή λειτουργίας, το πρόβλημα ήταν τόσο διαδεδομένο που πολλές από τις σελίδες Status για το Azure και το Office δεν ήταν προσβάσιμες.

Microsoft cloud

Η προτελευταία ενημέρωση σχετικά με το θέμα, ήρθε από τον λογαριασμό Twitter του Microsoft 365, ο οποίος ανέφερε ότι οι μηχανικοί της εταιρείας διερευνούν ένα πιθανό ζήτημα στο DNS, το σύστημα Διαδικτύου που μεταφράζει διευθύνσεις Ιστού σε αριθμούς διαδικτύου αναγνώσιμους από υπολογιστή. Αποτελεί μια σημαντική λειτουργία σχετικά με το Διαδίκτυο, οπότε η διακοπή της μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα.

Δείτε επίσης: 5 δοκιμασμένες μέθοδοι για μεγαλύτερη ασφάλεια στο διαδίκτυο

Μέχρι να επιλυθεί αυτό το ζήτημα, όσοι χρήστες αντιμετωπίζουν προβλήματα με όλες τις υπηρεσίες της Microsoft, από το Teams έως το Office 365, το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να περιμένουν.

Η Microsoft ανέφερε στη συνέχεια, ότι έχει ανακατευθύνει την κίνηση DNS και οι υπηρεσίες θα πρέπει να αρχίσουν να λειτουργούν και πάλι κανονικά.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS