ΑρχικήinetΗ Microsoft κυκλοφορεί το Azure Firewall Premium ως δημόσιο preview

Η Microsoft κυκλοφορεί το Azure Firewall Premium ως δημόσιο preview

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι το νέο επίπεδο Premium για τη διαχειριζόμενη υπηρεσία ασφάλειας δικτύου που βασίζεται στο cloud Azure Firewall κυκλοφόρησε σήμερα ως δημόσιο preview.

Το Azure Firewall απαιτεί μηδενική συντήρηση και παρέχει στους πελάτες προστασία στους πόρους του Virtual Network Azure, καθώς και απεριόριστη επεκτασιμότητα cloud και απρόσκοπτη ανάπτυξη.

Azure Firewall Premium

Η δημόσια προεπισκόπηση του Αzure Firewall Premium προσθέτει νέες δυνατότητες που απαιτούνται από εξαιρετικά ευαίσθητα και ρυθμιζόμενα περιβάλλοντα.

“Το Αzure Firewall Premium χρησιμοποιεί το Firewall Policy, έναν παγκόσμιο πόρο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη κεντρική διαχείριση των firewalls με την χρήση του Azure Firewall Manager”, δήλωσε η Microsoft.

“Ξεκινώντας αυτήν την κυκλοφορία, όλες οι νέες δυνατότητες θα διαμορφώνονται μόνο μέσω της Firewall Policy. Αυτό περιλαμβάνει το TLS Inspection, IDPS, φιλτράρισμα διευθύνσεων URL, δυνατότητα web categories και άλλα.”

Οι πελάτες θα εξακολουθούν να μπορούν να χρησιμοποιούν τα Firewall Rules (Classic) για τη διαμόρφωση υπαρχουσών λειτουργιών για το Standard Firewall, ενώ η Firewall Policy μπορεί να διαχειρίζεται ανεξάρτητα ή με τη βοήθεια του Αzure Firewall manager.

Η δυνατότητα TLS Inspection αποκλείει τη μετάδοση των malware μέσω κρυπτογραφημένων συνδέσεων και το IDPS (συντόμευση του intrusion detection and prevention system) βοηθά στον εντοπισμό και τον αποκλεισμό κακόβουλου traffic και δραστηριοτήτων.

Το Αzure Firewall Premium επιτρέπει επίσης τον περιορισμό της πρόσβασης σε περιεχόμενο web χρησιμοποιώντας ενσωματωμένο φιλτράρισμα διευθύνσεων URL και βελτιωμένες δυνατότητες φιλτραρίσματος περιεχομένου μέσω της δυνατότητας Web Categories.

Για να αναπτύξετε και να διαμορφώσετε το Αzure Firewall Premium Preview, χρειάζεστε έναν δωρεάν λογαριασμό και μια συνδρομή Azure.

Η Microsoft παρέχει το template που απαιτείται για την ανάπτυξη ενός πλήρους περιβάλλοντος δοκιμών Azure Firewall Premium.

Πηγή πληροφοριών: bleepingcomputer.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS