ΑρχικήHow ToΜπορείτε να αλλάξετε το username σας στο Snapchat; Κι αν ναι, πώς;

Μπορείτε να αλλάξετε το username σας στο Snapchat; Κι αν ναι, πώς;

Προσπαθείτε να αλλάξετε το username σας στο Snapchat και δεν μπορείτε να καταλάβετε πώς να το κάνετε; Αυτό δεν οφείλεται στο γεγονός ότι ενδεχομένως να μην έχετε software skills, αλλά στο ότι είναι αδύνατον να αλλάξετε το username σε αυτή την εφαρμογή.

Σύμφωνα με το Snapchat, αυτό συμβαίνει για «λόγους ασφαλείας». Για τους ίδιους λόγους είναι επίσης αδύνατη η μεταφορά account data, Memories, ή Snapstreaks από το ένα username στο άλλο. Το Snapchat username είναι αυτό που ορίσατε όταν δημιουργήσατε για πρώτη φορά τον λογαριασμό σας, και θα ισχύει για πάντα.

Διαβάστε επίσης: Πώς θα επαναφέρετε τα χαμένα Snapchat Streaks σας;

Αυτό που μπορείτε να αλλάξετε, ωστόσο, είναι το εμφανιζόμενο όνομα στο Snapchat – οι λέξεις που εμφανίζονται ακριβώς κάτω ή δίπλα στο avatar σας. Πώς μπορείτε όμως να το κάνετε αυτό;

Snapchat  username
Μπορείτε να αλλάξετε το username σας στο Snapchat; Κι αν ναι, πώς;

Σημείωση: Εάν θέλετε να αλλάξετε το username σας στο Snapchat επειδή δέχεστε bullying ή κάποιου άλλου είδους παρενόχληση/κακοποίηση μέσω της πλατφόρμας, μπορείτε να το αναφέρετε στην εφαρμογή ή στο διαδίκτυο. Το Ίδρυμα Cybersmile μπορεί επίσης να σας προσφέρει υποστήριξη και να σας δείξει πού αλλού μπορείτε να αναζητήσετε βοήθεια.

Δείτε ακόμη: Catfishing και Social Media: Ενδείξεις απάτης και τρόποι προστασίας

Πώς να δείτε το username και το εμφανιζόμενο όνομά σας στο Snapchat
Για να δείτε το username και το εμφανιζόμενο όνομά σας στο Snapchat, πρέπει να πατήσετε το εικονίδιο του προφίλ σας, που μπορείτε να δείτε στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης του τηλεφώνου σας. Το username σας στο Snapchat εμφανίζεται κάτω από το avatar σας, κάτω από το εμφανιζόμενο όνομά σας.

Πώς να αλλάξετε το εμφανιζόμενο όνομα στο Snapchat
Όπως αναφέραμε προηγουμένως, ενώ δεν είναι δυνατό να αλλάξετε το Snapchat username, μπορείτε να αλλάξετε το εμφανιζόμενο όνομα. Μπορείτε να το προσαρμόσετε ώστε να εμφανίζεται όπως θέλετε και μπορείτε να το αλλάξετε όσες φορές θέλετε. Μπορείτε να το αλλάξετε μέσω των ρυθμίσεων του Snapchat, αλλά υπάρχει και ένας πιο γρήγορος τρόπος:

  • Μεταβείτε στη σελίδα του προφίλ του Snapchat κάνοντας κλικ στο εικονίδιο προφίλ σας στο εικονίδιο avatar.
Snapchat  username
Μπορείτε να αλλάξετε το username σας στο Snapchat; Κι αν ναι, πώς;
  • Πατήστε το εμφανιζόμενο όνομά σας. Αυτό θα εμφανίσει ένα αναδυόμενο παράθυρο με το τρέχον εμφανιζόμενο όνομα σας.
Snapchat  username
Μπορείτε να αλλάξετε το username σας στο Snapchat; Κι αν ναι, πώς;
  • Πατήστε λέξεις για να τις διαγράψετε ή πληκτρολογήστε τις με τον τρόπο που θέλετε να εμφανίζεται το εμφανιζόμενο όνομά σας.
Μπορείτε να αλλάξετε το username σας στο Snapchat; Κι αν ναι, πώς;
  • Πατήστε “Αποθήκευση” όταν είστε ικανοποιημένοι με τις αλλαγές.
Μπορείτε να αλλάξετε το username σας στο Snaρchat; Κι αν ναι, πώς;

Μπορείτε να κάνετε αυτήν την αλλαγή όσες φορές θέλετε. Οι Snapchatters θα μπορούν και πάλι να δουν το εμφανιζόμενο όνομα που είχατε όταν σας πρόσθεσαν, αλλά οι νέοι φίλοι θα βλέπουν το ενημερωμένο εμφανιζόμενο όνομά σας.

Πρόταση: Ποια apps συλλέγουν τα πιο πολλά data από τους χρήστες;

Πώς να διαγράψετε το Snapchat
Εάν δεν είστε ευχαριστημένοι με το username σας στο Snapchat και η αλλαγή του εμφανιζόμενου ονόματος δεν σας ικανοποιεί, η μόνη άλλη επιλογή σας είναι να διαγράψετε τον λογαριασμό σας Snapchat και να δημιουργήσετε νέο, όπου θα χρησιμοποιήσετε το όνομα που θέλετε.

Πηγή πληροφοριών: mashable.com

Pohackontas
Pohackontashttps://www.secnews.gr
Every accomplishment starts with the decision to try.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS